Jump to content

Asus P5K Deluxe/Wifi-ap

Vaggos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

άνοιξα αυτό το θέμα για να δω πια είναι η γνομι σας για τι συγκεκριμένη μητρική. Αν δεν έκανα καλά να το σβήσετε.

φιλικά,

Βάγγος

Η δικια μου γνωμη ειναι οτι ειναι πολυ καλη και διαβασα και καλα reviews περι overclocking

Tην εχω και μπορω να σου πω οτι ειναι καλη ΑΛΛΑ εχω την εντυπωση οτι ζεσταινει λιγο παραπανω απο την p5b-Dlx τοv επεξεργαστη.Οι μνημες ομως πανε καλυτερα.

Την εχω και εγω και παιζει 24/7 σε full load με quad και ειναι απολυτα σταθερη και οχι SLI δεν υποστηριζει μονο crossfire σε 16x η μια καρτα και 4x η δευτερη.

24 ωρες/24ωρο και 7 μερες την εβδομαδα. Full load οτι το pc δουλευει τερμα (cpu κτλ)

• 2 weeks later...

P5K με Q6600 απορια

multi 8 kai fsb =400

Θελω να ανέβω κ' άλλο

αλλα δεν μπορω να κρατησω τις μνημες κατω απο 800 που θελω

πχ στις commando και P5W-dh dlx που εχω ανεβαινω fsb και μπορω να εχω τις μνημες κατω απο 800

P5K με Q6600 απορια

multi 8 kai fsb =400

Θελω να ανέβω κ' άλλο

αλλα δεν μπορω να κρατησω τις μνημες κατω απο 800 που θελω

πχ στις commando και P5W-dh dlx που εχω ανεβαινω fsb και μπορω να εχω τις μνημες κατω απο 800

ενας ενας Μη σπρώχνεστε :) :) :)

ενας ενας Μη σπρώχνεστε :) :) :)

Αν δέν υπάρχει διαιρέτης προς τα κάτω (στο bios) ....θαύματα δέν γίνονται. :)

Σωστα τα γραφει ο Τασος . Οι 965 και P35 δεν εχουν προς τα κατω διαιρετη .Μονο τα 975 εχουν .
Αν δέν υπάρχει διαιρέτης προς τα κάτω (στο bios) ....θαύματα δέν γίνονται. :)

Θα με τρελανετε

Η Commando 965 δεν ειναι

τις CellShock 1000αρες τις τρεχω και 700

To τι dividers εχεις εξαρταται απο το strap που βάζεις στο BIOS (ειναι η πρωτη μητρική που βλέπω να εχει τετοια επιλογη)

FSB Strap frequency

Available FSB:Mem dividers

200 MHz 3:5, 1:2

266 MHz 4:5, 2:3, 1:2

333 MHz 1:1, 5:6, 5:8

όπως λενε εδω

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p5k-deluxe-overclock_6.html

Θα με τρελανετε

Η Commando 965 δεν ειναι

τις CellShock 1000αρες τις τρεχω και 700

To τι dividers εχεις εξαρταται απο το strap που βάζεις στο BIOS (ειναι η πρωτη μητρική που βλέπω να εχει τετοια επιλογη)

FSB Strap frequency

Available FSB:Mem dividers

200 MHz 3:5, 1:2

266 MHz 4:5, 2:3, 1:2

333 MHz 1:1, 5:6, 5:8

όπως λενε εδω

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p5k-deluxe-overclock_6.html

Ολοι οι διαιρετες που εγραψες ειναι προς τα πανω .

5:4 δεν εχει οπως η 975.

Το γεγονος οτι τις 1000αρες τις παιζεις στα 700 δε σημαινει τιποτα . Ολα ειναι θεμα διαιρετη.

Ρε παιδια sorry για τη σφηνα, αλλα αν μπορειτε πειτε μου:

1. Ποια απο τις P5Κ-Ε ή Deluxe ειναι καλύτερη? δε βρηκα συγκριτικο

2. Παίζουν 2 RAM DDR2 512MB/533MHZ σε P5Κ-Ε ή Deluxe που υποστηριζουν απο 667 και πανω, ή θαχω προβλημα με το Bios?

Ρε παιδια sorry για τη σφηνα, αλλα αν μπορειτε πειτε μου:

1. Ποια απο τις P5Κ-Ε ή Deluxe ειναι καλύτερη? δε βρηκα συγκριτικο

2. Παίζουν 2 RAM DDR2 512MB/533MHZ σε P5Κ-Ε ή Deluxe που υποστηριζουν απο 667 και πανω, ή θαχω προβλημα με το Bios?

Η Deluxe ειναι καλυτερη .

Σχετικα με τις μνημες .

Με 1:1 ως το χαμηλοτερο διαιρετη που υπαρχει στη μητρικη , αν βαλεις CPU με 266fsb (E6600 , E6700 κλπ) η μητρικη θα αναβει με μνημες 533 . Αρα ολα καλα.

Αν βαλεις CPU με 333fsb (Ε6750 κλπ) , τοτε θα θελει 667 μνημες και αυτο εξαρταται απο τις μνημες σου αν θα αντεξουν. Θα πρεπει με το default voltage της μητρικης για τις μνημες (1.8v δηλαδη) να μπορουν να παιξουν στα 667mhz.

Ετσι και αλλιως ποιο ειναι το νοημα να εχεις DDR1000 μνημες και να τις τρεχεις στα 700? Η P5K σιγουρα δε ζωριζεται απο το 1:1 οποτε δεν βλεπω το προβλημα.

1.Τελικα δε βρηκα τη deluxe και εχω παραγγειλει τη P5K-E

2.Παράλειψη μου:

Για λογους ανωτερας βιας(καηκε η παλια ΜΒ),θα βαλω προσωρινα τον

Intel P4 HT 3,6GHZ(socket 775) που ειχα και τον υποστηριζει η P5K-E

και τις 2 DDR2 512MB/533MHZ που ανεφερα πριν.

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.