aggelopas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 Τι ειναι το ντουκοχαρτο και που το βρισκω ρε παιδια???Κατευθειαν με αυτο κανω lapping??
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 8, 2005 #2 Φεβρουάριος 8, 2005 Χαρτί που βουτάμε σε νερό και λειαίνουμε συνήθως μεταλλικές επιφάνειες.Στα χρωματοπωλεία.
johns Φεβρουάριος 8, 2005 #3 Φεβρουάριος 8, 2005 Το ντουκοχαρτο ειναι ενα ειδος πολι ψυλου γιαλοχαρτου και το βρησκεις σε μαγαζι με χρωματα.
ea6gka Φεβρουάριος 8, 2005 #4 Φεβρουάριος 8, 2005 παιδια πρωτα δε το τριβεισ στεγνο και μετα στο τελειωμα βρεγμενο?
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 #5 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από johns [Σήμερα, στις 11:39] Το ντουκοχαρτο ειναι ενα ειδος πολι ψυλου γιαλοχαρτου και το βρησκεις σε μαγαζι με χρωματα. :T:
Vagouridis Φεβρουάριος 8, 2005 #6 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Χαρτί που βουτάμε σε νερό και λειαίνουμε συνήθως μεταλλικές επιφάνειες.Στα χρωματοπωλεία. Αρχική απάντηση από johns Το ντουκοχαρτο ειναι ενα ειδος πολι ψυλου γιαλοχαρτου και το βρησκεις σε μαγαζι με χρωματα. Το 1 ή το 2? πλακα κανω
haris1984 Φεβρουάριος 8, 2005 #7 Φεβρουάριος 8, 2005 μπορει καποιος να μας πει πως κανει λαπ με ντουκοχαρτο?εγω οσες προσπαθειες κι αν εκανα δεν καταφερα να φτασω στο επιθυμιτο αποτελεσμα...μεχρι 1000αρι χρησιμοποιησα αλλα οχι βρεγμενο...αντε παλιοι ριχτε τα φωτα σας...
haris1984 Φεβρουάριος 8, 2005 #9 Φεβρουάριος 8, 2005 δηλαδη ποση ωρα? θελω καθαρισω την ζαλμαν μου γιατι μονο αραχνες λειπουν απο κατω της... εχω 400,800 και 1000 σπιτι...φτανουν αυτα ή να παρω και πιο λεπτα? να τα κανω ολα βρεγμενα ή μονο το ψιλοτερο? επισης...πως θα καταλαβω οτι το ντουκοχαρτο που χρησιμοποιω θελει πεταμα και ποτε οτι πρεπει να χρησιμοποιήσω το πιο λεπτο?
chill-out Φεβρουάριος 8, 2005 #10 Φεβρουάριος 8, 2005 Μπορεις να βρεις και 1200αρι σε μαγαζια που πουλανε συναρμολογουμενα.Εχει στην Ιπποκρατους 2-3 στενα πριν απο την Σολωνος κατεβαινοντας δεξια.
aggelopas Φεβρουάριος 8, 2005 Author #11 Φεβρουάριος 8, 2005 Δηλαδη να παω να παρω 400αρη,800αρη και 1000αρη οπως ο φιλος παραπανω και να αρχισω με το χοντρο πρωτα ετσι?Δωστε κανενα tip..
Κοπρίτης Φεβρουάριος 8, 2005 #12 Φεβρουάριος 8, 2005 εγω παντως αρκουμαι σε στεγνα παντα ντουκοχαρτα των παρακατω τυπων 400αρι (εαν ειναι χαλια η ψυκτρα αλλιως κατευθειαν 600αρι) > 800αρι> 1000αρι> αλοιφη γυαλισματος νικελ σε μαλακο πανι> στεγνο πανι για γυαλισμα. ολα τα τριψιματα να γινονται με κυκλικες κινησεις πανω σε καποιο τζαμι ή καθρεπτη (απολυτα επιπεδη επιφανεια χωρις το παραμικρο εξογκωμα ή ψιχουλο) με πολυ καλα τεντωμενο το ντουκοχαρτο... αφου πρωτα εχει βγει οτιδηποτε υπολλειμα θερμοαγωγιμης παστας απο προηγουμενη τοποθετηση με ασετον βενζινες κτλ.... προσοχη θελει ο τροπος πιεσης της ψυκτρας στο ντουκοχαρτο... καλο ειναι να πιεζουμε ελαφρα το κεντρο της και σε καμια περιπτωση τα ακρα μιας και ετσι θα φαμε δυστυχως πολυ γρηγορα τις γωνιες με αποτελεσμα να χαλασουμε το επιπεδο της βασης της... οποτε μονο στο κεντρο και με λιγοτερη πιεση σταδιακα οσο λεπταινει το ντουκοχαρτο μας...
dpresv Φεβρουάριος 8, 2005 #13 Φεβρουάριος 8, 2005 νερό χρειάζεται μόνο άν το ντουκόχαρτο είναι πολύ ψιλό. αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του κοπρίτη θα είσαι πολύ κυριλέ..!
Κοπρίτης Φεβρουάριος 8, 2005 #15 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 13:32] αυτη την αλοιφη που τη βρισκουμε κοπριτη? -Χρωματοπωλεια-Σουπερμαρκετ-ΑΛΛΑ η καλυτερη που εχω βρει ειναι απο μαγαζι με ειδη αυτοκινητου.... σε σωληναριο και ειδικα για γυαλισμα νικελ.... θελει μικρη ποσοτητα ιση περιπου με τον ογκο μισου στραγαλιου...σε ενα κομματι πανι μαλακο αλλα χωρις χνουδι...το οποιο θα κρατας τεντωμενο με το ενα χερι και με το αλλο θα τριβεις την ψυκτρα επισης εφοσον δεν βρεχουμε το ντουκοχαρτο καλο θα ειναι ανα ενα λεπτο να το τιναζουμε καλα για να φευγουν τα ρινισματα για να μην στομωνει και κανει χαρακιες στη ψυκτραγκουντ λακ
aggelopas Φεβρουάριος 8, 2005 Author #16 Φεβρουάριος 8, 2005 Thanks! Θα ποσταρω αποτελεσματα οταν ειμαι ετοιμος.Το ιδιο ισχυει και για τις cpu ετσι?
Spyrious Φεβρουάριος 8, 2005 #17 Φεβρουάριος 8, 2005 Κοπρίτη τι να πω το αποτέλεσμά που έφτασες είναι καλύτερο από καθρέπτη.:drool: :drool:
kIlGoRi Φεβρουάριος 12, 2005 #18 Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [08-02-2005 13:19] ...αφου πρωτα εχει βγει οτιδηποτε υπολλειμα θερμοαγωγιμης παστας απο προηγουμενη τοποθετηση με ασετον βενζινες κτλ.... κοπριτη σιγουρα δεν προκαλει τιποτα ανεπιθυμητο το ασετον ????
aggelopas Φεβρουάριος 12, 2005 Author #19 Φεβρουάριος 12, 2005 To ασετον ειναι ισχυρο διαλυτικο,τι να δημιουργει?Αυτο που εχουν οι γυναικες για τα νυχια τους συνυθως εχει λαδι και το αποφευγω γενικα για τετοιου ειδους χρησης.
Qlim4X Φεβρουάριος 13, 2005 #20 Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης -Χρωματοπωλεια-Σουπερμαρκετ-ΑΛΛΑ η καλυτερη που εχω βρει ειναι απο μαγαζι με ειδη αυτοκινητου.... σε σωληναριο και ειδικα για γυαλισμα νικελ.... θελει μικρη ποσοτητα ιση περιπου με τον ογκο μισου στραγαλιου...σε ενα κομματι πανι μαλακο αλλα χωρις χνουδι...το οποιο θα κρατας τεντωμενο με το ενα χερι και με το αλλο θα τριβεις την ψυκτρα επισης εφοσον δεν βρεχουμε το ντουκοχαρτο καλο θα ειναι ανα ενα λεπτο να το τιναζουμε καλα για να φευγουν τα ρινισματα για να μην στομωνει και κανει χαρακιες στη ψυκτραγκουντ λακ κοπριτη ενοεις το glasurit με εναν παπαγαλο απ εξω???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.