Jump to content

LG 17'' LCD L1753TR-SF SILVER

regent1442169115

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ.

Είμαι προ της αγοράς μιας tft για το ξαδερφάκι μου. Δεν θέλω κάτι ακριβό μιας και είναι μικρός και δεν θα πολυκαταλάβει διαφορές. Έτσι και αλλιώς πάνω σε μια fx5200 θα μπει (στην καλύτερη των περιπτώσεων). Απλά θέλουμε να προστατέψουμε τα μάτια του. Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο βρήκα την οθόνη του θέματος και όντας μάρτυρας της πολύ καλής εγγύησης της LG λέω να προχωρήσω στην αγορά της. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω στην συγκεκριμένη οθόνη και αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Στην αναζήτηση που έκανα δεν φαίνεται να έχει γίνει λόγος για αυτή την οθόνη καθόλου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Σημερα την παραγγειλα εγω απο e-shop και θα την εχω μεθαυριο. Την θελω για δευτερη οθονη (μιας και η τωρινη ειναι στα τελευταια της) και δεν ηθελα κατι ακριβο.. Εχει καλα χαρακτηριστικα.. Νομιζω απο τις καλυτερες σε αυτα τα χρηματα. 176€ απο e-shop

Ουσιαστικά και εγώ έτσι το βλέπω. Μια οθόνη με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά και άψογη εγγύηση σε μια αρκετά τίμια τιμή. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εγώ λέω να την παραγγείλω από plaisio.gr για να μου την φέρουν κιόλας.

προσεξε γιατι το πλαισιο εχει το μοντελο L1753S-SF. Απο μια γρηγορη αναζητηση ειδα οτι αυτο δεν εχει συνδεση dvi.. ψαξε για τις διαφορες των 2 μοντελων

Σωστός. Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό. Πάντως επειδή όπως είπα θα μπει πάνω σε μια fx5200 δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Θα το κοιτάξω πάντως. Ευχαριστώ!

εχει βγαλει την samsung 940n 19αρα 169 ευρο το πλαισιο την οποια εχω

παρει εγω παρα πολυ καλη εικονα σε οτι την εχω βαλει

Την Samsung 940N την έχει άλλος μου ξάδερφος και μου παραπονέθηκε για κάποια θολούρα (blur) στην απεικόνιση. Ίσως να έπεσε στην περίπτωση αλλά έτσι και αλλιώς κάνει 199€ τώρα και δεν θα ήθελα να ανέβω εκεί...

φτου ατυχια την ανεβασαν την τιμη!!!!!! συγνωμη δεν το ηξερα

τωρα οσο αναφορα την θολουρα δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα

Χαιρετώ και πάλι.

Τελικά αγόρασα την οθόνη του θέματος. Σημειωτέον είναι η πρώτη οθόνη tft που αγοράζω (αν και αυτή όχι για τον εαυτό μου) και έχοντας ακούσει για τις περιπτώσεις που καινούργιες οθόνες έχουν καμένα pixels είπα να την δοκιμάσω πριν την δώσω στον "τυχερό". Με μεγάλη μου απογοήτευση είδα πως η οθόνη δεν είχε καμμένο Pixel αλλά "τεράστιες" επιφάνειες που έχουν μια κοκκινωπή απόχρωση, οι οποίες όταν αλλάζεις το επίπεδο της αντίθεσης κινούνται ομοκεντρικά από το κέντρο της οθόνης προς τις άκρες της. Επικοινώνησα με την LG Hellas και περιμένω αντικατάσταση. Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως θέλω την οθόνη μέχρι την Παρασκευή και μου είπαν πως η αντικατάσταση μπορεί να πάρει εως μία βδομάδα. Πραγματικά είναι πρώτη φορά που αναλαμβάνω να βρω υλικό για κάποιον άλλο και τείνει να γίνει φιάσκο η όλη υπόθεση. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτή η ταλαιπωρία για να μην απογοητευτεί ο μικρός. Θα σας κρατώ ενήμερους...

hpim1236bv9.th.jpg hpim1242wg5.th.jpg

Κριμα! Πες μας παντως εντυπωσεις απο το service της lg.

Εγω σημερα παρελαβα απο το e-shop Και εντυπωσιαστηκα με την οθονη (ειναι και η πρωτη μου lcd :057: )

Μόλις χθες πήρα τηλέφωνο και αφού μου κράτησαν κάποια πρώτα στοιχεία μου έδωσαν έναν αριθμό fax για να στείλω την απόδειξη και τα υπόλοιπα στοιχεία. Σήμερα το μεσημέρι με πήραν και μου είπαν πως αύριο 10:00-17:00 θα περάσουν για να μου αντικαταστήσουν την οθόνη, αλλά επειδή δεν έχουν το ίδιο μοντέλο θα μου δώσουν κάποιο καλύτερο του οποίου τον κωδικό δεν συγκράτησα. Περισσότερα αύριο το απόγευμα...

Τελικά χθες μου άλλαξαν την οθόνη.

Αν και το πρωί με πήρε ο οδηγός και μου είπε πως δεν έχει δρομολόγιο για την περιοχή μου και πως θα την έφερνε την Δευτέρα, του είπα πως ήταν μεγάλη ανάγκη καθώς ήταν για δώρο και κανονίσαμε να βρεθούμε το απόγευμα κάπου αλλού για να την πάρω. Έτσι έγινε και όπως μου είχαν πει αντί της L1753TR-SF μου έδωσαν την L1753HR-SF. Η διαφορά (γιατί για μία πρόκειται) είναι πως αυτή είναι και ρυθμιζόμενη καθ' ύψος καθώς το stand της έχει ένα δρόμο και μπορεί να ανεβοκατεβαίνει. Βέβαια αυτό αυξάνει το βάρος της αλλά δεν θα μετακινείται οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Η νέα οθόνη δεν είχε Pixel καμμένο και η απεικόνιση ήταν η αναμενόμενη. Σημειωτέον¨δεν έγινε κανένας έλεγχος στην οθόνη που αντικαταστάθηκε. Απλά με ρώτησαν αν είναι όλα μέσα.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.