Jump to content

Xρονια πολλα Ζαχο......

eleven

Recommended Posts

Χρονια πολλα καλα και ευτυχισμενα Ζαχο.Ειθε αυτα που θες να τα πραγματοποιησεις.Βεβαια ακομα να καταλαβω πως γινεται με τοσα βυσματα στην εξουσια να φαμε και μπαν.Θα το πω στον συντοφο να κανονισει μια διαδηλωση για το μπαν σου.λολ.

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Χρόνια πολλά Ζάχο και από εμένα. Ότι καλύτερο, να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε.

Όσο για το σκηνικό, βλέπεις ότι όλοι εδώ "We love you long time" (© by Chosen 2005)

Σορυ κιολας,αλλα αφου τα βρηκανε μεταξυ τους τα παιδια,δε γινετε να τον ξεμπαναρετε κ απλα να ζητησει κ ενα δημοσιο συγνωμη για την ασχημη γλωσσα που χρησημοποιησε?

Λεω γω τωρα....απλα λεω.... :)

Αρχική απάντηση από Fireknight

Λεω και εγω... να γινουμε πολλοι :D

Μια ψήφος και από εμένα. Με τόσα άσχετα ποστ που γίνονται(καλά που ήρθε και η DFI) δεν είχα πάρει χαμπάρι το ban.

Και μην μου πει κάποιος ότι δεν θα ήθελε να τα χώσει σε μερικούς άλλους μέσα στο forum(ειδικά τώρα τελευταία που έχουμε πολλά φιντάνια) γιατί ψέματα θα πει.

Αρχική απάντηση από dfragos

Και μην μου πει κάποιος ότι δεν θα ήθελε να τα χώσει σε μερικούς άλλους μέσα στο forum(ειδικά τώρα τελευταία που έχουμε πολλά φιντάνια) γιατί ψέματα θα πει.

Δεν ειναι η πραξη κακη,αλλα ο τροπος που τη κανεις ;)

Αρχική απάντηση από Samael

Σορυ κιολας,αλλα αφου τα βρηκανε μεταξυ τους τα παιδια,δε γινετε να τον ξεμπαναρετε κ απλα να ζητησει κ ενα δημοσιο συγνωμη για την ασχημη γλωσσα που χρησημοποιησε?

Λεω γω τωρα....απλα λεω.... :)

OXI με τιποτα.... αστον εκει, καλα ειναι....να κανει και λιγο αποτοξινωση :D

Αρχική απάντηση από Samael

Δεν ειναι η πραξη κακη,αλλα ο τροπος που τη κανεις ;)

Την λες μία χωρίς να βρίσεις, την λες δεύτερη χωρίς να βρίσεις, την λες τρίτη χωρίς να βρίσεις.... την λες 20η φορά χωρίς να βρίσεις. Στο τέλος λες... δεν παει (μπιπ), ας τον βρίσω να με μπανάρουν να μην τον ξαναβλέπω....

Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 23:35]

Την λες μία χωρίς να βρίσεις, την λες δεύτερη χωρίς να βρίσεις, την λες τρίτη χωρίς να βρίσεις.... την λες 20η φορά χωρίς να βρίσεις. Στο τέλος λες... δεν παει (μπιπ), ας τον βρίσω να με μπανάρουν να μην τον ξαναβλέπω....

Συμφωνω μαζι σου αλλα υπαρχει και αλλη οψη του νομισματος...Σταματας να ασχολεισαι ή δεν δινεις σημασια σε αυτα που λεει/κανει και κερδιζεις την ψυχικη σου ηρεμια! Tespa....Οτι εγινε , εγινε...αλλωστε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου με ενα ban για ενα μηνα....!!

Ζαχο Χρονια σου Πολλα και οτι επιθυμεις......Υγεια πανω απο ολα dude....:T:

Αρχική απάντηση από PGM

Συμφωνω μαζι σου αλλα υπαρχει και αλλη οψη του νομισματος...Σταματας να ασχολεισαι ή δεν δινεις σημασια σε αυτα που λεει/κανει και κερδιζεις την ψυχικη σου ηρεμια! Tespa....Οτι εγινε , εγινε...αλλωστε δεν ειναι ηρθε και το τελος του κοσμου με ενα ban για να μηνα....!!

Νομίζω ότι το σωστό είναι κάπου ανάμεσα σε αυτό που λες εσύ και αυτό που λέω εγώ, και σίγουρα ισχύει το τελευταίο που λες. :)

απλα εχουν βρισει κιαλλοι στο πολοι ασχετο και ασχημα και το @ δεν δικαιολογητε στην βρισια γιατι αυτος? η θα βριζουν ολοι η κανενας καπος ετσι παει πιστευο δλδ αλλοι που βριζουν για ψιλου πηδημα την γλυτονουν με το @?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.