Jump to content

Xρήση CPU

ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Recommended Posts

Mήπως μπορεί να μου πει κάποιος γιατί παρουσιάζω αυτή την εικόνα συνέχεια 3/4 cpu συνέχεια χρησιμοποιούνται κυρίως από το system. Ευχαριστώ.

χωρίς τίτλο.bmp

Η εικόνα που ανέβασες είναι thumbnail. Μετέτρεψέ τη σε jpg πριν την ανεβάσεις για να μειώσεις το μέγεθος. Πρώτη υποψία είναι ιός imho. Δεν δικαιολογείται σε idle τέτοιο ποσοστό χρήσης. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όσα περισσότερα προγράμματα μπορείς που τρέχουν στο taskbar από τις επιλογές κάθε εφαρμογής.

Είπα του υιού μου να απεγκαταστήσει μερικά προγράμματα γιατί είχα δουλειά και δεν ξέρω τι απεγκατέστησε αλλά δεν μπορώ και να το ψάξω τώρα διότι καίγομαι. Πάντως δεν το κάνει τώρα θα δω προσεχώς γιατί ετοιμάζομαι για μετακόμιση.

Σε δικό του λογαριασμό το έκανε. Πάντως ακόμη δουλεύει ρολόι. Κατεβάζει προγράμματα για καλοπισμούς κ.λ. παρόλο που του λέω να μην χρησιμοποιεί τέτοια προγράμματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.