Vagouridis Φεβρουάριος 8, 2005 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Χρονια πολλα καλα και ευτυχισμενα Ζαχο.Ειθε αυτα που θες να τα πραγματοποιησεις.Βεβαια ακομα να καταλαβω πως γινεται με τοσα βυσματα στην εξουσια να φαμε και μπαν.Θα το πω στον συντοφο να κανονισει μια διαδηλωση για το μπαν σου.λολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 8, 2005 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Χρονια πολλά κι απο 'μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 8, 2005 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Χρονια Πολλά Ζάχο, οτι επιθυμείς να το έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Φεβρουάριος 8, 2005 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Χρόνια πολλά και καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2005 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Χρόνια πολλά Ζάχο και από εμένα. Ότι καλύτερο, να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε. Όσο για το σκηνικό, βλέπεις ότι όλοι εδώ "We love you long time" (© by Chosen 2005) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 8, 2005 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Χρονια πολλα ρεεει και απο μενα....!Οτι επυθημεις....!Δεν σου κραταω κακια ουτε εχω κατι με εσενα......στα ειπα.......Βασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 8, 2005 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Χρόνια πολλά Man ότι επιθυμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Σορυ κιολας,αλλα αφου τα βρηκανε μεταξυ τους τα παιδια,δε γινετε να τον ξεμπαναρετε κ απλα να ζητησει κ ενα δημοσιο συγνωμη για την ασχημη γλωσσα που χρησημοποιησε? Λεω γω τωρα....απλα λεω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 8, 2005 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Χρόνια πολλά και επό εμένα.ΟΤ (?) Ρε γμτ εγώ που ζω; Πότε και γιατί έγινε το μπαν και δεν πήρα χαμπάρι; ΟΤ (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 8, 2005 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SamaelΛεω γω τωρα....απλα λεω.... Λεω και εγω... να γινουμε πολλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 8, 2005 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Λεω και εγω... να γινουμε πολλοι Μια ψήφος και από εμένα. Με τόσα άσχετα ποστ που γίνονται(καλά που ήρθε και η DFI) δεν είχα πάρει χαμπάρι το ban. Και μην μου πει κάποιος ότι δεν θα ήθελε να τα χώσει σε μερικούς άλλους μέσα στο forum(ειδικά τώρα τελευταία που έχουμε πολλά φιντάνια) γιατί ψέματα θα πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από dfragosΚαι μην μου πει κάποιος ότι δεν θα ήθελε να τα χώσει σε μερικούς άλλους μέσα στο forum(ειδικά τώρα τελευταία που έχουμε πολλά φιντάνια) γιατί ψέματα θα πει. Δεν ειναι η πραξη κακη,αλλα ο τροπος που τη κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 8, 2005 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Σορυ κιολας,αλλα αφου τα βρηκανε μεταξυ τους τα παιδια,δε γινετε να τον ξεμπαναρετε κ απλα να ζητησει κ ενα δημοσιο συγνωμη για την ασχημη γλωσσα που χρησημοποιησε? Λεω γω τωρα....απλα λεω.... OXI με τιποτα.... αστον εκει, καλα ειναι....να κανει και λιγο αποτοξινωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 8, 2005 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Και απο μενα χρονια πολλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 8, 2005 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Δεν ειναι η πραξη κακη,αλλα ο τροπος που τη κανεις Την λες μία χωρίς να βρίσεις, την λες δεύτερη χωρίς να βρίσεις, την λες τρίτη χωρίς να βρίσεις.... την λες 20η φορά χωρίς να βρίσεις. Στο τέλος λες... δεν παει (μπιπ), ας τον βρίσω να με μπανάρουν να μην τον ξαναβλέπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 8, 2005 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 23:35] Την λες μία χωρίς να βρίσεις, την λες δεύτερη χωρίς να βρίσεις, την λες τρίτη χωρίς να βρίσεις.... την λες 20η φορά χωρίς να βρίσεις. Στο τέλος λες... δεν παει (μπιπ), ας τον βρίσω να με μπανάρουν να μην τον ξαναβλέπω.... Συμφωνω μαζι σου αλλα υπαρχει και αλλη οψη του νομισματος...Σταματας να ασχολεισαι ή δεν δινεις σημασια σε αυτα που λεει/κανει και κερδιζεις την ψυχικη σου ηρεμια! Tespa....Οτι εγινε , εγινε...αλλωστε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου με ενα ban για ενα μηνα....!! Ζαχο Χρονια σου Πολλα και οτι επιθυμεις......Υγεια πανω απο ολα dude.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 8, 2005 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 χρόνια πολλά και από εμένα :daisy: free jax Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 8, 2005 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Συμφωνω μαζι σου αλλα υπαρχει και αλλη οψη του νομισματος...Σταματας να ασχολεισαι ή δεν δινεις σημασια σε αυτα που λεει/κανει και κερδιζεις την ψυχικη σου ηρεμια! Tespa....Οτι εγινε , εγινε...αλλωστε δεν ειναι ηρθε και το τελος του κοσμου με ενα ban για να μηνα....!! Νομίζω ότι το σωστό είναι κάπου ανάμεσα σε αυτό που λες εσύ και αυτό που λέω εγώ, και σίγουρα ισχύει το τελευταίο που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 8, 2005 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Χρόνια πολλά Ζάχο... ότι ποθείς. Υ.Γ Dfragos η υπογραφή σου είναι all the f@cking money Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 8, 2005 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 απλα εχουν βρισει κιαλλοι στο πολοι ασχετο και ασχημα και το @ δεν δικαιολογητε στην βρισια γιατι αυτος? η θα βριζουν ολοι η κανενας καπος ετσι παει πιστευο δλδ αλλοι που βριζουν για ψιλου πηδημα την γλυτονουν με το @? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.