PainkiLer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 Καλη σας μερα.Γιατι για εμενα ειναι κακη στραβη και ανοποδη!Λοιπον ειπα να κανω format στον C: γιατι ειχα ιο (μαλλον).Αποθηκευω οτι ηταν χρησιμο (πολλα GB αρχειων απαραιτητων για την σχολη μου και κατεβασμενων με παρα πολυ ψαξιμο και κοπο) για εμενα στον μεγαλο σκληρο μου (400GB) που ειχε την ονομασια G:.Παω σαν καλο παιδι και εγω και βαζω το cd των xp (καταραμενα)για να κανω format.Δηλωνω να διαγραψει τον C: οπου ειχα το λειτουργικο.Αλλα τελικα το @$%&^%&$& εσβησε τον G: και τα (400GB).Πως γινεται να ανακτησω τα χαμενα δεδομενα;Υ.Γ. Εκανα format στον παλιο C: και του εβαλα τα "καταραμενα" ωστε να κρατησω(δλδ αποσυνδεσα) τον 400αρη οπως ειναι(τα "καταραμενα" εχουν γραψει "πανω"του μονο 2GB) μπας και ανακτησω απο το αγραφο κομματι αρχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Αύγουστος 19, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 · Hidden Hidden Τωρα εχω αλλο προβλημα.Αν βγαλω τον σκληρο που εβαλα τωρα τα windows(400αρης) ή του βαλω αλλο καλωδιο εκτος απο το SATA 1, τοτε δεν κανει boot απο το cd-rom οπως εχω βαλει στο bios και μου βγαζει οτι NTLDR is missing και μου λεει να πατησω τα αγαπημενα πληκτρα των "καταραμενων" ctrl-alt-delete.Πως μπορω να περασω τα win σε καποιον αλλο σκληρο απο αυτον που τα εχει ηδη μεσα;;; Link to comment
panoc Αύγουστος 19, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 Καλημέρες δοκιμασε τις προτασεις που αναφερονται εδω http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=34136&highlight=%C1%CD%C1%CA%D4%C7%D3%C7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Αύγουστος 19, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 Ευχαριστω πολυ.Θα δοκιμασω και βλεπουμε.Παντως ειμαι αισιοδοξος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.