Jump to content

Επιλογή μνημών

ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Recommended Posts

Επειδή δεν έχω υπόψιν μου ποίες είναι καλύτερες μνήμες θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος. Να πάρω σε DDR2, για 32bito σύστημα με μητρική M2N32SLI DELUXE/WIRELESS KINGSTON, CRUSIAL, OCZ, MUSHKIN ή CORSAIR 2GB Kit DDR2 800 5-5-5-12 150€ από Πλαίσιο; Τα νούμερα που δουλεύει είναι καλά αν όχι ποία θα ήσαν τα ιδανικότερα; Για overclocking αργότερα αλλά όχι πολύ.

Εχει και το Μultirama to extrema κάποιες σε κιτ ανα δύο σε μπλε συσκευασία τις οποίες δεν θυμάμαι μάρκα και timing και μου είχαν πει ότι θα το βάλουν το κιτ 110€. Μήπως ξέρεις για ποια πρόκειται;

Εγώ πάλι θα πρότεινα αυτές: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=925675

Κορυφαία timings και lifetime εγγύηση(σε σχέση με τις cellshock). Όχι πως τα 5 χρόνια είναι λίγα για εξάρτημα υπολογιστή, αλλά όπως και να το κάνεις...

ΥΓ: Μπλε kit μάλλον σε supertalent πάει το μυαλό μου, ίσως και teamgroup.

Εγώ πάλι θα πρότεινα αυτές: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=925675

Κορυφαία timings και lifetime εγγύηση(σε σχέση με τις cellshock). Όχι πως τα 5 χρόνια είναι λίγα για εξάρτημα υπολογιστή, αλλά όπως και να το κάνεις...

ΥΓ: Μπλε kit μάλλον σε supertalent πάει το μυαλό μου, ίσως και teamgroup.

Αυτες τισ μνημες που πρωτεινε artking ειναι πολυ καλες.

Ναι μεχρι 900 και κατι φτανουν?Το ειπα γιατι ηθελα να τς παρω καποτε αλλα τελικα πηρα κατι πολυ καλυτερες.Εγω νoμιζα οτι φτανουν στα 1000 εκει περα μου ειχαν πει στο plaisio.Aλλα τι να τους πιστεψεις...Τσπ σορρυ για το λαθος μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.