Jump to content

ΠΑΤΡΑ-Καφεδουμπα 2005

SLN

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από snaptin [Χθες, στις 23:49]

θα παιζει κανα καλο γκομενακι? αν ναι κι εγω μεσα. αν οχι δεν ψηνομαι εχω διαβασμα

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από snaptin [Χθες, στις 23:49]

ο ευγενιος ειχε ερθει στο προηγουμενο μυτing?

καποιος να του πει παντως, εχω καιρο να δω τη φατσα του αχαχαχ

Ρε Μπαμπινο... γκομενακι θελεις ή το Ευγενιο??

Αποφασισε!! Για να κανονισω τα κουμαντα μου...

Μηπως να σου φερω τον Ευγενιο με γκομενακι για το 2 σε 1???

Τον Ευγενιο ντυμενο γκομενακι???

Ενα γκομενακι ντυμενο Ευγενιο???

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε Μπαμπινο... γκομενακι θελεις ή το Ευγενιο??

Αποφασισε!! Για να κανονισω τα κουμαντα μου...

Μηπως να σου φερω τον Ευγενιο με γκομενακι για το 2 σε 1???

Τον Ευγενιο ντυμενο γκομενακι???

Ενα γκομενακι ντυμενο Ευγενιο???

εφυγε email με λινκ κατευθειαν στον ευγενιο να δει τι φιδι τρεφει στον κορφο του χλευαστη. παντως για την 1η προταση ψηνομαι αν ειναι καλο το γκομενακι. το ενδεχομενο να ντυθεις εσυ γκομενακι παιζει? γιατι θα ηταν καλη περιπτωση... ΥΟ

Αρχική απάντηση από snaptin

εφυγε email με λινκ κατευθειαν στον ευγενιο να δει τι φιδι τρεφει στον κορφο του χλευαστη. παντως για την 1η προταση ψηνομαι αν ειναι καλο το γκομενακι. το ενδεχομενο να ντυθεις εσυ γκομενακι παιζει? γιατι θα ηταν καλη περιπτωση... ΥΟ

ασχετο... αν εχεις δει fame κσι ξερεις την κατερινα: ειναι πατρα κι εχουμε βγει 2-3 φορες μαζι, να την φερω αυριο στην σοου κολντ καφεδουμπα? μπα μη γινω και ρεζιλι στην κοπελα

Εχω αποδειξεις

ΡΕεεεεεεε ποιο ειναι το σινεμα? ειναι πιο πανω απο το HOT η πιο κατω? κοντα στο οτζι? δε τα ξερω με τα ονοματα τους... αντι να παμε καμια νικολαου που θα ειναι τιγκα στα πιπινακια (δημοτικο-γυμνασιο το πολυ) παμε στον γερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.