Jump to content



κατευαστηρι χαλασμενο!!!


DJ-XRHSTOS

Recommended Posts

Λοιπόν , επειδή ξαναδιάβασα την ιστορία με καθαρότερο μυαλό , επειδή είπες ότι το έλυσες και το ξαναέδεσες ,παίζει περίπτωση να μην έχεις βάλει καλά την μητρική. Το πιθανότερο είναι ότι ακουμπάει κάπου στο σασί και βραχυκυκλώνει...Το έχουμε ξαναδεί και σε άλλους το όνειρο.. Πρέπει να κάνεις ένα κόπο και να τα ξυλώσεις όλα και να τα συνδέσεις εκτός κουτιού να δεις αν δουλεύει . Αν ναι ήταν θέμα συναρμολόγησεις. Αν όχι μάλλον σε χαιρέτησε η κάρτα....

Φίλε greek κι εγώ αυτό νόμισα αλλά το παληκάρι αναφέρει πιο πάνω ότι η μηχανή ξεκινάει κανονικά απλά δεν εμφανίζει τπτ. Αν ήταν βραχυκύκλωμα δεν θα γύρναγε τπτ. Αν δεν κάνει μπίπ και σε συνδυασμό να μην έχει χαλάσει το ηχειάκι τις μητρικής μπορεί και να φταίει η μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Τοση ταλαιπωρια πραγματικά την αξίζει?? (pentium 2 στα ποσα ειναι??) ..Παρε κανενα καλυτερο μεταχειρισμενο ...

Γιατι και εγω ειχα ενα celeron 333 με 128 ραμ αλλα οταν αρχισε τα τρελα δεν αξιζε καθόλου να ασχολειθω

Link to comment
Share on other sites

τσέκαρες με άλλη vga???ρε lagos εδώ και 2-3 post μου σου πρότεινα να δοκιμάσεις άλλη vga να δεις αμα γίνετε tpt...τώρα το αποφάσισες???και τελικά???Την δοκίμασες από τον φίλο σου?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
ρε συ? τα dimm της ραμ τα κοιταξες? Τρωνε ωραιες φλασιες με την ραμ τα παλια mobo... ειναι κανονικα SD-ram η ποιο μικρα?

για εξιγησε λιγο γιατι δεν γνωριζω πολλα απο τετοια!

Link to comment
Share on other sites

Βγαλε τις μνημηες και παρε τες μια φωτογραφια να αναγνωρισουμε τυπο. Πολλες φορες οπως και με την vga, οταν καιγονται οι μνημες η μητρικη δεν βαραει τιποτα, απλα αναβει το πισι και δεν κανει τπτ (cold boot :p). Στην χειροτερη δωσε το μοντελο της μοβο να δουμε εμεις τι φοραει...

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι τα slot της μνήμης πρέπει να είναι χαλασμένα, δες αν στα slot υπάρχει κάποιο pin λυγισμένο.(συμβαίνει και αυτό με τις EDO-RAM)

οχι αφου και παλυ ειναι δυο οι μνημες τι στο? και στις δυο θα χαλαγε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.