Jump to content

Επεξεργαστής πάνω από 3 Γίγα

simboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά

Είμαι άσχετος και θέλω τη βοήθειά σας

Δουλεύω προγράμματα μουσικής

Εχω επεξεργαστή στα 3 Ghz αλλά παρ'όλα αυτά δεν τραβάει πολλές φορές

όταν φορτώνω αρκετά vst instruments

Θέλω να πάρω ένα ΚΑΛΟ ΔΥΝΑΤΟ επεξεργαστή

Ποιόν μου προτείνετε ?

Ευχαριστώ

Τί μητρική και τί επεξεργαστή έχεις τώρα;

Αν θυμάμαι καλά απ'έξω , έχω ASUS motherboard P E300 Deluxe

και επεξεργαστή στα 3,2 Ghz Intel Pentium

Αν πάρεις έναν Q6600 με μια απλή μητρική που να τον υποστηρίζει, θα τρίβεις τα μάτια σου...

ΥΓ: Τα Ghz δεν παίζουν ρόλο, σημασία έχει η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή.

Στο θέμα, έχει κανεις εμπειρία με cubase sx2 και Q6600? Εχω ενα amd4400 x2 αλλα δε με καλύπτει.... Μάλλον θα παω σε intel αλλα δεν ξέρω ποιον.

Αν πάρεις έναν Q6600 με μια απλή μητρική που να τον υποστηρίζει, θα τρίβεις τα μάτια σου...

ΥΓ: Τα Ghz δεν παίζουν ρόλο, σημασία έχει η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή.

Αν τα τρίψω θα μου φύγουν οι φακοί επαφής :p

Αν σου είναι εύκολο πρότεινε μου ένα ολοκληρωμένο μοντέλο

διότι θέλω να κάνω εγώ μια σύνθεση

Έχω σκοπό να πάρvω υπολογιστή ΜΟΝΟ για τι μουσική και να κρατήσω τον παλιό για παιχνίδια - download - k ότι άλλο .

το Q6600 ποίας εταιρίας είναι δηλαδή ?

Αν τους πω θέλω επεξεργαστή Q6600 θα καταλάβουν ?

q6600 ειναι της ιντελ ο τετραπυρηνος αλλα και εγω ρωταω να δω εαν εχει κανεις εμπειριες με το συγκεκριμένο (σιγουρα απο pentium4 θα δεις τρελη διαφορα πάντως....)

q6600 ειναι της ιντελ ο τετραπυρηνος αλλα και εγω ρωταω να δω εαν εχει κανεις εμπειριες με το συγκεκριμένο (σιγουρα απο pentium4 θα δεις τρελη διαφορα πάντως....)

Eυχαριστώ αλλά ο q6600 είναι διαβάζω 2,4 Γίγα

(Λιγότερο δηλαδή από αυτόν που έχω τώρα ? !!!!! )

ΑΑΑΑΑΑΑ Μόλις είδα τη τιμή !!!!! 543 ευρώ !!!!

http://dontbuy.gr/catalog/product_info.php?cPath=89&products_id=1020

Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz) 242€

Τα GHz μη τα κοιτάς, δεν παρέχουν ΚΑΜΙΑ ένδειξη! Άλλο να έχεις π.χ. 1 GHz σε τεχνολογία Netburst (όπως είναι ο δικό σου CPU) και άλλο σε τεχνολογία Core (που είναι οι καινούργιοι της Intel)...

Και επίσης ο συγκεκριμένος CPU έχει 4 πυρήνες (στα 2.4GHz έκαστος) ενώ ο δικός σου 1 πυρήνα (άντε 1 και κάτι με το Hyperthreading...:frog: )

Ευχαριστώ πραγματικά ΠΟΛΥ

Για να μη κάνω όμως πατάτα ...............

Με τι πρέπει να τα συνδυάσω αυτά για να έχω σωστό αποτέλεσμα ?

Να το βάλω σε άλλο τόπικ για να μη ξεφύγουμε ? ή και εδώ μπορώ ?

Με τι πρέπει να συνδυαστεί λοιπόν ο επεξεργαστής ο συγκεκριμένος για να αποδώσει τα μέγιστα ? ( ωραία το έφερα στα μέτρα του θέματος :p )

Συγνώμμη ...... η παραπάνω σου φράση αποτελεί ειρωνία επειδή δεν "κατέχω" όσα εσύ πάνω στους υπολογιστές ?

Αν το είπες με τέτοια διάθεση δεν με πειράζει ,απλά ο σκοπός των φόρουμ πιστεύω πως μεταξύ άλλων είναι και η ενημέρωση των "άσχετων" και η βοήθειά αυτών

Συμφωνώ αλλα πριν ρωτήσεις σε ένα φόρουμ οπως το οβερκλοκερς.γρ κατα τη γνωμη μου παντα και εφοσον οπως λες δεν κατεχεις το αντικείμενο (και δε το λεω ειρωνικα) κανεις βρε παιδι μου μια μικρή ερευνα στο google ή σε προηγούμενα ποστς. Επισης οι δυο επεξεργαστες που ρωτησες πριν ειναι απ'οτι κατάλαβα το ιδιο μοντελο και λεω "απ οτι κατάλαβα" διοτι πολυ απλα αυτο εδώ

Intel Core 1 Quas

δεν υπάρχει. Τα προηγούμενα περι ερευνας πάντως στα λεω καλοπροαίρετα. Φαντάσου να σου έλεγα εγώ οτι ο τάδε είναι καλύτερος ή ο δήνα, εσυ θα επερνες τη γνωμη μου δεδομένη?

Καταρχάς δεν ξέρω ποιό είναι το όβερλόκερς

Εδώ είναι το pctechnology

Την μικρή μου έρευνα ήρθα να τη κάνω εδώ

Και απλά μπερδεύτηκα γιατί είδα το ίδιο μοντέλο σε δύο διαφορετικά site

Στο πλαίσιο δεν αναφέρουν το FSB στο τέλος

Δεν είναι όμως λόγος αυτός να "αφήσω" την προσπάθεια να πάρω ένα καλύτερο υπολογιστή , έτσι δεν είναι ?

Από εδώ και στο εξής όμως μάλλον θα πρέπει να προσέχω τι ρωτάω

Αnyway όπως και να'χει

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

οχι μην αφήσεις κατι τύπους σα κι εμένα να σε αποθαρρύνουν έχουμε κι εμεις το ρόλο μας πάντως ,α και μπες εδω: http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=35674

που είσαι τώρα?

τεσπα, παρε ένα q6600 με μητρική με το p35 chipset, μνημη 2γιγα ddr2-800, και θα εισαι οκ! Τωρα για συγκεκριμένα μοντελα μνημών και μητρικών δες σε άλλα ποστς, υπάρχουν παιδιά που ξέρουν καλύτερα απο μενα....

Δεν καταλαβαίνω προς τί η ένταση...

@ simboy: Σου προτείνω να πάρεις μια μητρική με Ρ35 chipset, τον Q6600 και ένα kit μνήμης των 2 GB στα 800 ή 1000 Mhz με όσο το δυνατόν καλύτερα timings. Αυτά φυσικά εξαρτώνται αποκλειστικά από 'σένα, αφού εσύ πληρώνεις.

Και, τέλος, αν κοιτάξεις πάνω-πάνω στη σελίδα, θα δεις δύο εικόνες: PCTechnology η μία και overclockers.gr η άλλη. Είναι δύο sites που έχουν ενωθεί.

edit: Με πρόλαβαν. Λέμε και τα ίδια...

Αν θυμάμαι καλά απ'έξω , έχω ASUS motherboard P E300 Deluxe

και επεξεργαστή στα 3,2 Ghz Intel Pentium

Εμ πώς να τραβάει.

Είναι netburst.

Είσαι θύμα του marketing των GHz της Intel.

Στο θέμα, έχει κανεις εμπειρία με cubase sx2 και Q6600? Εχω ενα amd4400 x2 αλλα δε με καλύπτει.... Μάλλον θα παω σε intel αλλα δεν ξέρω ποιον.

Στο cubase που δουλεύεις, για να ολοκληρώσει μια εργασία πόσο χρόνο χρειάζεται; Δεν σε καλύπτει από θέμα ταχύτητας με σύγκριση τι;

Μπορείς βέβαια να περιμένεις και τους AMD Phenom FX εκτός αν βιάζεσαι..:105:

@simboy Ανάλογα τα χρήματα που δίνεις, θα πάρεις και το αντίστοιχο, πόσα διαθέτεις για καινούριο;

εαν το cubase δεν υποστηριζει smp δε θα δεις τρελες διαφορες παντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.