Jump to content

Μυστήριο Προβληματάκι με SATA.

Mobster

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είχα 2 40αρηδες WD σκληρούς και πρόσφατα αγόρασα έναν SATA 250GB Maxtor 16MB. Όλα δουλεύουν μια χαρά μέχρι στιγμής.

Μετά από λίγο καιρό καίγεται ο ένας από τους 2 40άρηδες (αναμενόμενο ομολογώ διότι εδώ και καιρό τσίριζε), Επειδή είχα το system εκεί έπρεπε να περάσω τα windows ξανά. Αποφασίζω να περάσω τα windows στο 2ο 40άρη και να αφήσω τον sata ως έχειν.

Αφού τα εγκαταστήσω όλα καλά, με όλους τους drivers, windows updates κτλ. έχω το εξής πρόβλημα. Τον SATA αρχικά δεν τον βρήκε, πήγα μέσω administrator tools και τον έκανα initialise. Όποτε άνοιγα το σκληρό μέσω explorer ήταν πάρα πολύ αργός, το σύστημα γενικότερα αργό και πολλές φορές μου πέταγε not responding. Ό,τι ήταν αποθηκευμένο δεν μπορούσα γενικότερα να το τρέξω, ο΄θτε καν να μπω σε υποφακέλους.

Κατάφερα να μεταφέρω αρχεία μόνο με το software της maxtor από σκληρό σε σκληρό και έκανα format τον SATA. Τώρα δουλεύει καλά.

Απλά θέλω να μάθω εάν κανείς σας είχε παρόμοιο πρόβλημα και έαν υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Έχω καμια 100αρια Gb τώρα στον SATA και σε τυχόν νέο rebuild τι θα κάνω;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.