Jump to content

7800 gtx ή 8600 gt

Braveheart1980

Recommended Posts

Η 7800GTX.-

Άποψή μου: η 8600GT δεν είναι αρκετά δυνατή για να παίξει παιχνίδια DX10,όταν αυτά βγουν.

Νομίζω πάντως ότι η 8600gt δεν είναι ταχύτερη της 7800gtx ούτε σε DX9.

εγω λεω 8600gts αν λεμε υπαρχει 1 εστω 1 περιπτωση να παιξει dx10

με την 7800gts δεν θα εχει καμμια

Δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει DX10 με την 8600.

Η καρτουλα δεν εχει την σιλικόνη και τα μεγαχουρτς που χρειάζονται για να βγαλει υποφερτα framerates.(~30)

Τα οποία εδω που τα λεμε αρκετές φορες και τα θηρία(8800/2900) ζορίζονται να βγάλουν.

Δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει DX10 με την 8600.

Η καρτουλα δεν εχει την σιλικόνη και τα μεγαχουρτς που χρειάζονται για να βγαλει υποφερτα framerates.(~30)

Τα οποία εδω που τα λεμε αρκετές φορες και τα θηρία(8800/2900) ζορίζονται να βγάλουν.

off topic - off topic

το πυριτιο το πυριτιο !:p

Tην 7800gtx εννοείται οταν βγούν παιχνίδια λίγο βαριά με directx 10 θα πρέπει να πάρεις καινούριο συστημα για να τα τρέχεις fuuuuuuuuul................ και η 8600gt δεν μου φαινεται πολυ σοβαρη καρτα.....

+1 για 7800GT/GTX, αν θέλει κανείς πουλάω την 7800GT μου για 80Euros μαζί με AC Accelero X1. Από ότι βλέπω η GTX είναι overclocked version της GT.

Εδω κανεις λαθος η GTX εχει 24 pixel και 8 vertex shader pipelines ενω η GT εχει 20/7 οποτε και στα ιδια ρολογια να παιζουν η GTX ειναι αρκετα ποιο γρηγορη.

Εδω κανεις λαθος η GTX εχει 24 pixel και 8 vertex shader pipelines ενω η GT εχει 20/7 οποτε και στα ιδια ρολογια να παιζουν η GTX ειναι αρκετα ποιο γρηγορη.

Α. μπερδεύτηκα sorry, έβλεπα G70 και νόμιζα ότι δεν άλλαζε κάτι..:105:

δεν πειραζει ετσι και αλλιως αυτες οι καρτες ειναι περσυνα νεα... απλα για την ιστορια το ειπα.

δυστυχως δεν γινετε να ανοιξεις τους shaders σε G70 chip αυτο γινοταν μεχρι τις 6800 και οχι σε ολες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.