Jump to content

ΠΑΤΡΑ-Καφεδουμπα 2005

SLN

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

επ κωστή για πότε πήγες σπίτι?εγώ ακόμα εδώ που με άφησες παιδέυομαι..τις 300ρισα τις δικές μου..αλλά αφού λέει ο μπάμπης δεν πάνε, τα παράτησα..275 σύνχρονα με το cpu μπάμπ..και boot τα win..πες ρε κωστή πες..

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

Μπάμπη δεν πάνε 285 τελικά ρε..απο 290 κ πάνω.. ;P

αν εννοουσες για screenshot ok... εγω νομισα οτι εννοουσες σταθερα :p θα ερθω απο εκει τη δευτερα να δω :D

Αρχική απάντηση από snaptin [Σήμερα, στις 21:24]

αν εννοουσες για screenshot ok... εγω νομισα οτι εννοουσες σταθερα :p θα ερθω απο εκει τη δευτερα να δω :D

Κανανε τιποτα τα UTT ??

Αρχική απάντηση από SLN

Κανανε τιποτα τα UTT ??

το εδωσα στον παπατσ γιατι δεν ειχε μνημηες επειδη κρατησα τα ΒΗ θα μου τις φερει σε κανα 2 μερες να τις τεσταρω. ΒΗ δεν πανε ασχημα μεχρι στιγμης ειμαι 260 222 σταθερα και ανεβαινουν... δοκιμασα και 3.4v στις ΕΒ και εχουνε προοπτικες για ~260 2,5-2-2-0... εχω ζαλιστει με τοσα τιμινγκς και τοσες μνημες τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες

φυσικα στο msi με 2.85 μαξ δεν πρεπει να εχω πολλες απαιτησεις, αλλα , τωρα που τα δοκιμασα μου θυμιζουν φτυστη συμπεριφορα CH-5, με μονο relaxed το trcd σε 3 (και τα αλλα σαν του edsee) , και 2.5βολτ πηγαν 208 , αλλα απο κει και πανω δε πανε βημα ακομη και με 2.85 στα 214 πετανε παρα πολλα λαθη (αντιστοιχη συμπεριφορα ειχε και ενα 256αρι ch5 που εχω δοκιμασει) .Σημειωτεον οτι με 2-2-2-5 πανε μεχρι 170 , οσο πηγαν δηλ, περιπου και στον μυλωνα.

Επιπλεον παρατηρηση ειναι οτι δοκιμαζοντας στα 170 με trcd=2 και 3 , η διαφορα που ειδα σε spi /pifast /prime/ ήταν το πολυ 0.8 % , οποτε μαλλον δεν αποδιδει το αναμενομενο οσο σε ΒΗ

τι μπελάδες μωρέ..το να μην δείς τον παπατσόνη σε meeting δημιουργεί μπελάδες?:p παπατσον :* .. α για σταθερά έλεγες?αν και εγώ νόμιζα οτι έλεγες οτι δεν πάνε κάν..αλλά αφού λες οτι δεν πρέπει να πηγαίνουν και σταθερά θα πάνε! άντε που θα μου πεις για τις ocz μου μην φωνάξω καναν super moderator :p

Παιδιά έχω αυτή την εβδομάδα στα χέρια μου το δύκτιο κινητής τηλεφωνίας (Stand-By = Επιφυλακή) και γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ από κακοκαιρία.....

Τρέχω και δε φτάνω αφού αύριο Πρωί - Πρωί πάω για ΙΩΑΝΝΙΝΑ και δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω..... :(;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.