Jump to content

H νέα μου υδρόψυξη

Candyman1442169163

Recommended Posts

Mεγαλη γκαντεμια φιλε μου.

Και που να σου πώ τι έχω πάθει αυτές τις μέρες με το TFT που χάλασε, και οι καραγκιοζηδες από την Acer μου φέρανε για αντικατάσταση, ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ μόνιτορ και τώρα περιμένω ΚΑΙ νεο μόνιτορ.

Την μητρικη δοκιμασε την μετα απο 2-3 μερες,πιθανως να δουλεψει αν δεν ειχε πεσει πανω της νερο.

Βασικά το Tt έχει μέσα paraflu, το οποίο έπεσε και στο κάτω μέρος του board και στις pci θυρες οι οποίες οξειδώθηκαν σε λεπτά της ώρας. Τα καθάρισα με αιθυλική αλκοόλη αλλά έχει γίνει μεγάλη ζημιά και το board κατά 99% είναι νεκρότατο. Αλλωστε ήδη πουλησα το ένα σετ μνήμες και τον Οpty και παράγγειλα νεα μητρική, επεξεργαστή και μνήμες. Ευτυχώς οι VGA πάνε για RMA κανονικά!

Ποτε δε τα συμπαθησα τα ετοιμα w/c.

Δεν έχεις άδικο, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ΕΠΡΕΠΕ να μην το είχα αφήσει πάνω αφού ζεσταινότανε αρκετά. Η ζέστη σε συνδυασμό με τα μέτρια (επιεικώς) υλικά μας την κάνανε την νίλα...

Ω ρε φιλε...κρίμα....:087:

κατα την ταπεινή γνώμη μου θα έπρεπε να την λειτουργίσεις μια 2 μέρες εξω απο το pc και αφου την υποβάλεις σε δοκιμασίες.

Αν και θα χαρακτιρηστω ανομα$#^%%ς εγω την εστησα κατευθειαν την w/c πανω στο pc και ειχα διαρροή σε ελεγχομενο και οχι ζωτικης σημασιας σημειο,λογω του οτι ειχα ξεχασει να βαλο ενα σφυκτηρα.Αφου να σημειωσω ότι ειχα τρυπισει με δραπανο την καρτα γραφικων μου(επιβαρυνω ακομα περισσοτερο την θεση μου εε;;;;)

καθε εμπόδιο για καλό..τουλάχιστον εισαι σε θέση να το αναπληρώσεις...

Την υδρόψυξη ναι. Αλλά το hardware...; Το pc 2 της υπογραφής ίσα ίσα παίζει παιχνίδια 2ετίας...

Περαστικά Candy...

Ευτυχώς οι VGA πάνε για RMA κανονικά!

O_O

Δεν ήρθαν σε επαφή με το νερό; Κάηκαν λόγω της M/B και της γενικής κατάστασης(γιατί αλλιώς, πώς RMA...; ); Πάλι καλά να λες!

Δεν ήρθαν σε επαφή με το νερό; Κάηκαν λόγω της M/B και της γενικής κατάστασης(γιατί αλλιώς, πώς RMA...; ); Πάλι καλά να λες!

Ήρθε σε επαφή (η μία) αλλά δεν φαίνεται τίποτα (τις έχω καθαρίσει, ευτυχώς οι vga δεν οξειδώθηκαν)...

Περαστικά Candy...
Περαστικά Candyman...

Thanx guys... :)

φιλαρακι Candyman εχω μια παλια υδροψυξη και λεω και εγω να βαλω καινουργια θες να ερθεις να βοηθησεις ....μπας και παρω και εγω καμια καινουργια μητρικη ή καμια καρτα γραφικων...μια αναβαθμιση βρε αδερφε:046: :046:

:056: :056: συμβαινουν αυτα δεν πιστευω να παρεξηγιέσαι?

Αν και θα χαρακτιρηστω ανομα$#^%%ς εγω την εστησα κατευθειαν την w/c πανω στο pc και ειχα διαρροή σε ελεγχομενο και οχι ζωτικης σημασιας σημειο,λογω του οτι ειχα ξεχασει να βαλο ενα σφυκτηρα.Αφου να σημειωσω ότι ειχα τρυπισει με δραπανο την καρτα γραφικων μου(επιβαρυνω ακομα περισσοτερο την θεση μου εε;;;;)

μπα...ρισκο ειναι..αλλοι εχουν εμπιστοσυνη (βιασυνη) και αλλοι όχι ...εγώ αμα θα έστηνα υδροψυξη θα την αφηνα 2 μέρες εξω απο το pc και θα ζεστενα περιοδικά τα block με το σιδερο για να δω τι γινεται..(για να δω κηριώς τι γινεται με το ζεστό νερό ...ετσι το εχω σκεφτεί τουλάχιστον..δεν ξερω αν ειναι βλακεία..θα ρωταγα σιγουρα εδω μεσα πριν το κανω)

μπα...ρισκο ειναι..αλλοι εχουν εμπιστοσυνη (βιασυνη) και αλλοι όχι ...εγώ αμα θα έστηνα υδροψυξη θα την αφηνα 2 μέρες εξω απο το pc και θα ζεστενα περιοδικά τα block με το σιδερο για να δω τι γινεται..(για να δω κηριώς τι γινεται με το ζεστό νερό ...ετσι το εχω σκεφτεί τουλάχιστον..δεν ξερω αν ειναι βλακεία..θα ρωταγα σιγουρα εδω μεσα πριν το κανω)

Δεν μου ακουγετε καλι ιδεα να ακουμπισεις το σιδερο στα block.

Μια γρηγορη σαχλο-σκεψη εκανα...υπάρχει αλλος τροπος να προμιώσεις μια υδρόψυξη??Αλλοστε εγώ θα το εβαζα πολύ χαμηλα μονο για να δω την ροή του ζεστού νερου ..δεν θα έβαζα τερμα...πιστευω οτι θα αντεχε το block δεδομένου οτι οι κάρτες αναπτύσουν 70 βαθμους ...

edit:ελπίζω η σαχλο-σκεψη να μην γινει quote σε καμια υπογραφη :)

Τι να σου πω ειναι "τυχερο"...μην σε πιανει απελπισια...θα τα ξαναβρεις και θα το φτιαξεις οπως ηταν

Εμενα μου εχει πεσει νερο σε διαφορες καρτες γραφικων και σε μητρικες(IC7-MAx3) και καμια δεν ειχε παθει τιποτα ποτε...αλλα ημουν απο πανω και το εκλεινα κατευθειαν μολις εβλεπα σταγονες και το νερο ηταν απλο χωρις Uv και συναφη

Πληροφοριακά:

Τελικά παράγγειλα καινούργια parts και αναμένω νέα από το μέτωπο των καρτών γραφικών (rma). Ελπίζω να πάνε όλα καλά..

Τελικά πήρα έναν x2 4800+, 2gb DDR2 Crucial Balistixx, και ένα MSI K9F SLI.

Ο θεός μαζί μας!

Πληροφοριακά:

Τελικά παράγγειλα καινούργια parts και αναμένω νέα από το μέτωπο των καρτών γραφικών (rma). Ελπίζω να πάνε όλα καλά..

Τελικά πήρα έναν x2 4800+, 2gb DDR2 Crucial Balistixx, και ένα MSI K9F SLI.

Ο θεός μαζί μας!

Καλοριζικα μεγαλε και καθε στραβη για καλο!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.