warezuser Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 εδω και κατι μερες εχω βαλει τα vista ultimate 32bit, δεν μπορω να πω δεν συγκρινονται με τα xp... ηρθε ομως η στιγμη να βαλω το lostplanetDx10 και το αποτελεσμα ηταν αποκαρδιοτικο... το παιχνιδη σε fulldetails 1280, και χωρις AA γιατι σε οποια τιμη και να τα βαλω μολις κανω apply με πεταει απο το games και μου βγαζει error...μολις ετρεξα και το pc test του lost planet στα fps μολις που ξεπερνουσαν τα 30, αν και δεν το αφησα να το τρεξει ολο... ενω στα xp με dx9 και ολα fulldetail και ΑΑ8Χ μου εφγαζε 60fps...
Nos-Dio1442169068 Σεπτέμβριος 5, 2007 #2 Σεπτέμβριος 5, 2007 Εγω WOW που δοκιμασα στα Vista ultimate πηγαινε μια χαρα.Μηπως ειναι το συγκεκριμενο παιχνιδι??
MadCatMk21442169156 Σεπτέμβριος 5, 2007 #3 Σεπτέμβριος 5, 2007 Εγω WOW που δοκιμασα στα Vista ultimate πηγαινε μια χαρα.Μηπως ειναι το συγκεκριμενο παιχνιδι??Έχουν ακουστεί προβλήματα για διάφορα παιχνίδια, αλλά το WoW.. για το WoW πέφτει τόσο patch που σε λίγο θα τρέχει και σε PSP...
lordelesar Σεπτέμβριος 5, 2007 #4 Σεπτέμβριος 5, 2007 Έχουν ακουστεί προβλήματα για διάφορα παιχνίδια, αλλά το WoW.. για το WoW πέφτει τόσο patch που σε λίγο θα τρέχει και σε PSP...Χαχα, σωστός!Προσωπικά με Vista Business 64 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα που να ωφείλεται στα Vista. Όλα ήταν θέμα της 2900ΧΤ.Πάντως γενικά για το LP ακούγονται πολλά προβλήματα. Ειδικά για τη 2900 δες αν υπάρχει hotfix. Γιατί καταχώρηση θυμάμαι στο knowledge base για το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει, αλλά όταν είχα δει δεν είχε λύση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.