Thomidis_Thomas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 καλησπέρα σας. ειμαι νέος στο φορουμ και αυτο ειναι το πρώτο θέμα που δημιουργώ. 1)εχω μια ερώτηση για συγκεκριμένα DVD-R DL που εχω αγοράσει:ειναι της PHILIPS και της RICOH. σε ενα σημίο πάνω στους δίσκους γραφει (με μικρα σχετικα γράματα) "RW" και με πολύ μικρα γράμματα ακριβώς απο κάτω γραφει "DVD+R DL". το RW δηλώνει οτι ειναι επανεγράψιμο; προσπάθησα να το κανω format και δεν μπόρεσα. μήπως δηλώνει τίποτα αλλο;δεν θα έπρεπε να γράφει οτι ειναι DVD+RW;2)Θέλω να αναφέρω πως τα χρησιμοποιώ για να δημιουργήσω αντίγραφα για το XBOX 360. παρόλο που (απο οτι νομίζω) δεν επιτρέπονται συζητήσεις περι πειρατείας το θέμα μου δεν έχει σχέση με αυτό.Μπορείτε να μου προτείνεται συγγεκριμένα DVD+R DL 8.5GB προς αγορά και σε πια online καταστήματα; υπάρχουν δισκάκια με καλή ποιότητα σε καλή τιμή; καθως τα RICOH (που ειναι πολύ φθηνά) μου δημιουργούν προβλήματα στην ανάγνωση του XBOX 360 σε σημίο που καπια στιγμή μου λέει πως ειναι γρατζουνισμένο. Ενώ στα philips δεν είχα πρόβλημα3) ποια η διαφορά μεταξύ DVD-R και DVD+R ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Σεπτέμβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 RW: ναι είναι τα επανεγγράψιμα.DVD+R DL: είναι τα διπλής στρώσης (8.5GB) DVD+R.Πολλά DL δισκάκια της αγοράς είναι για τα πανηγύρια, προφανώς εδώ ανήκουν και τα RICOH που έχεις.DVD-R: για εγγραφή ταινιών DVDDVD+R: για όλα τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomidis_Thomas Σεπτέμβριος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 RW: ναι είναι τα επανεγγράψιμα.DVD+R DL: είναι τα διπλής στρώσης (8.5GB) DVD+R.Πολλά DL δισκάκια της αγοράς είναι για τα πανηγύρια, προφανώς εδώ ανήκουν και τα RICOH που έχεις.DVD-R: για εγγραφή ταινιών DVDDVD+R: για όλα τα υπόλοιπα.Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες. καμια πρόταση απο κανενας για τις ερωτήσεις μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Προσπαθησε να βρεις καποια μεσα double layer Verbatim - ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να βρεις στην κατηγορια αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Το RW το γραφουν ολα τα DL που εχω στα χερια μου . Verbatim , Ricoh , Traxdata , Ritek , Philips ...Δε σημαινει οτι ειναι επανεγγραψιμα . Απλα ειναι μερος του logo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Σεπτέμβριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Από αυτά Taiyo Yuden;Νομίζω ότι ειναι πολύ καλά και αξιόπιστακαι πρσωπικά πιστευω ότι ειναι καλύτερα απο τα Verbatim.Όσο για το φτηνά δεν θα το έλεγα αλλά αν σκεφτείς ότι ότι πληρώνεις παίρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomidis_Thomas Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Το RW το γραφουν ολα τα DL που εχω στα χερια μου . Verbatim , Ricoh , Traxdata , Ritek , Philips ...Δε σημαινει οτι ειναι επανεγγραψιμα . Απλα ειναι μερος του logo.είπα και εγώ...τι να πώ πάντως..ωραιο λογότυπο. thanks πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Από αυτά Taiyo Yuden;Νομίζω ότι ειναι πολύ καλά και αξιόπιστακαι πρσωπικά πιστευω ότι ειναι καλύτερα απο τα Verbatim. H TY δεν βγαζει double layer media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.