eftihios Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2007 Γεια σας και πάλι. Έχω γράψει και σε προηγούμενο forum για την σύνθεση ενός νέου pc και έχω καταλήξει στο παρακάτω . Case: Chieftec Giga GH-01BW-OP BlackCPU amd Athlon 64 X2 (sAM2) 5600 (2.8GHz)/2x1mb MOBO ASUS M2N-SLI DELUXE PSU OCZ 600W StealthXStream RAM : CRUCIAL Ram 2GB Kit DDR2 667H.D. : W.D. 320GB 7200RPM SATA2VGA : MSI 7900 GS 512MBDVD RW : NEC AD7173 Labelflash (Bulk) – BlackΟΘΟΝΗ SAMSUNG SM940NΤο μόνο που μου λείπει είναι μια οικονομική κάρτα tv που η χρήση της θα είναι αποκλειστικά για μετατροπή ταινιών από βιντεοκασέτες σε DVD Καμία πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Αύγουστος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Μην αγορασεις καρτα τηλεορασης κατα την γνωμη μου για την δουλεια που θελεις.Υπαρχουν στην αγορα ανταπτορες usb analog to digital που κανουν αυτο ακριβως που θελεις με χαμηλο κοστος.Επεισης ως φανατικος amdας θα σου ελεγα να αλλαξεις την mobo που εχεις βαλει με την asus m2r32-mvp(λογω του ati chipset)καθως και το τροφοδοτικο με ενα enermax noisetaker II 701. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eftihios Αύγουστος 31, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Μην αγορασεις καρτα τηλεορασης κατα την γνωμη μου για την δουλεια που θελεις.Υπαρχουν στην αγορα ανταπτορες usb analog to digital που κανουν αυτο ακριβως που θελεις με χαμηλο κοστος.Επεισης ως φανατικος amdας θα σου ελεγα να αλλαξεις την mobo που εχεις βαλει με την asus m2r32-mvp(λογω του ati chipset)καθως και το τροφοδοτικο με ενα enermax noisetaker II 701.Όταν λες ανταπτορα εννοείς κάτι σαν αυτόhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808026Μετά επειδή οι γνώσεις μου περί υπολογιστών είναι ελάχιστες θέλω να ρωτήσω γιατί στην μητρική που πρότεινες το ati chipset είναι καλύτερο από αυτό που έχω διαλέξει? Tο chipset έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών ? γιατι εχω διαλεξει καρτα γραφικων nvidia η δεν πεζει κανενα ρολο?EΕυχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.