dimisd1442169115 Σεπτέμβριος 12, 2007 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Λοιπόν , επειδή ξαναδιάβασα την ιστορία με καθαρότερο μυαλό , επειδή είπες ότι το έλυσες και το ξαναέδεσες ,παίζει περίπτωση να μην έχεις βάλει καλά την μητρική. Το πιθανότερο είναι ότι ακουμπάει κάπου στο σασί και βραχυκυκλώνει...Το έχουμε ξαναδεί και σε άλλους το όνειρο.. Πρέπει να κάνεις ένα κόπο και να τα ξυλώσεις όλα και να τα συνδέσεις εκτός κουτιού να δεις αν δουλεύει . Αν ναι ήταν θέμα συναρμολόγησεις. Αν όχι μάλλον σε χαιρέτησε η κάρτα....Φίλε greek κι εγώ αυτό νόμισα αλλά το παληκάρι αναφέρει πιο πάνω ότι η μηχανή ξεκινάει κανονικά απλά δεν εμφανίζει τπτ. Αν ήταν βραχυκύκλωμα δεν θα γύρναγε τπτ. Αν δεν κάνει μπίπ και σε συνδυασμό να μην έχει χαλάσει το ηχειάκι τις μητρικής μπορεί και να φταίει η μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 ομπο ελεος με αυτο το pc θα το πεταξω απο κανενα μπαλκονι.:078: τελος παντον θα δοκιμασο μια vga απο ενα φιλο μου και τα λεμε αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 12, 2007 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Τοση ταλαιπωρια πραγματικά την αξίζει?? (pentium 2 στα ποσα ειναι??) ..Παρε κανενα καλυτερο μεταχειρισμενο ...Γιατι και εγω ειχα ενα celeron 333 με 128 ραμ αλλα οταν αρχισε τα τρελα δεν αξιζε καθόλου να ασχολειθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 pentium 1 lol:p :p :050: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Σεπτέμβριος 12, 2007 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 τσέκαρες με άλλη vga???ρε lagos εδώ και 2-3 post μου σου πρότεινα να δοκιμάσεις άλλη vga να δεις αμα γίνετε tpt...τώρα το αποφάσισες???και τελικά???Την δοκίμασες από τον φίλο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 οχι Man οχι ακομα γιατι ο φιλος μου αυτος δεν ειναι τωρα msn και καπου πρεπει να ειναι. αρα θα του πω το απογευμα που θα βγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 παιδια να πω κατι που επρεπε να ειχα πει απο την αρχη.ευχαριστω πολυ σε ολους οσους ασχοληθηκαν με αυτο το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Οκτώβριος 2, 2007 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 ρε συ? τα dimm της ραμ τα κοιταξες? Τρωνε ωραιες φλασιες με την ραμ τα παλια mobo... ειναι κανονικα SD-ram η ποιο μικρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 12, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 ρε συ? τα dimm της ραμ τα κοιταξες? Τρωνε ωραιες φλασιες με την ραμ τα παλια mobo... ειναι κανονικα SD-ram η ποιο μικρα?για εξιγησε λιγο γιατι δεν γνωριζω πολλα απο τετοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Οκτώβριος 12, 2007 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 Βγαλε τις μνημηες και παρε τες μια φωτογραφια να αναγνωρισουμε τυπο. Πολλες φορες οπως και με την vga, οταν καιγονται οι μνημες η μητρικη δεν βαραει τιποτα, απλα αναβει το πισι και δεν κανει τπτ (cold boot ). Στην χειροτερη δωσε το μοντελο της μοβο να δουμε εμεις τι φοραει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 13, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 mobo AB-PR5 manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Οκτώβριος 13, 2007 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Έχω την εντύπωση ότι τα slot της μνήμης πρέπει να είναι χαλασμένα, δες αν στα slot υπάρχει κάποιο pin λυγισμένο.(συμβαίνει και αυτό με τις EDO-RAM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 13, 2007 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Έχω την εντύπωση ότι τα slot της μνήμης πρέπει να είναι χαλασμένα, δες αν στα slot υπάρχει κάποιο pin λυγισμένο.(συμβαίνει και αυτό με τις EDO-RAM)οχι αφου και παλυ ειναι δυο οι μνημες τι στο? και στις δυο θα χαλαγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Οκτώβριος 13, 2007 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 pokemon, παρατραβηγμενο αυτο που λες... Λαγε, αναψε το χωρις ραμ και δες αν βαραει το ηχειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.