MrSpok Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Καλησπέρα forum! Θα ΄θελα την γνώμη σας για τα καλύτερα pc speakers - 2.1, 5.1 - ανεξαρτήτου τιμής για μουσική. Η κάρτα ήχου είναι η X-Fi Platinum. Για να πώ την αλήθεια, έχω ξεχωρίσει τα Klipch Promedia THX 2.1, τα οποία δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, και τα Logitech Ζ-2300. Υπάρχει κανείς φίλος στο forum που να έχει "ακουστικές εμπειρίες" με τα παραπάνω ηχεία? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας ΥΓ. Το PC μου μπορείτε να το δείτε κι εδώ: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=39843&highlight=mrspok Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 altek lansing 5021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iced Σεπτέμβριος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 +1000 ston dellman, ειναι πολυ καλα και ποιοτικα τα altec Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpok Σεπτέμβριος 7, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Τα Altec, τα εχω δει στο Πλαίσιο. Δεν τα έχω ακούσει όμως..Ξέρετε αν έχουν πιστοποίηση THX? Στο THX.com δεν αναφέρει τα συγκεκριμένα ηχεία στην λίστα με τα πιστοποιημένα.Πάντως ομολογώ πως είναι πολύ εμφανίσημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Έχουν και είναι ο ποιοτικός ήχος σε 2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Σεπτέμβριος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Δεν εχω ακουσει τα αλλα ηχεια οποτε δεν μπορω να πω αν ειναι καλυτερα απο τα z2300 που εχω. Παντος τα z2300 μονο καλες εντυπωσεις μου εχουν αφησει με τον πολυ καλο και δυνατο τους ηχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Σεπτέμβριος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Ο κολλητός μου έχει το 5021 και ο ήχος τους είναι πραγματικά ποιοτικός. Και απο γκάζια πάνε φουλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Σεπτέμβριος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 έχω τα z-5500 εδώ και 2 χρονια περίπου...ουδέποτε είχα κακή εμπειρία με τα ηχεία μου και από ήχο πραγματικά δίνουν ρέστα...και σε ποιότητα αλλα kia σε watt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack1442169183 Σεπτέμβριος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Μεχρι ποσα λεφτα δινεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 8, 2007 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Εγω εχω ακουσει τα Ζ-2300 και ενθουσιάστηκα πολυ από τν ήχο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpok Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 έχω τα z-5500 εδώ και 2 χρονια περίπου...ουδέποτε είχα κακή εμπειρία με τα ηχεία μου και από ήχο πραγματικά δίνουν ρέστα...και σε ποιότητα αλλα kia σε wattΕίναι πολύ καλά όντως! Αλλά για Home Cinema ή παιχνίδια στον Η/Υ. Για ν' ακούς μουσική, νομίζω πως τα 2.1 είναι καλύτερα..Thanks:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpok Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Μεχρι ποσα λεφτα δινεις ? Χωρίς όριο χρημάτων! Ενοοώ πως τα ακριβότερα 2.1 κανουν γύρω στα 200€. Έχω ακούσει πως τα Klipch ProMedia 2.1 ΤΗΧ είναι κορυφή. Δεν υπάρχουν όμως στην Ελλάδα Μάλλον θα καταλήξω στα Altec Lansing 5021. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonKarien Σεπτέμβριος 8, 2007 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Παιδιά καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω,αν οι τιμές στα ηχεία για υπολογιστές, ακολουθούν την γενικότερη τάση που έχουν τα είδη για computers δηλαδή πτωτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Σεπτέμβριος 8, 2007 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Για "σοβαρό" 2.1, M-AUDIO LX4 - 2.1 STUDIOPHILE SYSTEMΤα 5500 προσωπικα που τα ακουσα είναι πολύ δυνατά αλλά μην περιμένεις να ακούσεις μουσική με αξιώσεις. Απλά ένα πολύ δυνατό subάκι.Πάντως μπορείς να πάρεις 4 μονιτοράκια και ένα subάκι όλα ενεργά και ξέχωρα και να κάνεις το σύστημά σου αφού δεν βάζεις όριο τιμής.standalone μονιτοράκια πάντως απότι λένε είναι πολύ καλά τα BEHRINGER B2031A TRUTH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Σεπτέμβριος 8, 2007 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Για "σοβαρό" 2.1, M-AUDIO LX4 - 2.1 STUDIOPHILE SYSTEMΤα 5500 προσωπικα που τα ακουσα είναι πολύ δυνατά αλλά μην περιμένεις να ακούσεις μουσική με αξιώσεις. Απλά ένα πολύ δυνατό subάκι.Πάντως μπορείς να πάρεις 4 μονιτοράκια και ένα subάκι όλα ενεργά και ξέχωρα και να κάνεις το σύστημά σου αφού δεν βάζεις όριο τιμής.standalone μονιτοράκια πάντως απότι λένε είναι πολύ καλά τα BEHRINGER B2031A TRUTH+1 Έτσι ακριβώς. Όταν μιλάς για μουσική σε pc με ΠΟΙΟΤΗΤΑ, κοιτάς σε μόνιτορ και όχι σε ηχείο γενικής χρήσης σαν τα altec lansing, creative, teac, κ.λ.π. Τα Behringer που λέει ο ΝοDSL τα έχω ακούσει γιατί τα έχει φίλος ηχολήπτης στο στούντιο του, και μπορώ να σου πώ ότι "σπέρνουν". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 8, 2007 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 έχω τα z-5500 εδώ και 2 χρονια περίπου...ουδέποτε είχα κακή εμπειρία με τα ηχεία μου και από ήχο πραγματικά δίνουν ρέστα...και σε ποιότητα αλλα kia σε watt+1 απο μενα αλλα αφου θες 2.1 z2300 ειναι κοριφη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Σεπτέμβριος 8, 2007 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Παιδιά καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω,αν οι τιμές στα ηχεία για υπολογιστές, ακολουθούν την γενικότερη τάση που έχουν τα είδη για computers δηλαδή πτωτική.ΤΑ Π’ΝΤΑ έχουν πτωτική τιμή το θέμα είναι κατά ποσο...εγώ για παράδειγμα τα ηχεία μου τα πήρα 400euro άμα θυμάμαι καλά πριν 2 χρονια τώρα έχουν 350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 8, 2007 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 ΤΑ Π’ΝΤΑ έχουν πτωτική τιμή το θέμα είναι κατά ποσο...εγώ για παράδειγμα τα ηχεία μου τα πήρα 400euro άμα θυμάμαι καλά πριν 2 χρονια τώρα έχουν 350Nαι και τα Ζ-2300 ειχαν 150 και τωρα εχουν 135. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 8, 2007 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Tα 5021 έχουν κρατήσει τιμή εδώ και πολύυυυυυυυυυ καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Σεπτέμβριος 8, 2007 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Χωρίς όριο χρημάτων!Ενοοώ πως τα ακριβότερα 2.1 κανουν γύρω στα 200€. Έχω ακούσει πως τα Klipch ProMedia 2.1 ΤΗΧ είναι κορυφή. Δεν υπάρχουν όμως στην Ελλάδα Μάλλον θα καταλήξω στα Altec Lansing 5021. Thanks Μην το λες αυτο με το οριο τιμης οταν αναφερεσαι σε ηχο!! Δεν υπαρχει οριο οτι πληρωνεις παιρνεις. Παραδειγμα: θες high end ηχειο για pc χωρις οριο τιμης? http://fergusonhill.co.uk/product_details.php?id=7 ειναι στα 990 euro οριστε και ενα review για αυτα: http://www.pcmag.com/article2/0,1759,2179580,00.asp?kc=PCRSS02129TX1K0000530 Σε λογικα ορια τιμης τα klipsch που διάλεξες ειναι πολυ καλη προταση. Συμφωνώ απολυτα και με τα altec. Για να μαθεις εαν μπορεις να αποκτήσεις τα klipsch παρε τηλ εδω:210 8629513, 210 8629514 Νικος Λαιος. Ειναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλαδα.Τα logitech δεν με συγκινούν ιδιαίτερα. Η λυση με τα monitor ειναι ακριβή για χρηση με το pc εκτος και θες να ειναι και το βασικο σου σύστημα. Παντος τα monitor ηχεια Δεν εχουν ιδιαιτέρα μουσικο- full range χαρακτήρα καθώς εχουν σα σκοπό την αναλυτικότητα την αμεσότητα και γενικα εναν ουδέτερο ηχο που ειναι μεν σωστο σαν ακουσμα αλλα οχι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για το μεσο χρήστη που τα θελει για διασκεδαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.