Jump to content

νέο PC και κωλύματα

Vaggos

Recommended Posts

Δεν μας βοηθάς και πολύ. Πρώτα κοίτα να δεις τι λέει το event viewer σου (Control Panel-->Management Tools-->Event Viewer) και πέρνα τους νέους οδηγούς κάρτας ήχου (και αυτούς για το HD Audio). Πάντως καλές κινήσεις κατά την άποψη μου θα ήταν να ενημερώσεις όλους τους οδηγούς για μητρική καθώς και να κάνεις και ένα BIOS update. Αλλά όλα αυτά είναι γενικότητες.

Δεν μας βοηθάς και πολύ. Πρώτα κοίτα να δεις τι λέει το event viewer σου (Control Panel-->Management Tools-->Event Viewer) και πέρνα τους νέους οδηγούς κάρτας ήχου (και αυτούς για το HD Audio). Πάντως καλές κινήσεις κατά την άποψη μου θα ήταν να ενημερώσεις όλους τους οδηγούς για μητρική καθώς και να κάνεις και ένα BIOS update. Αλλά όλα αυτά είναι γενικότητες.

κοιτα τους drivers ειναι πολυ σημαντικο!!!

ειχα παθει και εγω κατι παρομιο οταν δεν ειχα βαλει drivers!!!

μπορείς regent να τα πεις τα βήματα στα ελληνικά.

από θερμοκρασία δεν είναι έχου 33C σε full load και βίος ίπτανται έκανα.

μπορείς regent να τα πεις τα βήματα στα ελληνικά.

Πίνακας Ελέγχου>Εργαλεία διαχείρησης>Προβολή συμβάντων

Επίσης μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς κολλήματα, που στα κάνει κτλ

Επίσης καλό θα είναι να γράφεις ελληνικά και να μην χρησιμοποιείς το greeklish converter γιατί έκανα ίσα με 10' να αποκρυπτογραφήσω τι λες εδώ... :046:

Επίσης καλό θα είναι να γράφεις ελληνικά και να μην χρησιμοποιείς το greeklish converter γιατί έκανα ίσα με 10' να αποκρυπτογραφήσω τι λες εδώ... :046:

:046: :046: :046:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.