ΔΙΟΜΗΔΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 Mήπως μπορεί να μου πει κάποιος γιατί παρουσιάζω αυτή την εικόνα συνέχεια 3/4 cpu συνέχεια χρησιμοποιούνται κυρίως από το system. Ευχαριστώ.χωρίς τίτλο.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Αύγουστος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Η εικόνα που ανέβασες είναι thumbnail. Μετέτρεψέ τη σε jpg πριν την ανεβάσεις για να μειώσεις το μέγεθος. Πρώτη υποψία είναι ιός imho. Δεν δικαιολογείται σε idle τέτοιο ποσοστό χρήσης. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όσα περισσότερα προγράμματα μπορείς που τρέχουν στο taskbar από τις επιλογές κάθε εφαρμογής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 27, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Δεν έπρεπε να φαίνονται τα προγράμματα που δουλεύουν στην διαχείριση εργασιών και φαίνετε μόνο το system; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Αύγουστος 28, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Βασικα στη φωτογραφια που ανεβασες οπως ειπωθηκε ηδη δε φαινεται τιποτα επειδη ειναι πολυ μικρη. Δοκιμασε να την ξανανεβασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 28, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Είπα του υιού μου να απεγκαταστήσει μερικά προγράμματα γιατί είχα δουλειά και δεν ξέρω τι απεγκατέστησε αλλά δεν μπορώ και να το ψάξω τώρα διότι καίγομαι. Πάντως δεν το κάνει τώρα θα δω προσεχώς γιατί ετοιμάζομαι για μετακόμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Κανενα προβλημα περιμενουμε.Καντου ενα account να περναει οτι θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 30, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Σε δικό του λογαριασμό το έκανε. Πάντως ακόμη δουλεύει ρολόι. Κατεβάζει προγράμματα για καλοπισμούς κ.λ. παρόλο που του λέω να μην χρησιμοποιεί τέτοια προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 30, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 · Hidden Hidden Σε δικό του λογαριασμό το έκανε. Πάντως τώρα δουλεύει ρολόι ακόμη. Κατεβάζει προγράμματα για καλοπισμό κ.λ. παρόλο που του έχω πει να μην τα χρησιμοποιεί. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.