Daidalos Φεβρουάριος 18, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Και εγω κατα 99,999% ειμαι μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 18, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 18, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 θα παιζει κανα καλο γκομενακι? αν ναι κι εγω μεσα. αν οχι δεν ψηνομαι εχω διαβασμα :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Ασε τα γκομενακια και το διαβασμα! Αυτος ειναι ειδικος oced καφες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 18, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 ο ευγενιος ειχε ερθει στο προηγουμενο μυτing?καποιος να του πει παντως, εχω καιρο να δω τη φατσα του αχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 19, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 οκ ..την ιδια ωρα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 19, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από snaptin [Χθες, στις 23:49] θα παιζει κανα καλο γκομενακι? αν ναι κι εγω μεσα. αν οχι δεν ψηνομαι εχω διαβασμα :rofl: :rofl: Αρχική απάντηση από snaptin [Χθες, στις 23:49] ο ευγενιος ειχε ερθει στο προηγουμενο μυτing? καποιος να του πει παντως, εχω καιρο να δω τη φατσα του αχαχαχ Ρε Μπαμπινο... γκομενακι θελεις ή το Ευγενιο?? Αποφασισε!! Για να κανονισω τα κουμαντα μου... Μηπως να σου φερω τον Ευγενιο με γκομενακι για το 2 σε 1??? Τον Ευγενιο ντυμενο γκομενακι??? Ενα γκομενακι ντυμενο Ευγενιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ρε Μπαμπινο... γκομενακι θελεις ή το Ευγενιο??Αποφασισε!! Για να κανονισω τα κουμαντα μου... Μηπως να σου φερω τον Ευγενιο με γκομενακι για το 2 σε 1???Τον Ευγενιο ντυμενο γκομενακι???Ενα γκομενακι ντυμενο Ευγενιο??? εφυγε email με λινκ κατευθειαν στον ευγενιο να δει τι φιδι τρεφει στον κορφο του χλευαστη. παντως για την 1η προταση ψηνομαι αν ειναι καλο το γκομενακι. το ενδεχομενο να ντυθεις εσυ γκομενακι παιζει? γιατι θα ηταν καλη περιπτωση... ΥΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 19, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Fame storyEΛΕΟΣ EΛΕΟΣ EΛΕΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 19, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Fame storyEΛΕΟΣ EΛΕΟΣ EΛΕΟΣ ρε ντινο τι επαθες παραληρεις? δε σου αρεσε το χθεσινο επεισοδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 19, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από snaptinεφυγε email με λινκ κατευθειαν στον ευγενιο να δει τι φιδι τρεφει στον κορφο του χλευαστη. παντως για την 1η προταση ψηνομαι αν ειναι καλο το γκομενακι. το ενδεχομενο να ντυθεις εσυ γκομενακι παιζει? γιατι θα ηταν καλη περιπτωση... ΥΟασχετο... αν εχεις δει fame κσι ξερεις την κατερινα: ειναι πατρα κι εχουμε βγει 2-3 φορες μαζι, να την φερω αυριο στην σοου κολντ καφεδουμπα? μπα μη γινω και ρεζιλι στην κοπελα Εχω αποδειξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 19, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi οκ ..την ιδια ωρα ??? Εχμμμμμμμ ποια ειναι η ιδια ωρα? πειτε και σε μας... εγω στανταρ θα ερθω ακομα κι αν θα ειμαι μονος μου :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 19, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 κοιτα 1ο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 19, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi κοιτα 1ο ποστ κλασικος τεμπελης σιγιου τουμοροου kIlGoRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 19, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 χεχεχεχεεχεχεχχεχχεχεχεχεχ θα τα πουμε αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 20, 2005 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 ΡΕεεεεεεε ποιο ειναι το σινεμα? ειναι πιο πανω απο το HOT η πιο κατω? κοντα στο οτζι? δε τα ξερω με τα ονοματα τους... αντι να παμε καμια νικολαου που θα ειναι τιγκα στα πιπινακια (δημοτικο-γυμνασιο το πολυ) παμε στον γερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 20, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Παιδια το μερος συναντησης αλλαξε! Για να μην ξελαρυγκιαζομαστε στο cinema, θα βρεθουμε στο ωδειο! Τερμα γεροκωστοπουλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 20, 2005 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ελπ'ιζω να μπορέσω να έρθω και εγώ..... Μέχρι τώρα είμαι στο 50-50..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 20, 2005 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 οκ 5 η ωρα στο ΩΔΕΙΟ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Φεβρουάριος 21, 2005 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 ρε ο papatsonis ήρθε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.