MrSpok Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Συμφωνώ μαζί σου σε οτι αφορά τα monitor. Είναι ακριβή λύση και εκτός αυτού έχω τα mission volare v63 στο σαλόνι μου για κύρια ηχεία. Απλά θέλω ενα αξιοπρεπές ηχείο για το PC μου, πρωτίστως ν'ακούω CD-mp3 (jazz-electronic-trip hop-lounge-etc..) και κατά δεύτερο λόγο να βλέπω ταινίες στην οθόνη του υπολογιστή μου.. Στον Λαϊο ρώτησα, αλλα δεν φέρνει τα συγκεκριμένα. Δεν ξέρω γιατί.. Thank you all;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack1442169183 Σεπτέμβριος 8, 2007 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Συμφωνώ μαζί σου σε οτι αφορά τα monitor. Είναι ακριβή λύση και εκτός αυτού έχω τα mission volare v63 στο σαλόνι μου για κύρια ηχεία.Απλά θέλω ενα αξιοπρεπές ηχείο για το PC μου, πρωτίστως ν'ακούω CD-mp3 (jazz-electronic-trip hop-lounge-etc..) και κατά δεύτερο λόγο να βλέπω ταινίες στην οθόνη του υπολογιστή μου.. Στον Λαϊο ρώτησα, αλλα δεν φέρνει τα συγκεκριμένα. Δεν ξέρω γιατί.. Thank you all;) Μεχρι τα 200 ε οι επιλογες ειναι αυτες που ειπαν τα παιδια..συμφωνω με τον αλλο φιλο οτι τα logitech δεν ειναι και τιποτα φοβερο..απλως εχουν καλο μπασο..ειχα καποτε τα z5400..βεβαια αν εσυ ακους πιο πολυ lounge electronic και βλεπεις ταινιες μπορει να ειναι ιδανικο για σενα οποτε πας στα z2300 , μετα παιζουν τα inspire που χανουν σε μπασο αλλα νομιζω εχουν καλυτερες ψηλες απο τα logitech...γνωμη μου..τα altec δεν τα εχω ακουσει ποτε..και μετα πας σε κανα στερεοφωνικο των 200-250 ε και αμα φτασεις και 300 παιζουν διαφορα πολυκαναλα..σονυ yamaha pionner klp klp Tα Μ-AUDIO ποσο κανουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpok Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Tα Μ-AUDIO ποσο κανουν ?M Audio - Studiophile LX-4 2.1 system (225.00 Ευρώ + Φ.Π.Α.) http://www.elina.gr/:023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Σεπτέμβριος 8, 2007 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 εγώ θα σου πρότεινα monitor stereo και όχι 2.1.Όλα τα ηχειάκια τις creative κτλ δεν λένε πολλά.Δυστυχώς και από την κάρτα σου μην περιμένεις πολύ καλο ήχο.Από monitor θα σου πρότεινα αυτά που τα έχω δουλέψει k είναι πολύ δυνατά:http://www.thomann.de/gr/alesis_m1_aktiv_monitor_mk_ii.htmΕπίσης μου αρέσουν και αυτά:http://www.thomann.de/gr/krk_rp5.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack1442169183 Σεπτέμβριος 8, 2007 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 εγώ θα σου πρότεινα monitor stereo και όχι 2.1.Όλα τα ηχειάκια τις creative κτλ δεν λένε πολλά.Δυστυχώς και από την κάρτα σου μην περιμένεις πολύ καλο ήχο.Από monitor θα σου πρότεινα αυτά που τα έχω δουλέψει k είναι πολύ δυνατά:http://www.thomann.de/gr/alesis_m1_aktiv_monitor_mk_ii.htmΕπίσης μου αρέσουν και αυτά:http://www.thomann.de/gr/krk_rp5.htmTον ανεβασες τον πηχυ στα 350- 400 ε...αν και οι προτασεις σου ειναι πολυ καλες το παιδι ειπε μεχρι 200 αντε απο οτι καταλαβα να παει 250 μαξ...αμα ειναι να δωσει 400 500 αλλαζει το πραγμα..παιρνει ενα ενισχυτη και δυο ηχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpok Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Παιδιά, θα προσπαθήσω να βρώ τα Klipsch Promedia 2.1. Αν όχι, θα καταλήξω στα Altec Lansing 5021 απο Πλαίσιο. Τα M-Audio LX4 2.1 είναι super αλλά είναι πολύ..pro και δεν θα τα χρησιμοπιήσω όπως πρέπει. Καλό βράδυ σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Σεπτέμβριος 9, 2007 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=30&product=983187 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Σεπτέμβριος 9, 2007 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Noμιζω οτι δεν εννοει αυτα αλλα αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Σεπτέμβριος 9, 2007 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Name/AddressDealer TypeProduct LinesNICK JOHN LAIOS S.A.166, 3RD SEPTEMBRIOU STR.ATHENS 11251GREECEPhone: 018-629513 * Distributor * Reference * Synergy * THX Ultra2 * iPod® Solutions * ProMedia * Aragon * Heritage * Professional Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 10, 2007 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Είναι πολύ καλά όντως! Αλλά για Home Cinema ή παιχνίδια στον Η/Υ. Για ν' ακούς μουσική, νομίζω πως τα 2.1 είναι καλύτερα..Thanks:)Αν ακούσεις μουσική σε 5.1, δεν θα θες να ξανακούσεις σε 2.1 μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Σεπτέμβριος 10, 2007 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Αν ακούσεις μουσική σε 5.1, δεν θα θες να ξανακούσεις σε 2.1 μετά.Αν ακούσεις μουσική σε σοβαρό στερεοφωνικό σύστημα δεν θα θες να ξανακούσεις μουσική όχι σε 5.1 αλλά σε οποιοδήποτε Χ.Χ σύστημα...:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Σεπτέμβριος 10, 2007 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 εγω σε 2,1 εχω τα i-trigue της creative http://creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10733 ενα ειναι το προβλημα τους εχουν μονο μπασο τωρα αν το λεω για καλο η κακο αναλογως τη θελει ο πελατης εγω αυτα τα χρησιμοποιω στο μαγαζι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 11, 2007 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Αν ακούσεις μουσική σε σοβαρό στερεοφωνικό σύστημα δεν θα θες να ξανακούσεις μουσική όχι σε 5.1 αλλά σε οποιοδήποτε Χ.Χ σύστημα...:033:Ναι χαίρω πολύ, και αν η γιαγιά μου είχε @@@, θα ήτανε παππούς. Εγώ μιλάω για ίδιας κατηγορίας χρημάτων ηχεία. Αν π.χ. συγκρίνεις τα Z-2300 με Z-5400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpok Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Να ρωτήσω την γνώμη σας για τα πανέμορφα Swans M-200?:060: Τα έχει κανείς τυχερός gadgetakias? Η τιμή τους είναι γύρω στα 240€ στην Γερμανία.Ποιός να είναι άραγε ο αντιπρόσωπός τους στην Ελλάδα?Link: http://www.swanspeaker.com/product/htm/view.asp?id=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Σεπτέμβριος 11, 2007 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Να ρωτήσω την γνώμη σας για τα πανέμορφα Swans M-200?:060: Τα έχει κανείς τυχερός gadgetakias? Η τιμή τους είναι γύρω στα 240€ στην Γερμανία.Ποιός να είναι άραγε ο αντιπρόσωπός τους στην Ελλάδα?Link: http://www.swanspeaker.com/product/htm/view.asp?id=3Από δω http://www.swanspeaker.com/purchase/Purchase.aspαλλά και από ένα γρήγορο googling δε φαίνεται να υπάρχει καν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 11, 2007 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Λοιπον εχουμε και λεμε,εχω τα altec lansing 5021 Thx,σαν ηχειο ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις στην κορυφαια κατηγορια ηχειων,για υπολογιστη.Η μεγαλη τους διαφορα με τα υπολοιπα ηχεια υπολογιστων ειναι τα απιστευτα μεσαια τους τα οποια ειναι μακραν τα καλυτερα σε ηχειο υπολογιστη.Tα καλα logitech εχουν ποιο εντυπωσιακο μπασο αλλα τα μεσαια τους ειναι αρκετες σκαλες κατω απο τα altec.Τα maudio που ανεφερες ποιο πανω,ειναι αρκετα καλα αλλα οχι και τιποτα το απιστευτο για τα λεφτα που εχουν.Αν θελεις κατι σε καθαρο monitor πρεπει να δωσεις πανω απο 500 euro για να εχεις κατι καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpok Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Λοιπον εχουμε και λεμε,εχω τα altec lansing 5021 Thx,σαν ηχειο ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις στην κορυφαια κατηγορια ηχειων,για υπολογιστη.Η μεγαλη τους διαφορα με τα υπολοιπα ηχεια υπολογιστων ειναι τα απιστευτα μεσαια τους τα οποια ειναι μακραν τα καλυτερα σε ηχειο υπολογιστη.Tα καλα logitech εχουν ποιο εντυπωσιακο μπασο αλλα τα μεσαια τους ειναι αρκετες σκαλες κατω απο τα altec.Τα maudio που ανεφερες ποιο πανω,ειναι αρκετα καλα αλλα οχι και τιποτα το απιστευτο για τα λεφτα που εχουν.Αν θελεις κατι σε καθαρο monitor πρεπει να δωσεις πανω απο 500 euro για να εχεις κατι καλο.Συμφωνώ..Απλά θεωρώ τα Klipsch Promedia κορυφή αλλά...δεν έρχονται στην Ευρώπη - τα GMX A, είναι πολύ κατώτερα - Έχω παραγγείλει ήδη τα altec lansing 5021 απο Πλαίσιο. Thanks:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Σεπτέμβριος 11, 2007 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Ναι χαίρω πολύ, και αν η γιαγιά μου είχε @@@, θα ήτανε παππούς. Εγώ μιλάω για ίδιας κατηγορίας χρημάτων ηχεία. Αν π.χ. συγκρίνεις τα Z-2300 με Z-5400.Δηλαδή για να καταλάβω συγκρίνεις τα στερεοφωνικά ηχεία των 140 ευρώ με τα πολυκάναλα των 240?Αν ο φίλος πάρει στερεοφωνικά με 240 θα έχεις την ίδια άποψη;Τέλος μερικές απλές ερωτήσεις:Ξέρεις τι είναι ο Dolby Prologic II αλγόριθμος;Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα πραγματικό 5.1 σήμα και σε ένα στερεοφωνικό που μετατράπηκε σε 5.1;Αν όλα τα 5.1 είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα στερεοφωνικά τότε γιατί τόσος κόσμος στήνει ακόμα στερεοφωνικά συστήματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Σεπτέμβριος 11, 2007 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 To ιδιο πραγμα λετε. Ειναι γνωστο τοις πασι οτι το στερεοφωνικο σημα προσφερει καλυτερη ποιοτητα στην ακροαση μουσικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Σεπτέμβριος 12, 2007 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Δηλαδή για να καταλάβω συγκρίνεις τα στερεοφωνικά ηχεία των 140 ευρώ με τα πολυκάναλα των 240?Αν ο φίλος πάρει στερεοφωνικά με 240 θα έχεις την ίδια άποψη;Τέλος μερικές απλές ερωτήσεις:Ξέρεις τι είναι ο Dolby Prologic II αλγόριθμος;Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα πραγματικό 5.1 σήμα και σε ένα στερεοφωνικό που μετατράπηκε σε 5.1;Αν όλα τα 5.1 είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα στερεοφωνικά τότε γιατί τόσος κόσμος στήνει ακόμα στερεοφωνικά συστήματα;Εντελως πληροφοριακα να απαντησω σε αυτες τις ερωτησεις καθαρα για ενημερωτικους λογους και μονο.Το dolby prologic 2 παρουσιαστηκε το 2000 και ειναι για την ακριβεια κωδικοποιητης πολυκαναλης πληροφοριας. Οι εταιριες προκειμενου να χωρεσουν περισσοτερες πληροφοριες στα δισκακια, γραφουν σε stereo ηχο την πληροφορια ο κωδικοποιητης αναλαμβανει να την μετατρεψει σε πολυκαναλη χωρια καμια απωλεια.Αντιστοιχη τεχνολογια ειναι το DTS 2 το οποια για μερικους ειναι καλυτερο.Δεν υπαρχει πραγματικο 5,1 ολα γινονται με βαση τον τροπο που ανεφερα ποιο πανω. Εκτος εαν δεν καταλαβα την ερωτηση.Στερεοφωνικο που μετρατραπηκε σε 5,1 (δεν ξερω με ποιον τροιπο το εννοεις αλλα πολυ ευχαριστως να τρο συζητησουμε εαν υπαρχει ορεξη) εφοσον μπορει να διαχειριστει 6 διακριτα καναλια στο κομματι της προενισχυσης τοτε ειναι 5,1. Τωρα εαν θα ειανι με αναλογικο η ψηφιακο τροπο αυτο ειναι αλλο κομματι. Τωρα ολοι οι συγχρονοι ενισχυτες av μπορουν μπουν απο πολυκαναλη λειτουργια σε stereo.Η μουσικη μπορει να ακουστει με πολλους τροπους αναλογα το γουστο. Το σωστο που εχει καθιερωθει στον ηχο ειναι οτι η μουσικη stereo αποτελειται απο 2 καναλια εμπρος μας για να δημιουργει την σκηνη μπροστα μας. Οι ενισχυτες AV μπορουν να παιξουν σε πολλα mode. Οπως και σε stereo 2 καναλια δηλαδη. Οι πολλοι που προτιμουν stereo ενισχυτες το κανουν γιατι εκει υπαρχουν και high end κατηγοριες με ξεχωριστα τροφοδικα, λαμπατα σταδια ενισχυσης κλασεις α, β κτλ γενικα ολη η ποικιλια εκει υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.