popay7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2007 τετραπύρινο η 2πύρινο επεξεργαστή κ μητρική π να υποστιρίζει agp κάρτα υπάρχει μια καλή λύση αν μπορεί να μ προτήνει καποιος ευχαριστώ )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Αύγουστος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528384 υπαρχει αυτη και αυτη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528371 .διαλεξε.Τωρα σου εδωσα 2 μιτρικες που κανουν για agp γραφικων και για τετραπύρινο η 2πύρινο επεξεργαστή.θες και επεξεργαστή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Αύγουστος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 quad δεν υποστηριζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Αύγουστος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 ε δεν βρηκα κατι πλαισιο η eshop . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Αύγουστος 31, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Καιρος να αφησεις τα AGP πιστευω ειδικα αν θελεις quad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Αύγουστος 31, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Εγω θα σου ελεγα οτι και επεξεραστη να παρεις να ειναι quad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popay7 Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 ευχάριστο όλους για τις απαντήσεις έλεγα p έχω κάνει το post p έχω κάνει το post... k μέσα στο chaos τον favorite το βρήκα !!! :PpP το θέμα είναι φιλε m ότι την agp την έχω αγοράσει πρόσφατα k έσκασα 130..... saphire 512 ddr2.... είναι γουρουνάκι... "γιαυτο" k λέω να χτίσω με αυτήν μαζί... αλλα δεν μαρεσούν οι asrock τις θεωρώ ελεεινές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Σεπτέμβριος 25, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Θα ήταν καλύτερο να έγραφες στα Ελληνικά μπας και σε καταλάβουμε τι γράφεις..(Οσο για την κάρτα που λες και τον τρόπο στησίματος ενός μηχανήματος .... νομίζω ότι το πήγες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.