elhariz21 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2007 Για πολλαπλή φορά, είπα να ξαναλλάξω συστηματάκι. Έτσι, το νέο μου σύστημα αποτελείται από τα εξής: RAM DDR2 OCZ watercooled 1150MHz μαμά, Motherboard Gigabyte DQ6-P35 FSB1333(Μνήμες υποστήριξη έως 1066MHz), Q6600, 2xRaptor 150Gb Raid 0, 2x2900XT 512MHz, Stacker 831 Dark Silver, Thermaltake 850W SLI Certified PSU, και όλο watercooled(Ram, 2xHDD Aquabay, CPU, πλην των 2 VGA).To πρόβλημά μου είναι ότι δεν κάνει εκκίνηση με τίποτα. Σημειωτέον ότι το Stacker δεν έχει μεγαφωνάκι, και έκτοτε, δεν μπορώ να ακούσω αν η μητρική κάνει κάποιον ήχο σφάλματος(ψάχνω να βρω κάποιο αυτόνομο ηχειάκι). Ενώ δείχνει να εκκινεί, δεν δίνει σήμα στην οθόνη (ούτε στο bios, ούτε τίποτα,μου λέει power saving mode).Η οθόνη είναι η καινούρια της LG 22'' TFT. Δοκίμασα και με μία κάρτα, άλλαξα και έβαλα και την παλιά μου 8800GTS, διπλοέλεγξα τροφοδοσίες και ρεύματα(12V, extra τροφοδοσίες VGA), τίποτα... Υποπτεύομαι ότι μάλλον φταιν οι μνήμες, επειδή είναι πάνω από την υποστηριζόμενη από τη Mboard ταχύτητα. Τί προτείνετε; Κρίμα είναι ν'αλλάξω μνήμες, δεν είναι; Σκέφτομαι να τις υποχρονίσω με κάποιο τρόπο στα 1066. Ίσως με το reprogramming patch της OCZ, αλλά πώς; Αν βάλω πχ 667MHz μνήμες με τις 1150 για να boot-άρει, θα δουλέψουν και οι 1150 στα 667???...και μετά υποχρονίζω τις 1150??? HEEEEEELP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Αύγουστος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 σχετηκα με τον ηχο.αμα βαλεις ηχειο οι ηχοι ειναι ως εξης. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=16871&stc=1&d=1188569338 σάρωση0001jhk.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 31, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Βρε elhariz21 απαντησε μου ειλικρινά : υπήρχε κάτι που δεν εκανε το σύστημα τις υπογραφής σου και θέλεις να το αλλάξεις???..( απλος ειμαι περιργος για το τι ΔΕΝ μπορουσε να κανει το συγκεκριμένο σύστημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Αύγουστος 31, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Βρε elhariz21 απαντησε μου ειλικρινά : υπήρχε κάτι που δεν εκανε το σύστημα τις υπογραφής σου και θέλεις να το αλλάξεις???..( απλος ειμαι περιργος για το τι ΔΕΝ μπορουσε να κανει το συγκεκριμένο σύστημα):056: :102: :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 31, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε , εγώ απλός αναρωτιέμαι με ποια εφαρμογή έκρινε ανεπαρκές το θηρίο που έχει στην υπογραφή του. Μάλλον η εφαρμογή Χομπυ_V3.2 φταίει...ΥΓ:Λέτε θα πηρέ τα 3000 σαν πυρόπληκτος???Θέλω και εγώ!!!!(Κρύα πλακίτσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elhariz21 Σεπτέμβριος 2, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2007 Φίλε MUL, βασικά δεν ξέρω τί μ'έχει πιάσει τον τελευταίο χρόνο, έχω αλλάξει 9 φορές Η/Υ! Ίσως επειδή σε 10 μήνες παντρεύομαι, και όλ'αυτά (όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις, θα κοπούν μαχαίρι), απλά, κοιτάω να βγάλω το άχτι μου κι εγώ σαν κομπιουτεράς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elhariz21 Σεπτέμβριος 2, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2007 Εξάλλου, από Μυτιλήνη να πάρω πυρόπληκτα??? Άσε, ας έχουμε τα δάση μας ανέπαφα, και ούτε πυρόπληκτα χρειάζομαι, ούτε τίποτα... Μακριά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elhariz21 Σεπτέμβριος 2, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2007 Βασικά φταίει λίγο το Χόμπυ 4.3 με SP3, και λίγο το 3D Mark 06!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2007 ..Ίσως επειδή σε 10 μήνες παντρεύομαι, και όλ'αυτά (όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις, θα κοπούν μαχαίρι), Ωπα..Ωπα...αυτον τον παραγοντα δεν το σκέφτηκα...παω πασο!!!:087: ....:056:Μηπως..λεω..μηπως (επειδη ειμαι και λιγο ασχετος) να θέλει κανενα bios update η motherboard?? επισης εχεις κανενα αλλον επεξεργαστη να δοκιμασεις πανω της??(επαναλαμβανω οτι ειμαι λιγο ασχετος οποτε μπορει και ακουστει χαζομαρα)....Κανονικα δεν θα επρεπε να ριξει μονη της η motherboard τα ρολογια της ram για να δουλέψουν μεχρι εκει που μπορει??(απορια μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elhariz21 Σεπτέμβριος 5, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Λοιπόοον, αρχίζω και υποπτεύομαι ότι μπορεί να μη σηκώνει το τροφοδοτικό τις 2 2900χτ και την υδρόψυξη μαζί. Αυτή τη στιγμή, το σύστημα εκκινεί, αλλά όλα λυμένα στο πάτωμα, και με εργοστασιακή ψύκτρα! Θα τρελλαθώ! Δηλαδή, για 2 καρτούλες και 1 υδρόψυξη θα πρέπει να έχω 5000Watt τροφοδοτικό??? Έλεοοοοος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 6, 2007 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Δύσκολο το βλέπω να μήν φτάνει το 850Watt ....Για δοκίμασε να στήσεις το σύστημα κανονικά...αλλά μόνο με (1) 2900 πάνω.Μπάς και παίζει κάποια ασυμβατότητα ή χρειάζεται κανά bios update για crossfire ?Θέλει ψάξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 6, 2007 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Δεν εχει προβλημα το τροφοδοτικο γι'αυτο το συστημα που εχεις,εχω φτιαξει ενα ιδιο απλα με αλλης μαρκας mobo και δουλευε.P.s. :Αν καταφερεις να κανεις το crossfire να δουλεψει θα ηθελα να ξερω με ποιους drivers και ποια πατεντα θα το πετυχεις(δεν στο λεω για να σε απογοητευσω αλλα κατα 99% δεν θα παιξει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.