Κοπρίτης Φεβρουάριος 13, 2005 #21 Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRiκοπριτη σιγουρα δεν προκαλει τιποτα ανεπιθυμητο το ασετον ???? κοιτα ξεκινας με οτι πιο μαλακο διαθετεις και σταδιακα ανεβαινεις μεχρι να βρεις αυτο ου κανει τη δουλεια σου....υπαρχουν μερικες θερμοαγωγιμες παστες που βγαινουν και με λαθαρο οινοπνευμααλλα υπαρχουν και κατι τσιχλες που τις εβγαλα με διαλυτικο νιτρου....τι να σου πω..προσοχη μονο θελει να μην πασαλειψεις τιποτα αλλο πλην της επιφανειας που θες να καθαρισειςΑρχική απάντηση από aggelopasTo ασετον ειναι ισχυρο διαλυτικο,τι να δημιουργει?Αυτο που εχουν οι γυναικες για τα νυχια τους συνυθως εχει λαδι και το αποφευγω γενικα για τετοιου ειδους χρησης. Ναι δεν κανει το ασετον που χρησιμοποιουν για τα νυχια...παιρνεις απο το χρωματοπωλειο καθαρο ασετον χωρις λαδια και χρωστικες....(περιπου 2/λτρ)Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grκοπριτη ενοεις το glasurit με εναν παπαγαλο απ εξω??? δεν εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο αλλα εφοσον ειναι παστα για γυαλισμα μεταλλικων τμηματων θεωρητικα θα κανει....(η Glasurit βγαζει καλα προιοντα...)αυτο που εχω εγω ειναι ενα μαυρο σωληναριο κι εχει μια λευκη μασκα απο Rolls Royce
spike83 Φεβρουάριος 13, 2005 #22 Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από chill-out Μπορεις να βρεις και 1200αρι σε μαγαζια που πουλανε συναρμολογουμενα. Αρχική απάντηση από Κοπρίτης εγω παντως αρκουμαι σε στεγνα παντα ντουκοχαρτα των παρακατω τυπων400αρι (εαν ειναι χαλια η ψυκτρα αλλιως κατευθειαν 600αρι) >800αρι>1000αρι> guys ... μεχρι και 2000 χαρτι βρισκεις ... το οποιο ειναι για το τελειωμα... το οποιο ειναι all the money...
aggelopas Μάρτιος 12, 2005 Author #23 Μάρτιος 12, 2005 Αργησα λιγο αλλα κατι εκανα.. Εδω ειναι το πρωτο μου λαππινγκ. Να τονισω παντως για τους αρχαριους οτι η αλοιφη ειναι υποχρεωτικη για να γυαλισει. Το καταλαβα οταν δεν πηγαινε αλλο στο τριψιμο και υπηρχαν ακομα γρατζουνιες...
schumifer Μάρτιος 12, 2005 #24 Μάρτιος 12, 2005 Δηλαδή έβαζες πρώτα τη θερμοαγώγιμη και μετά έτριβες?
spike83 Μάρτιος 12, 2005 #25 Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Δηλαδή έβαζες πρώτα τη θερμοαγώγιμη και μετά έτριβες? οχι θερμοαγωγιμη... αλιφη για γιαλυσμα ... την βρισκεις στα βενζιναδικα
aggelopas Μάρτιος 12, 2005 Author #26 Μάρτιος 12, 2005 Και εδω το σημερινο αποτελεσμα του lapping... Να ρωτησω τους επαΐοντες,παντα μενουν μικρογρατζουνιες ετσι? Ασχετα που δεν φαινονται στις φωτογραφιες η οταν κοιταμε απο πλαγια. Δεν γινεται ποτε πραγματικα καθρεπτης.
fantacid Μάρτιος 12, 2005 #27 Μάρτιος 12, 2005 Με κομματακι 1500 κ ενα 2000 σε κανα 5λεπτο εισαι ΟΚ.νερακι κ λιγο υγρο πιατων για καλυτερα αποτελεσματα.
aggelopas Μάρτιος 12, 2005 Author #28 Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 18:11] Με κομματακι 1500 κ ενα 2000 σε κανα 5λεπτο εισαι ΟΚ.νερακι κ λιγο υγρο πιατων για καλυτερα αποτελεσματα. Μεχρι 1000αρι ειχε εκει που πηγα.Την τριτη θα παω και σε αλλον ενα εδω κοντα.Ξερει κανεις καποιο χρωματοπωλειο αθηνα κεντρο η αμπελοκηπους που να εχει αυτα και γενικως να ειναι πληρες?fantacid εσυ πως το τριβεις?(οχι το πιπερι)Βουτας την ψυκτρα στο νερο και μετα αρχιζεις?Εγω αυτο εκανα σε μια αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.
haris1984 Μάρτιος 12, 2005 #29 Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Και εδω το σημερινο αποτελεσμα του lapping...Να ρωτησω τους επαΐοντες,παντα μενουν μικρογρατζουνιες ετσι?Ασχετα που δεν φαινονται στις φωτογραφιες η οταν κοιταμε απο πλαγια.Δεν γινεται ποτε πραγματικα καθρεπτης. εκανες lap τον επεξεργαστη?
aggelopas Μάρτιος 12, 2005 Author #30 Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 18:35] εκανες lap τον επεξεργαστη? Ναι,αυτος ειναι ενας 1,7 willamette και ειναι η προβα για τον 3.0 prescott που εχω.Εχω προβλημα με τη ζεστη και ηδη εχω volcano 7+ και arctic silver και δεν ξερω τι αλλο να κανω.Θα ανοιξω αλλο θεμα γι' αυτο ομως οταν τελιωσω καποιες μετρησεις που κανω...
fantacid Μάρτιος 12, 2005 #31 Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopasfantacid εσυ πως το τριβεις?(οχι το πιπερι) Βουτας την ψυκτρα στο νερο και μετα αρχιζεις? Εγω αυτο εκανα σε μια αλλα δεν ειδα καμια διαφορα. ενα μικρο καθρεπτακι κ πανω το ωτουκοχαρτο ενω το εχω βρεξει με νερο,κ μια σταγονα υγρο πιατων για να γλυστραει καλυτερα (ξες εσυ! )
Skotadismos BA' Μάρτιος 27, 2005 #32 Μάρτιος 27, 2005 γυαλιζοντάς την ψύκτρα με αλειφή παίρνεις καλήτερα αποτελέσματα (περετέρω πτώση βαθμών) ή είναι απλά για μόστρα? έχω λειάνει το heatsink με 1000 σε σημείο πού δεν πέρνει άλλο έφαγα και λίγο τις γωνίες τεσπα έχει γρατζουνιές που φέρονται στο είδωλο της βάσης αλλά στην αφή είναι λεία
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.