GVC Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Καλησπέρα κόσμε εκλεκτέ!Έχω αγοράσει το παρακάτω ψυγείοhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976863&product=990825Άλλα μετά από ψάξιμο και χρήση θερμοδυναμικών νόμων έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες αν είναι αρκετό για δύο block(cpu & vga) που έχω πάρει.Θα τα ψύχει αρκετά και τα δύο ή θα τρέχω και δν θα φτάνω;
KTM Σεπτέμβριος 3, 2007 #3 Σεπτέμβριος 3, 2007 Ουτε τον επεξεργαστη μονο του δεν θα ψυχει σωστα το μονό ψυγειακι αν εχεις σκοπο να υπερχρονισεις.
Axille Σεπτέμβριος 3, 2007 #4 Σεπτέμβριος 3, 2007 Aν ψύξω μόνο τον επεξεργαστή που είναι απέιραχτος και δεν θα του κάνω overclock λέτε να λειτουργήσει ή να έχω πάλι πρόβλημα;;;Ο GVC είμαι αλλά δεν έχω PC και δεν θυμάμαι password.... sorry
KTM Σεπτέμβριος 3, 2007 #5 Σεπτέμβριος 3, 2007 Aν ψύξω μόνο τον επεξεργαστή που είναι απέιραχτος και δεν θα του κάνω overclock λέτε να λειτουργήσει ή να έχω πάλι πρόβλημα;;;Ναι θα λειτουργησει χωρις προβλημα.Εννοειται οτι θα βαλεις και ανεμιστηρα στο ψυγειακι.
didicola Σεπτέμβριος 3, 2007 #6 Σεπτέμβριος 3, 2007 Εννοειται οτι θα βαλεις και ανεμιστηρα στο ψυγειακι.σε push pull διαταξη
Nos-Dio1442169068 Σεπτέμβριος 4, 2007 #7 Σεπτέμβριος 4, 2007 Καλο και αυτο...με χρηση θερμοδυναμικων νομων!! .Ενας νομος υπαρχει και ειναι uber alles:No match for the experience. Δοκιμασε πρωτα το ψυγειο αγαπητε να δεις αν σε καλυπτει...2 ανεμιστηρες σε push-pull διαταξη.Ο επεξεργαστης δουλευει default η ακομα και overclocked με αεροψυξη ποσο μαλλον με υδροψυξη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.