Zuelzerbant Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 Καλημέρα-Καλημέρα,Είναι κάτι μήνες που το παλιό μου desktop ξαφνικά,σταμάτησε να δουλεύει.Γυρνώντας σπίτι ένα μεσημέρι,προσπάθησα να το θέσω σε λειτουργία,αλλά μάταια.Ξέρω κι εγώ τι έγινε..κανένα βραχυκύκλωμα λέω,γτ είχε πέσει η ασφάλεια του δωματίου.Τεσπα,δεν ασχολήθηκα μαζί του.Αυτό που θέλω να ρωτήσω,αφορά το σκληρό του δίσκο (εσωτερικό).Αν βγάλω το δίσκο,πάρω ένα κουτάκι,γίνεται ένας ωραιόατος εξωτερικός ή δεν παίζει γτ μάλλον έχει πρόβλημα κι αυτός;;Μπορώ να τον ελέγξω κάπως;Να να πάρω τπτ αρχειάκια από αυτόν παίζει ή μπαααααα;;
panoc Αύγουστος 19, 2007 #2 Αύγουστος 19, 2007 καλημερα, εφοσον ειχε πεσει η ασφαλεια το πιο πιθανο ειναι να παρεδωσε πνευμα το τροφοδοτικο (εφοσον εχεις ηδη τσεκαρει πολυπριζα κλπ).το δισκο μπορεις να τον δοκιμασεις σε οποιδηποτε αλλο συστημα.εννοειτε οτι μπορεις να τον βαλεις σε μία εξωτερική θήκη αρκει να μην εχει χαλάσει και αυτος. (τον δοκιμαζεις σε αλλο υπολογιστη πρωτα).
Zuelzerbant Αύγουστος 19, 2007 Author #3 Αύγουστος 19, 2007 Ευχαριστώ.Να προσέξω κανένα χαρακτηριστικό της θήκης;Δεν πρόκειται για κάτι ''σημαντικό''..είναι ένας WD,80GB,s-ATA.Τώρα που το έβγαλα..έβγαλα μαζί και ένα DVD-RW NEC,LabelFlash,ένα CD-RW κι ένα αντίστοιχο για δισκέτες (MITSUMI).Υπάρχει κανένας converter που να κάνει για όλα ή καλύτερα να πάρω μιαθήκη μόνο για τον HD -αν και δε νομίζω να το χρησιμοποιήσω ιδιαίτερα,να προτιμήσω να έχει κι ανεμιστηράκι;;-;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.