Johnakis12 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 Εχω ένα PIII στα 800Mz και ξαφνικά ο υπολογιστής άρχισε να τρώει κολλήματα , μπλε οθόνες κλπ.Στήσιμο w98 από την αρχή αλλαγή μνήμης , αλλαγή vga , αλλαγή δίσκου αλλά εξακολουθεί να κάνει τα ίδια.Τρέχω το memtest86 και στο #6 παγώνει ότι μνήμη και να βάλω.Τελικά απενεργοποιήσα την L2 cashe από το bios και ο υπολογιστήςφαίνεται να δουλεύει αλλά ψιλισέρνεται.Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει , κανένα κόλπο μπας καικαταφέρω να τον σώσω ?
morpheus Φεβρουάριος 8, 2005 #2 Φεβρουάριος 8, 2005 Θερμοκρασια κοίταξες;Αν ειναι οκ δοκιμασε μηπως με παραπανω ταση κανει διαφορά
Johnakis12 Φεβρουάριος 8, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 8, 2005 Από θερμοκρασίες είμαι οκ δυστυχώς τάσεις δεν μπορώ να παίξω δεν έχει επιλογές στο bios
totally_wired Φεβρουάριος 8, 2005 #4 Φεβρουάριος 8, 2005 Είναι λίγο κουλό αλλά έχει συμβεί σε εμένα...Ίσως να έχουν πρόβλημα τα slot της μνήμης...Εγώ σε έναν piii που έχω δοκίμασα και τις 4ης μνήμες μια μια σε συγκεκριμένο slot και δεν έβγαλαν λάθος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.