GVC Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Καλησπέρα κόσμε εκλεκτέ!Έχω αγοράσει το παρακάτω ψυγείοhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976863&product=990825Άλλα μετά από ψάξιμο και χρήση θερμοδυναμικών νόμων έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες αν είναι αρκετό για δύο block(cpu & vga) που έχω πάρει.Θα τα ψύχει αρκετά και τα δύο ή θα τρέχω και δν θα φτάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 λογικα οχι δεν θα σε καλυπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Ουτε τον επεξεργαστη μονο του δεν θα ψυχει σωστα το μονό ψυγειακι αν εχεις σκοπο να υπερχρονισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axille Σεπτέμβριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Aν ψύξω μόνο τον επεξεργαστή που είναι απέιραχτος και δεν θα του κάνω overclock λέτε να λειτουργήσει ή να έχω πάλι πρόβλημα;;;Ο GVC είμαι αλλά δεν έχω PC και δεν θυμάμαι password.... sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Aν ψύξω μόνο τον επεξεργαστή που είναι απέιραχτος και δεν θα του κάνω overclock λέτε να λειτουργήσει ή να έχω πάλι πρόβλημα;;;Ναι θα λειτουργησει χωρις προβλημα.Εννοειται οτι θα βαλεις και ανεμιστηρα στο ψυγειακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Εννοειται οτι θα βαλεις και ανεμιστηρα στο ψυγειακι.σε push pull διαταξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio1442169068 Σεπτέμβριος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Καλο και αυτο...με χρηση θερμοδυναμικων νομων!! .Ενας νομος υπαρχει και ειναι uber alles:No match for the experience. Δοκιμασε πρωτα το ψυγειο αγαπητε να δεις αν σε καλυπτει...2 ανεμιστηρες σε push-pull διαταξη.Ο επεξεργαστης δουλευει default η ακομα και overclocked με αεροψυξη ποσο μαλλον με υδροψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.