Jump to content

Windows XP 32bit + DDR

Zenor

Recommended Posts

Καλημέρα,

Είμαι σε Windows xp 32bit,2x1GB ddr μνήμες,s939A8X-M μητρική,AMD Opteron 146 @ 2,00 GHz,7600GS vga.

Θα ήθελα να ρωτήσω,επειδή έχω ακούσει ότι ίσως αν βάλω περισσότερη μνήμη να μην την αναγνωρίζουν τα 32bit.Αν προσθέσω ακόμη 2x1GB ddr μνήμες θα αναγνωρίζονται;Άκουσα πως εξαρτάται από την μητρική και την κάρτα γραφικών.

Ευχαριστώ:)

Καλημέρα,

Είμαι σε Windows xp 32bit,2x1GB ddr μνήμες,s939A8X-M μητρική,AMD Opteron 146 @ 2,00 GHz,7600GS vga.

Θα ήθελα να ρωτήσω,επειδή έχω ακούσει ότι ίσως αν βάλω περισσότερη μνήμη να μην την αναγνωρίζουν τα 32bit.Αν προσθέσω ακόμη 2x1GB ddr μνήμες θα αναγνωρίζονται;Άκουσα πως εξαρτάται από την μητρική και την κάρτα γραφικών.

Ευχαριστώ:)

Καταρχήν τα windows 32bit από μόνα τους δεν μπορούν να τα δούν όλα, περίπου 3,2 θα δούν. Στη συνέχεια και να βάλεις δεν έχεις και τις τεράστιες διαφορές στην απόδοση γιατί και με τα 2 giga τα παραθύρια πετούν. Αν ωστόσο εξακολουθείς να θέλεις να βάλεις παραπάνω μνήμη(λόγω photoshop ας πούμε) θα σου πρότεινα να βάλεις 2*512 και θα έχεις σύνολο 3 giga σε dual και αν κάποτε πάς σε 64-bit βάζεις και 4 giga.

Δεν νομιζω να αξιζει να βαλεις 2x512. Βαλε 2xGB και ας χασεις 1 GB. Ετσι κι αλλιως θα ερθει η ωρα που θα πας Vista 64.

Δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο θα ήταν σοφό αν αναλογιστούμε πόσο κοστίζουν σήμερα οι DDR μνήμες και τι αξία σαν hardware θα έχουν "αύριο" (δυστυχώς). Αν η ανάγκη για περισσότερη μνήμη είναι επιτακτική θα πρότεινα 2x512ΜΒ μεταχειρισμένες που βρίσκεις και με 12€/dimm.

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Χρειάζομαι περισσότερη μνήμη λόγο gaming.Οπότε,εφόσον μπορεί να δει μέχρι 3,2 θα άξιζε να αγόραζα 1 ή 2GB ακόμη;Επίσης,ψάχνομαι και για μία καινούρια vga αυτόν τον καιρό.Θα μου προτείνατε να αγόραζα την Sapphire X1950 Pro 512MB ή δεν θα δω μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτής και της 7600GS;

Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα θα έχουμε πάει όλοι σε ddr3.

Ναι ρε λαθος μου...δεν προσεξα οτι μιλουσε για DDR που δεν βρισκεται ευκολα 2xGB.:022:

Εγω δεν επαιρνα μνημη αλλα καρτα....στα ΧΡ τα 2 Giga φτατουν για ολα τα παιχνιδια σε αναλυση 1024, 1280 και ρυθμισεις που παιζει η καρτα σου..

Εδω στα Vista Ultimate x64 που απο μονα τους πιανουν 800ΜΒ απο τα 2GB στο Bioshock σε 1280 δεν εχω κανενα προβλημα.

Οποτε ή πας για καρτα ή περιμενεις μεχρι να κανεις ολικη αναβαθμιση(εχεις και μονοπυρηνο επεξεργαστη)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.