DJ-XRHSTOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2007 παιδια ξερεται αν μπορω σε μια θυρα απο το pc να δωσω 9volt ωστε να δοσο ρευμα σε μια λαμπα με λεντακια?thanks!!!
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 8, 2007 #2 Σεπτέμβριος 8, 2007 Νομιζω μονο απο θυρα molex μπορεις να κανεις κατι τετοιο.γιατι οι θυρες usb δινουν 5volt.Εκτός αν βρεις λύσει και παρεις ρευμα απο 2 θύρες usb και ετσι δουλεψει η λαμπα σου.
louis_gas Σεπτέμβριος 8, 2007 #3 Σεπτέμβριος 8, 2007 Νομιζω μονο απο θυρα molex μπορεις να κανεις κατι τετοιο.γιατι οι θυρες usb δινουν 5volt.Εκτός αν βρεις λύσει και παρεις ρευμα απο 2 θύρες usb και ετσι δουλεψει η λαμπα σου.Μα οι θυρες usb δινουν 5 volt οπως ειπες.Δεν γινεται να παρει 9.
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #4 Σεπτέμβριος 8, 2007 Νομιζω μονο απο θυρα molex μπορεις να κανεις κατι τετοιο.γιατι οι θυρες usb δινουν 5volt.Εκτός αν βρεις λύσει και παρεις ρευμα απο 2 θύρες usb και ετσι δουλεψει η λαμπα σου.ναι αλλα για να παρω απο molex πρεπει να ανοιξω κουτι και αμα ανοιξει αντε γεια εγυηση!!!
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #5 Σεπτέμβριος 8, 2007 ε τελος παντων οχι απο usb θυρα αλλα απο καποια αλλη απο πισω απο την μιτρικη.
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 9, 2007 #6 Σεπτέμβριος 9, 2007 δν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο πισω απο τν μητρικη που να μπορεις να παρεις ρευμα.Φιλε louis_gas ειπα αν γινετε να κανει καμια πατεντα και να παρει απο 2 usb ρευμα και να παει στα 10 volt για να του δουλεψει η λαμπα.
MadCatMk21442169156 Σεπτέμβριος 9, 2007 #7 Σεπτέμβριος 9, 2007 Η FireWire, μπορεί να σου δώσει από 7 ως 30 volts, αλλά ακόμα κι αν καταφέρεις να την ρυθμίζεις μέσω software ας πούμε την τάση, οι αλχημείες που θα κάνεις και οι συγγολήσεις δε νομίζω να μην είναι ενάντια στην εγγύηση.Μάλιστα αν ενωθούν τα 2 καλώδια, δε ξέρω τι μπορεί να σου κάνει στη μητρική..Πάρε καμιά 9βολτή επαναφορτιζόμενη μπαταρία καλύτερα :098:
NGF Σεπτέμβριος 9, 2007 #8 Σεπτέμβριος 9, 2007 Δεν νομιζω να γινεται αυτο. Και γιατι να παιζεις με τετοια οταν μπορεις να παρεις μια cathode. Αλλα αφου δεν πρεπει να ανοιξεις το κουτι πηγαινε στο μαγαζι που πηρες το pc και πες τους οτι θες μια cathode μεσα
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 9, 2007 #9 Σεπτέμβριος 9, 2007 Δεν νομιζω να γινεται αυτο. Και γιατι να παιζεις με τετοια οταν μπορεις να παρεις μια cathode. Αλλα αφου δεν πρεπει να ανοιξεις το κουτι πηγαινε στο μαγαζι που πηρες το pc και πες τους οτι θες μια cathode μεσαΑυτο μπορούσαμε να του το πούμε και εμείς.αλλά μας λέει το παιδί οτι θέλει να χρησιμοποιησει αυτη που εχει.για να μν παει χαμενη.:098:
NGF Σεπτέμβριος 9, 2007 #10 Σεπτέμβριος 9, 2007 Ναι αλλα απο τη στιγμη που μαλλον δεν κανει τιποτα με αυτη που εχει τωρα και καλυτερα να αποφυγει και τις πατεντες για μην τρεχει μετα ειπα να του θυμησω οτι ολα γινονται πιο ευκολα και με ασφαλεια
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 9, 2007 #11 Σεπτέμβριος 9, 2007 Ναι οκ και εγω μαζί σου.το είπα επειδη ειπε οτι θελει να χρησιμοποιήσει αυτή τη λάμπα που εχει
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 9, 2007 Author #12 Σεπτέμβριος 9, 2007 οκ guys thanks θα δω τι θα κανω γιατι δεν θελω μορε να δωσω λεφτα και να την εχω μεσα ηθελα εξω μια με led για να μην με τιφλονει κιολας για να βλεπω το πληκτρολογιο το βραδυ που εχω σβηστο το φως.
tsif Σεπτέμβριος 9, 2007 #13 Σεπτέμβριος 9, 2007 οκ guys thanks θα δω τι θα κανω γιατι δεν θελω μορε να δωσω λεφτα και να την εχω μεσα ηθελα εξω μια με led για να μην με τιφλονει κιολας για να βλεπω το πληκτρολογιο το βραδυ που εχω σβηστο το φως.Αφού την θέλεις για έξω πήγαινε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό και πάρε κάτι για 220volt..
Εvo8-By-m-diox Σεπτέμβριος 9, 2007 #14 Σεπτέμβριος 9, 2007 πάρε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό αφού την θέλεις για αυτό τον λόγο....
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 9, 2007 Author #15 Σεπτέμβριος 9, 2007 πάρε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό αφού την θέλεις για αυτό τον λόγο....αυτο εχω κανει. εχω ενα για το γραφειο που δεν εχω και τωρα βλεπω με αυτο.
Dark_Son20 Σεπτέμβριος 10, 2007 #16 Σεπτέμβριος 10, 2007 http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=3819 είχα πάρει από εξωτερικό αλλα από ότι βλέπω η ίδια ίδια είναι μια χαρά θα κανεις τι δουλειά σου αλήθεια ποσα led έχει η λάμπα που έχεις και θέλει 9v? μου φαίνεται υπερβολικό το νούμερο για led...
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 10, 2007 Author #17 Σεπτέμβριος 10, 2007 Καλο αυτο που μου εδηξες.η λαμπα μου εχει 12 λεντακια με αντιστασεις σε καθενα.
NGF Σεπτέμβριος 10, 2007 #18 Σεπτέμβριος 10, 2007 Τοτε αφου ειναι με led ισως μπορεσεις να βγαλεις τις αντιστασεις και να τα βαλεις ολα μαζι στην παραλληλη θυρα του υπολογιστη. Αλλα και παλι με αυτη τη λυση ειναι πιο ευκολο και σιγουρο να παρεις εσυ τα led και τα συνδεσεις μεταξυ τους
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 19, 2007 Author #19 Σεπτέμβριος 19, 2007 http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=3819είχα πάρει από εξωτερικό αλλα από ότι βλέπω η ίδια ίδια είναι μια χαρά θα κανεις τι δουλειά σου αλήθεια ποσα led έχει η λάμπα που έχεις και θέλει 9v? μου φαίνεται υπερβολικό το νούμερο για led... να σου πω ξερεις αν θα ερθει Βολο και πως?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.