Jump to content

γρήγορη απάντηση plz

Jonys

Recommended Posts

ουφ ωραία γιατι θα γινόταν της π**τ*ν*ς στο κ**λο μάγαζο πραγματηκά είναι απίστευτοι κλέφτες ο θείος μου τον εμπιστεύετε όμως εγώ πλαίσιο πάω ποια παλιά πήγαινα και εγώ μικρός και χαζός έκανα ******** αφου να φανταστείς είχα παρει συσκευασμένα cd 800 και ήταν 700 έλεος...

τώρα που το σκέφτομαι όμως γιατι εκεί που έκανε boot εκεί που λέει ξέρω εγώ keyboard failure έβγαλε overclocking failure?????

Ρε παιδιά δεν το φοβάμε εγώ πορομένος overcloker ειμαι κλαμένος ο barton 2500 :( ο θείος μου είναι πολύ σπαστηκός για να κάνει κάτι πρέπει να το σκέφτει εκατό χρόνια πρώτα και αν πάντως αύριο μάλον θα βγάλω την ψυχτρα τον ψίλο έπησα για αυτό να δω τι γράφει επάνω ο cpu να δούμε αν τα λέει σωστά...

Αρχική απάντηση από Jonys

.....πάντως αύριο μάλον θα βγάλω την ψυχτρα τον ψίλο έπησα για αυτό να δω τι γράφει επάνω ο cpu να δούμε αν τα λέει σωστά...

σωστοος. αυτο επρεπε να το ειχες κανει απο την αρχη.

• 1 year later...

Δεν ξέρω ρε γιαννάκη.. είμαστε σχολείο και γα....μιομαστε.. τα dVD στην πληροφορική τα φτίαξανε.. ΚΡΙΜΑ πρέπει να τα χαλάσεις.

ΠΑναγιώτης(ΓκΕΥ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.