SLN Φεβρουάριος 27, 2005 Author #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Δεν βαριεσαι τουλαχιστον ειχα τον "Λουλη" ολο δικο μου... Του εκανα κατι κολπα "μυστηρια".... Τον ποτισα αλκοολ... μετα και τελος... :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 28, 2005 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Δεν βαριεσαι τουλαχιστον ειχα τον "Λουλη" ολο δικο μου... Του εκανα κατι κολπα "μυστηρια".... Τον ποτισα αλκοολ... μετα και τελος... :smoke: Daidalos αυτο ειναι που λενε "με αραπη κοιμηθηκες?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 5, 2005 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Παιδια ελατε και οι υπολοιποι αυτη την κυριακη γιατι φοβαμαι να παω μονος μου!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Μάρτιος 5, 2005 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 μολις μιλησα με papatsonis και λεει αν μαζευτουμε ειναι μεσα. κι εγω μεσα. i rule. period. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 5, 2005 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Και εγω αν κανει καλο καιρο και δεν βαριεμαι :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 5, 2005 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 κανονιστε τιποτα για τελος του μηνα αν μπορειτε , θα περασω ορμωμενος για πρεβεζα και ειναι μλκια να μην κανω μια σταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 6, 2005 Author #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 21:53] Και εγω αν κανει καλο καιρο και δεν βαριεμαι :hehe: Δηλαδη ρε φιλε πρεπει να σε... παρακαλεσουμε για να ερθεις να μας λυσεις τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε με τους υπολογιστες?? Αντε τσακισου και ελα ρε καραμητρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάρτιος 6, 2005 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Kαλά βρε ΒΑΜΠΙΡΑ ακόμη δε κοιμάσαι ????? Αντε για νανάκια γρήγορα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Μάρτιος 6, 2005 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 και εγω θα ειμαι εκει εκτος απροοπτου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Μάρτιος 6, 2005 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Στην κλασικη ελαφρως παρακμιακη καφενειοκαφετερια θα μαζευτουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 6, 2005 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Παρακμιακη??? Προσεχε το λογια σου οταν μιλας για το ωδειο! Μαλλον δεν θα καταφερω να ερθω δυστυχως! Κατι προεκυψε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Μάρτιος 7, 2005 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 το απροοπτο τελικα εμφανιστηκε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 7, 2005 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi το απροοπτο τελικα εμφανιστηκε ... Ωχ καταλαβα! Ποιον ξεμοναχιασε αυτη την φορα ο "Wanna-Be" Black??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 7, 2005 Author #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Με πηρανε φαλλαγγι ο φιλος του κωστα με 2 φιλους του και μια φιλη του και συζητουσαμε για το αν εκανε καλα που εκλεισε προπερσυ ο δημαρχος την μουσικη στο καρναβαλι μετα τα "επεισοδια" ! Εμεις παντως τραγουδουσαμε στη σκαλα της Γεροκω "Εεε-εεεε-εεε Ιιι-ιιι-ιιι Μλκ Δημαρχεεεεε, Βαλε μουσικηηηηη!!" Τελικα μονο εγω ερχομαι... δεν ξαναπηγαινω για καφε μαζι σας... :weep: :tongue: :tongue: Υ.Γ. Σταθη να σου δωσω τα γκαφρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.