therion Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 παιδια θελω μια βοηθεια μολις κατεβασα μια ταινια και δεν μπορω να τη δω με κανενα προγραμμα.:...: το windows media player μου λεει οτι μου λειπει το C00D109B:blink: τι να κανω για να το βρω και να μου παιζει ταινιες?????? ????? ????? ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Guide To Error's C00D109A, C00D109B, And C00D109C In Windows Media Player ή Google It. Θα βρεις αρκετα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Το divX player αναφερει στα περισσοτερα σφαλματα λεπτομεριες για το τι χρειαζεσαι .Αν θυμαμε καλα αυτο το error οφειλετε σε ελειψη καποιου codec .ποιους codecs εχεις εγκατεστημενους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Φεβρουάριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Όντως μάλλον κάποιο codec λείπειΚατέβασε το GSpot Establishes what video codecs (audio and video) are required to play an AVI file. Determines whether these codecs are installed on your system. Isolates problems associated with these codecs. Simple operation - Basic use: "File > Open", then read results Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Φεβρουάριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Βαλτην στο power dvd η sto win dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therion Φεβρουάριος 9, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 γεια σας και παλι :D εχω κατεβασει το το gpspot και εχω και ενα media player classic και μου ειπαν οτι περιεχει αρκετα codecs αλλα μολις βαζω την ταινια να παιξει μου λεει cannot render the file. !!!!! !!!!! :cry: επισης εχω ενα σφαλμα με κωδικο C00D1199. :eek: ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ EMULE:cool: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpel Φεβρουάριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 κατέβασε VLC player και αν δεν σου πέξει πέτα την Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Φεβρουάριος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από therion εχω κατεβασει το το gpspot και εχω και ενα media player classic και μου ειπαν οτι περιεχει αρκετα codecs Δηλαδή το Gspot δεν αναφέρει πως λείπει κάποιο codec; Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 K-lite codec pack should do the work...Δοκίμασέ το... Μήπως είναι mpeg η ταινία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 φιλαρακο μαλλον 8α ειναι με xvid συμπιεσμενη ,για δοκιμασε τον bs player !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.