snaptin Φεβρουάριος 18, 2005 #23 Φεβρουάριος 18, 2005 θα παιζει κανα καλο γκομενακι? αν ναι κι εγω μεσα. αν οχι δεν ψηνομαι εχω διαβασμα :rofl: :rofl:
Daidalos Φεβρουάριος 18, 2005 #24 Φεβρουάριος 18, 2005 Ασε τα γκομενακια και το διαβασμα! Αυτος ειναι ειδικος oced καφες!
snaptin Φεβρουάριος 18, 2005 #25 Φεβρουάριος 18, 2005 ο ευγενιος ειχε ερθει στο προηγουμενο μυτing?καποιος να του πει παντως, εχω καιρο να δω τη φατσα του αχαχαχ
SLN Φεβρουάριος 19, 2005 Author #27 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από snaptin [Χθες, στις 23:49] θα παιζει κανα καλο γκομενακι? αν ναι κι εγω μεσα. αν οχι δεν ψηνομαι εχω διαβασμα :rofl: :rofl: Αρχική απάντηση από snaptin [Χθες, στις 23:49] ο ευγενιος ειχε ερθει στο προηγουμενο μυτing? καποιος να του πει παντως, εχω καιρο να δω τη φατσα του αχαχαχ Ρε Μπαμπινο... γκομενακι θελεις ή το Ευγενιο?? Αποφασισε!! Για να κανονισω τα κουμαντα μου... Μηπως να σου φερω τον Ευγενιο με γκομενακι για το 2 σε 1??? Τον Ευγενιο ντυμενο γκομενακι??? Ενα γκομενακι ντυμενο Ευγενιο???
snaptin Φεβρουάριος 19, 2005 #28 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ρε Μπαμπινο... γκομενακι θελεις ή το Ευγενιο??Αποφασισε!! Για να κανονισω τα κουμαντα μου... Μηπως να σου φερω τον Ευγενιο με γκομενακι για το 2 σε 1???Τον Ευγενιο ντυμενο γκομενακι???Ενα γκομενακι ντυμενο Ευγενιο??? εφυγε email με λινκ κατευθειαν στον ευγενιο να δει τι φιδι τρεφει στον κορφο του χλευαστη. παντως για την 1η προταση ψηνομαι αν ειναι καλο το γκομενακι. το ενδεχομενο να ντυθεις εσυ γκομενακι παιζει? γιατι θα ηταν καλη περιπτωση... ΥΟ
snaptin Φεβρουάριος 19, 2005 #30 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Fame storyEΛΕΟΣ EΛΕΟΣ EΛΕΟΣ ρε ντινο τι επαθες παραληρεις? δε σου αρεσε το χθεσινο επεισοδιο?
unstoppable Φεβρουάριος 19, 2005 #31 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από snaptinεφυγε email με λινκ κατευθειαν στον ευγενιο να δει τι φιδι τρεφει στον κορφο του χλευαστη. παντως για την 1η προταση ψηνομαι αν ειναι καλο το γκομενακι. το ενδεχομενο να ντυθεις εσυ γκομενακι παιζει? γιατι θα ηταν καλη περιπτωση... ΥΟασχετο... αν εχεις δει fame κσι ξερεις την κατερινα: ειναι πατρα κι εχουμε βγει 2-3 φορες μαζι, να την φερω αυριο στην σοου κολντ καφεδουμπα? μπα μη γινω και ρεζιλι στην κοπελα Εχω αποδειξεις
snaptin Φεβρουάριος 19, 2005 #32 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi οκ ..την ιδια ωρα ??? Εχμμμμμμμ ποια ειναι η ιδια ωρα? πειτε και σε μας... εγω στανταρ θα ερθω ακομα κι αν θα ειμαι μονος μου :smoke:
snaptin Φεβρουάριος 19, 2005 #34 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi κοιτα 1ο ποστ κλασικος τεμπελης σιγιου τουμοροου kIlGoRi
snaptin Φεβρουάριος 20, 2005 #36 Φεβρουάριος 20, 2005 ΡΕεεεεεεε ποιο ειναι το σινεμα? ειναι πιο πανω απο το HOT η πιο κατω? κοντα στο οτζι? δε τα ξερω με τα ονοματα τους... αντι να παμε καμια νικολαου που θα ειναι τιγκα στα πιπινακια (δημοτικο-γυμνασιο το πολυ) παμε στον γερο...
Daidalos Φεβρουάριος 20, 2005 #37 Φεβρουάριος 20, 2005 Παιδια το μερος συναντησης αλλαξε! Για να μην ξελαρυγκιαζομαστε στο cinema, θα βρεθουμε στο ωδειο! Τερμα γεροκωστοπουλου!
Dagalidis Φεβρουάριος 20, 2005 #38 Φεβρουάριος 20, 2005 Ελπ'ιζω να μπορέσω να έρθω και εγώ..... Μέχρι τώρα είμαι στο 50-50.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.