spiderdim1442169203 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2007 παιδια ο πατερας μου εχει ενα laptop (acer) το οποιο μετα απο μια ωρα λειτουργιας αρχιζει και βραζει απο κατω....μπορω να ψησω αυγα πανω σε αυτο....εχω παρει βεβαια μια βαση η οποια κανει αρκετα καλη δουλεια σε αυτο...το θεμα ειναι πως το laptop δεν γινεται να ειναι συνεχεια πανω στην βαση. Ετσι αρχιζω και φοβαμαι πως κατι θα καει και αυτη τη φορα δεν θα ειναι δεντρα....το λαπτοπ το εχουμε 2 χρονια αλλα αυτο με την θερμοκρασια το εκανε απο την αρχη.τι μπορω να κανω για να δω τι φταει????ΥΓ.το λαπτοπ δεν ζοριζεται καθολου... ο πατερας μου δουλευει μονο τα office Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Αύγουστος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Πολυ απλο παρε καινουργιο και καθαρησες μια για παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Αύγουστος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Κοίτα το για χαλασμένα ανεμιστηράκια από μέσα και πάρτο αντιπροσωπεία. Έτσι κάηκε μητρική σε ένα Acer του ξαδέρφου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Αύγουστος 28, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Πολυ απλο παρε καινουργιο και καθαρησες μια για παντα.Πολύ απλά, αν περρίσευαν έτσι σε όλους λεφτά, δε θα υπήρχαν τα forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Αύγουστος 28, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Μήπως να μας έλεγες τι έχει μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Αύγουστος 28, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 τωρα με επιασες...αυτην την στιγμη δεν ξερω, γιατι ο κατοχος του λαπτοπ το εχει παρει μαζι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 28, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 μπορω να ψησω αυγα πανω σε αυτο....εχω παρει βεβαια μια βαση η οποια κανει αρκετα καλη δουλεια σε αυτο...Οσπου να μάθεις τι εχει μέσα το λαπυ, μποrεις να διελευκάνεις:Δηλαδή πόσο καλή δουλειά κάνει η βάση?Δε κολλάνε τα αυγα?:017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Αύγουστος 28, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Οσπου να μάθεις τι εχει μέσα το λαπυ, μποrεις να διελευκάνεις:Δηλαδή πόσο καλή δουλειά κάνει η βάση?Δε κολλάνε τα αυγα?:017:φιλε μου οχι δεν κολλανε...αμα εχω την βαση ειναι normal....:001: παγωνω το νερο μου!!!!! εκει πανω....(λεμε τωρα ετσι)χωρις πλακα... με την βαση το λαπτοπ ειναι σουπερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Αύγουστος 29, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 http://www.acer.co.th/product/travelmate/4100/index.htmαυτο ειναι το λαπτοπ παιδια.επιπλεον πρεπει να αναφερω οτι το ανεμιστηρακι δουλευει αρχικα και μετα νομιζω οτι σταματαει...το λεω αυτο γιατι δε το ακουω καθολου...τι συμβαινει????ΥΓ.αυτη ειναι η βαση.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42071950&product=661058 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Αύγουστος 29, 2007 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 http://www.acer.co.th/product/travelmate/4100/index.htmαυτο ειναι το λαπτοπ παιδια.επιπλεον πρεπει να αναφερω οτι το ανεμιστηρακι δουλευει αρχικα και μετα νομιζω οτι σταματαει...το λεω αυτο γιατι δε το ακουω καθολου...τι συμβαινει????ΥΓ.αυτη ειναι η βαση.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42071950&product=661058Μου ακουγετε λογικο γιατι στην αρχη και τα laptop αλλα και οι σταθεροι τρεχουν full τα spiners τους....Δεν νομιζω να εχει προβλημα διοτι και του πατερα μου εχει ΠΟΛΥ μεγαλες θερμοκρασιες αλλα τελικα ειναι φυσιολογικο...!Νομιζω οτι το laptop ειναι μια χαρα και τζαμπα ανυσηχεις...PS:Πολυ απλο παρε καινουργιο και καθαρησες μια για παντα....Να υποθεσω οτι νομιζεις οτι οπως πας στην λαικη και λες 1 κιλο φασολακια λες και βαλε και 2κιλα 500ευρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Αύγουστος 29, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 ενα toshiba ομως που εχει η κοπελα μου δεν καταλαβαινει ουτε απο ζεστη ουτε απο κρυο....η θερμοκρασια του ειναι πολυ καλη και ας δουλευει το λαπτοπ ωρες...γιατι συμβαινει αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Αύγουστος 29, 2007 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 βασικα εχεις δει τη θερμοκρασιες πιανει η απλα το νιωθεις οτι καιει? Πιθανον να μην υπερβαινει τα ορια απλα επειδη ερχεσε σε πιο αμεση επαφη με την θερμοκρασια του lap top να αγχωνεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Αύγουστος 29, 2007 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 βασικα εχεις δει τη θερμοκρασιες πιανει η απλα το νιωθεις οτι καιει? Πιθανον να μην υπερβαινει τα ορια απλα επειδη ερχεσε σε πιο αμεση επαφη με την θερμοκρασια του lap top να αγχωνεσαιΑυτό σκόπευα να πω τώρα..ότι δηλαδή δες μέσα από βίος η από progs τι θερμοκρασίες πιάνει η vga το cpu k.l.p... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Αύγουστος 29, 2007 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Παντως καλητερα απο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Αύγουστος 29, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Αυτό σκόπευα να πω τώρα..ότι δηλαδή δες μέσα από βίος η από progs τι θερμοκρασίες πιάνει η vga το cpu k.l.p...τωρα μαλιστα... παιδια μονο πως γραφεται η εφαρμογη αυτη(bios) ξερω....δεν εχω ιδεα πως να μπω στα Βιος.παντως το εχω κανει αρκετες φορες αυτο που θα πω παρακατω....μετα απο μια χρηση 3 ωρων του λαπτοπ του πατερα μου,αν βαλει καποιος το χερι στο κατω μερος του λαπτοπ ή στο σημειο στο οποιο ''πατουσε'' το λαπτοπ θα καταλαβει τι παει να πει ζεστη.....αν καποιος βαλει το χερι του στο toshiba που προανεφερα παρακατω.... δεν θα νιωσει τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Αύγουστος 29, 2007 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 ο πατέρας m έχει toshiba(πλέον δεν έχει βάση για να κρυώνει)αλλα όταν ήμουν παραθέριση....είχε φέρει το laptop μια μέρα γύρισα σπίτι 5-6 το πρωί δεν είχα τι να κάνω τελοσπάντων κα ύλες να δω καμια ταινία(από αυτές p είχα πάριε μαζί μου)ξαπλώνω στο κρεβάτι...βάζω το laptop στα πόδια m βάζω το dvd και από την ώρα που άνοιξε το μηχάνημα μέχρι τα επόμενα 10 λεπτά ήταν ok από εκεί k πέρα δεν μπορούσα να το ακουμπήσω πάνω στα πόδια μου γιατί θα έπαιρνα φωτιά...Όσο για να μπεις στα βίος δεν είναι tpt....Μόλις ανοίγει το pc όταν κάνει το "μεμεορυ" testing πατάς DELETE θα μπεις στα βίος και από εκεί k πέρα ψάξε ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΠΕΙΡ’ΞΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ(αφού δεν "ξες")κάπου θα λέει System(και κάτι αλλα)δεν θυμάμαι...Ψάξε και θα βρείς κάτι πίνακες που θα λένε cpu και θα έχει διπλα βαθμούς κελσίου...Σε περίπτωση p πειράξεις κάτι όταν βγείς πατα not το save...PS:άμα δεν είσαι σίγουρος καλύτερα μην το κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Αύγουστος 29, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 βάζω το laptop στα πόδια m βάζω το dvd και από την ώρα που άνοιξε το μηχάνημα μέχρι τα επόμενα 10 λεπτά ήταν ok από εκεί k πέρα δεν μπορούσα να το ακουμπήσω πάνω στα πόδια μου γιατί θα έπαιρνα φωτιά...τωρα καταλαβες τι εννοω...θα το κανω αυτο με τα bios και θα σας πω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Αύγουστος 29, 2007 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 ενα toshiba ομως που εχει η κοπελα μου δεν καταλαβαινει ουτε απο ζεστη ουτε απο κρυο....η θερμοκρασια του ειναι πολυ καλη και ας δουλευει το λαπτοπ ωρες...γιατι συμβαινει αυτο???Διότι το Toshiba έχει πολύ καλύτερο σύστημα ψύξης από το Acer και πρόγνωση για να μην μαζεύει σκόνη.Άκου να δεις τί θα κάνεις με το Acer: στο πίσω μέρος και στα δεξιά έχει σειρά οπών για τις ψύκτρες, σωστά; Θα το πιάσεις και θα φυσήξεις (όχι με δύναμη τυφώνα) μια στη μία και μια στην άλλη. Σε κάποια από τις δύο περιπτώσεις θα βγει ένα συνεφάκι σκόνης από την άλλη. Αυτό θα δώσει μια ανάσα στο laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Αύγουστος 29, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Διότι το Toshiba έχει πολύ καλύτερο σύστημα ψύξης από το Acer και πρόγνωση για να μην μαζεύει σκόνη.Άκου να δεις τί θα κάνεις με το Acer: στο πίσω μέρος και στα δεξιά έχει σειρά οπών για τις ψύκτρες, σωστά; Θα το πιάσεις και θα φυσήξεις (όχι με δύναμη τυφώνα) μια στη μία και μια στην άλλη. Σε κάποια από τις δύο περιπτώσεις θα βγει ένα συνεφάκι σκόνης από την άλλη. Αυτό θα δώσει μια ανάσα στο laptop.ευχαριστω man...το σαββατο που θα παω στουςς γονεις μου θα δω τι μπορω να κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Αύγουστος 30, 2007 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 κι εγω αμα ανοιξω το κουτι και πιασω την ψυκτρα απο την cpu καιει Αν δε πιασει το Del δοκιμασε το F1 για να μπεις στο BIOS.το πιο πιθανον ειναι να σου γραφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.