Εvo8-By-m-diox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 Μιλώντας για ηχεία και μιας που βλέπω ότι μάλλον θα πάω για αλλαγή κάρτα ήχου επειδή προφανώς τα έπαιξε η δική μου...Μπορεί κάποιος να m πει τι είναι το coax???Ξέρω ότι υπάρχουν ξής τρόποι σύνδεσης...Direct-Optical-Coax...το coax τι ακριβώς είναι και Είναι καλύτερο από την οπτική ινα η όχι???Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Αύγουστος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Το Coax σαν την Οπτική...απλά αντί να στέλνει τα δεδομένα με το φως το κάνει με ηλεκτρισμό. Αν χάνει σε ποιότητα δεν το γνωρίζω. Τα βύσματα είναι σαν τα AV στις τηλεοράσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Coaxial_Cable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Αύγουστος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 #off-topic# Ρε συ Panoc, η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Αύγουστος 26, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 σας ευχαριστώ pl...’κρη όμως για το άμα είναι καλύτερο το coax από το optical δεν βρήκα πουθενά...’μα ξέρει κάποιος θα παρακαλούσα να μου πει...Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Αύγουστος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Και τα 2 ισαξια ειναι σε ποιοτητα απλα το coaxial η αλλιως SPDIF ειναι επιρεπες σε ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες αμα το καλωδια ειναι πολυ κακης ποιοτητας. Συνηστωμενα καλωδια ειναι τα RCA με 75 Ohm αντισταση με την υπογραφη digital interconnect.H οπτικη ινα απο την αλλη δεν επιτρεπει πολυ μεγαλο μακρος καλωδιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Αύγουστος 26, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 για οπτική ina θα πάω τελικά...Παιδιά thanks...Η απόσταση καλωδίου είναι μισό μετρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Αύγουστος 26, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Μια χαρα εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.