Jump to content

2xSATA2 + 1xIDE = ?

Arkan1442169160

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό...

Για να μήν μπερδευτούμε με το παρόμοιο θέμα του παδιού με τους σκληρούς, έκανα ένα καινούργιο.

Το σύστημα είναι το ίδιο, εκτός από την προσθήκη ενός παλιού 160GB IDE σκληρού που έμεινε από το παλιό pc.

Έκανα ό,τι ρύθμιση βρήκα και δέν βρήκα, αλλάδέν μπορώ να τον κάνω να δουλέψει κανονικά. Τα windows τον βλέπουν κανονικά, δέν μπορώ όμως να τον ανοίξω. Την μία μου βγάζει πρόβλημα με I/O Device, την άλλη με το Inpage, τώρα ούτε καν format δεν μπορώ να τον κάνω. Το ότι έχασα 100GB+ είναι άλλη υπόθεση και πλεόν δέν με απασχολεί και τόσο.

Raptor και Sata Disk στις Sata τους

Dvd Rw στον ένα controller

Ide Disk στον άλλο controller

Ρυθμίσεις όπως Enchanced Mode και P-ATA + S-ATA στο bios, έχουν γίνει.

Να συμπληρώσω πως μέχρι εχθές τουλάχιστον, λειτουργούσε κανονικά(?).

Any help?

Αν μέχρι εχθές λειτουργούσε κανονικά και όλες οι ρυθμίσεις BIOS + Win είναι σωστές, μόνο δύο περιπτώσεις μπορώ να σκεφτώ:

1. Καλώδιο.

2. Κάποιο ολοκληρωμένο από την πλακέτα του δίσκου.

Τώρα που θα ξαναμοντάρω το παλιό pc, θα τον δοκιμάσω εκεί.

Στην περίπτωση που δέν λειτουργεί, θα τον έχω σαν σουβέρ, οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ πλέον.

Edit:

Θα τον κάνω σουβέρ μου φαίνεται ούτως ή άλλως...

Τώρα τον ανοίγει κανονικά! Δέν ξέρω όμως, να τον χρησιμοποιήσω ή μπορεί πιο μετά να χάσω πάλι τα data μου;

Μια και από ότι φαίνεται, λειτουργεί κανονικά τώρα, λέω να πειραματιστώ με τα Vista και να τα εγκαταστήσω εκεί. Και να χαθούν δέν με απασχολεί.

Θα έχω κανένα πρόβλημα το boot στα 2 windows; Δέν πιστεύω, αλλά λέμε τώρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.