Hemispasm1442169066 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Καλησπερα Πηρα αυτο το UPS απο το Πλαισιο και αντιμετώπισα τα εξης 2 προβληματα, με το 2ο να ειναι το πιο σημαντικο υποθετω 1. Εκανε πανω απο 16 ωρες να φορτισει πληρως το οποιο απο οτι καταλαβα κανονικα παιρνει λιγοτερο απο 8 ωρες. Δε ξερω τι δειχνει αυτο για την κατασταση της μπαταριας. Σε δοκιμαστικη διακοπη ρευματος κρατησε για περιπου 8 λεπτα και ειχε επανω το Pc (450Watt αλλα idle), 2 17αρες οθονες και το Modem της netone. 2. Και πιο σημαντικο: δεν αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη. Ειναι συνδεδεμενο με τη usb θυρα που διαθετει, το pc to βρισκει ως αγνωστη συσκευη οπως φαινεται στη φωτογραφια. Εχω χρησιμοποιησει το προγραμμα που παρειχε ο κατασκευαστης στο συνοδευομενο cd οπως επισης και το winpower, τα οποια αναφερουν οτι δεν υπαρχει ups συνδεδεμενο. Υπαρχει καποιο driver που πρεπει να περασω για να αναγνωριστει σαν συσκευη? Δε θα επρεπε να βλεπει τουλαχιστον το device id του απο μονο του? Να το γυρισω πισω? (βαριεμαι οικτρα )
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 6, 2007 Author #3 Σεπτέμβριος 6, 2007 thanx αλλα δεν ειναι λυση δυστυχως αυτο Το συγκεκριμενο Ups το πηρα απο το στοκ με μονο 60Ε και δεν εχω σκοπο να επενδυσω αλλα 100 τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να προλαβαινω να κανω shutdown σε περιπτωση διακοπης για αυτο και δεν επιμενω στο θεμα του ποσο κραταει η μπαταρια. Απλα πρεπει να διορθωσω το θεμα της μη αναγνωρισης γιατι ετσι δε μπορει να γινει αυτοματα shutdown οταν δεν ειμαι παρων (το οποιο με το προγραμμα μου ειναι στατιστικα βεβαιο). Πιστευεις οτι η μη αναγνωριση του οφειλεται σε αστοχια hardware η υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω?
dellman Σεπτέμβριος 6, 2007 #4 Σεπτέμβριος 6, 2007 http://www.mentzer.de/fileadmin/daten/gruppen/Redaktionelle_Daten/Files/Software/USV/UPSilon2000/Upsilion-V3-22.rar με αυτό δοκίμασες να δεις αν το βλέπει?
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 6, 2007 Author #5 Σεπτέμβριος 6, 2007 στο cd ειχε το version 3.3 αλλα θα δοκιμασω και με αυτο.Το προβλημα νομιζω εγκειται στo οτι δεν αναγνωριζεται το device string απο τα windows οποτε και το software δεν το βλεπει.
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 6, 2007 Author #7 Σεπτέμβριος 6, 2007 Nope δυστυχως δεν δουλευει. Οποτε παω πισω προς μεταμορφωση μερια..?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.