GVC Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Καλησπέρα σε όλους.Ρε παιδιά στήνω μια υδρόψυξη και μια λεπτομέρια μου είχε ξεγύγει.Τον αέρα μέσα από το συστημα πως θα τον απομακρύνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Με υπομονή. Αφού γυρίσει αρκετά το νερό μέσα στο κύκλωμα, και μερικές φορές κουνώντας το tank και το ψυγείο, σιγά σιγά θα βγει. Όλα αυτά, πρίν την βάλεις μέσα στο μηχάνημα επάνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Σεπτέμβριος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Από που θα βγεί όταν είναι όλα σινδεδεμένα μεταξύ τους?Απλός εξαφανίζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Δεν έχεις από κάπου που βάζεις νερό...; Από εκεί θα βγεί όταν ανοίξεις το καπάκι.... Να προσέξεις να μην υπάρχουν μπιλάκια αέρα μέσα στο κύκλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Σεπτέμβριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Δεν έχεις από κάπου που βάζεις νερό...; Από εκεί θα βγεί όταν ανοίξεις το καπάκι.... Να προσέξεις να μην υπάρχουν μπιλάκια αέρα μέσα στο κύκλωμα.εννοείς φυσαλίδες αέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 εννοείς φυσαλίδες αέραΤί άλλο θα μπορούσα να εννοώ...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Απλα για οση ωρα κανεις εξαερωση μην κλεισης το καπακι του τανκ,και γενικα την πρωτη μερα λειτουργιας του pc καλητερα θα ηταν να το εχεις ανοιχτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 παιδια αυτο δεν επικηνδυνο να μην τρεξουν νερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Σεπτέμβριος 7, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Ok dudes το επιασα.Το water tank όπως και το radiator LAGOS είναι έξω από το pc.Ρίχτε καμια καλή επιτυχία και αναφτε κανα κεράκι γιατι ξεκινάω.Ελπίζω να σας παρουσιάσω το το νέο pc από το νέο pc.Eυχαρηστώ πολύ παίδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 7, 2007 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Καλή επιτυχία, φίλε...Π.Β. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Σεπτέμβριος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Tι σημαινει το π.β.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Σεπτέμβριος 7, 2007 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 προσοχη βυθιζεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Σεπτέμβριος 7, 2007 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Έγραψε SoulRiver! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 7, 2007 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Tι σημαινει το π.β.?Παναγιά, Βόηθα... :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 8, 2007 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Παναγιά, Βόηθα... :046:Καλοοοοοοοο:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Ακομα συναρμολογώ,μετά από τόσες φορές που έχω "επικαλεστεί" όλο το σοι της Παναγίτας όχι δεν πρόκειτε να βοηθησει αλλα............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Και εκει που τα εχω στημενα ολα και καλα και βαζω ομπρος την w/c αρχιζω και πεταω από την χαρά μου.Να σημειωσω ότι την εστησα κατευθειαν στο pc χωρις δοκιμη.Ξερω ξερω ειμαι ψυχανομαλαρα!!!Και εκει που βλεπω όλα να βαίνουν καλός και ουτε σταγονα και σινεχιζω να ανεβάζω υψος(αφου πεταω απο την χαρα μου),αρχιζει η εκτακτη προσεδαφηση.Αντι να ψωνισω χρυσοψαρα για το αναμενο ενυδριο-κουτι,κατι μου ψυθηριζει στην φτερνα.Ακουω πλιτς πλατς πλουσ να μου ψυθηριζει καμποσα δευτερολεπτα,επειτα παρατηρω οτι το water tank εχει κολισει η σταθμη σε ενα σμειο και δεν ανεβαινει.Και εκει ειπα τον δεσποτη Παναγιωτη.Τρυπιο ψυγειο κυριες και κυριοι.Ε τωρα θ ακολουθησουν οι απαρετητες διαβουλεσεις με τον υπευθηνο μεχρι να μου το αλλαξει αν δεν το δεχτει με την μια πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 8, 2007 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Καλή επιτυχία, φίλε...Π.Β.Παρε Βραβειο?:046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Σεπτέμβριος 9, 2007 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 οταν λεω εγω βυθιζεται γελατε.... περα απο την πλακα παντως ησουν τυχερος...αυτη τη φορα φροντισε να την τεσταρεις εκτος κουτιου την υδροψυξη πριn την βαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.