Jonys Φεβρουάριος 8, 2005 Author #21 Φεβρουάριος 8, 2005 ουφ ωραία γιατι θα γινόταν της π**τ*ν*ς στο κ**λο μάγαζο πραγματηκά είναι απίστευτοι κλέφτες ο θείος μου τον εμπιστεύετε όμως εγώ πλαίσιο πάω ποια παλιά πήγαινα και εγώ μικρός και χαζός έκανα ******** αφου να φανταστείς είχα παρει συσκευασμένα cd 800 και ήταν 700 έλεος...
Jonys Φεβρουάριος 8, 2005 Author #22 Φεβρουάριος 8, 2005 τώρα που το σκέφτομαι όμως γιατι εκεί που έκανε boot εκεί που λέει ξέρω εγώ keyboard failure έβγαλε overclocking failure?????
aristos87 Φεβρουάριος 8, 2005 #23 Φεβρουάριος 8, 2005 Γιατί επαναλαμβάνω δεν κάνεις έστω ένα load setup defults στο bios???
doctor Φεβρουάριος 8, 2005 #24 Φεβρουάριος 8, 2005 επιβάλεται ενα load set up default μην την φοβόσαστε την μητρική....
Jonys Φεβρουάριος 8, 2005 Author #25 Φεβρουάριος 8, 2005 Ρε παιδιά δεν το φοβάμε εγώ πορομένος overcloker ειμαι κλαμένος ο barton 2500 ο θείος μου είναι πολύ σπαστηκός για να κάνει κάτι πρέπει να το σκέφτει εκατό χρόνια πρώτα και αν πάντως αύριο μάλον θα βγάλω την ψυχτρα τον ψίλο έπησα για αυτό να δω τι γράφει επάνω ο cpu να δούμε αν τα λέει σωστά...
stamatas Φεβρουάριος 8, 2005 #26 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys.....πάντως αύριο μάλον θα βγάλω την ψυχτρα τον ψίλο έπησα για αυτό να δω τι γράφει επάνω ο cpu να δούμε αν τα λέει σωστά... σωστοος. αυτο επρεπε να το ειχες κανει απο την αρχη.
johnnymous Μάρτιος 1, 2006 #27 Μάρτιος 1, 2006 Δεν ξέρω ρε γιαννάκη.. είμαστε σχολείο και γα....μιομαστε.. τα dVD στην πληροφορική τα φτίαξανε.. ΚΡΙΜΑ πρέπει να τα χαλάσεις.ΠΑναγιώτης(ΓκΕΥ)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.