iced Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Καλημερα παιδια.. Ξερει κανενας τι παιζει με την plextor? Θελω να αγορασω καλο dvdrw γιατι οπως και να το κανουμε το nec μου εχει φαει τα ψωμακια του και κανει κατι κουλα...Θελω να ξερω τι παιζει με την εγγυηση...
didicola Αύγουστος 18, 2007 #2 Αύγουστος 18, 2007 θα προτεινα να παρεις ειτε LITE-ONειτεPIONEERειτεLGοσο για τα πλεξτορ απευθυνεσαι εδω για εγγυηση
apotsi Αύγουστος 18, 2007 #3 Αύγουστος 18, 2007 Τα plextor κατ' εμε έχουν την καλύτερη εγγύηση. Κάποια στιγμή που μου είχε χαλάσει ένα, το έδωσα για RMA, ήρθε courier με δική τους χρέωση, μου έφερε ένα άλλο καινούργιο στη θέση του και πήρε το χαλασμένο.Γι' αυτό τα πληρώνεις και κάτι παραπάνω. Αν μπορείς να τα δώσεις αυτά τα παραπάνω, πάρ' το.
Candyman1442169163 Αύγουστος 18, 2007 #4 Αύγουστος 18, 2007 Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, εγώ ξέρω ότι 3 διαφορετικά Plextor (1 cd/rw, 2 dvd/rw) αγορασμένα σε διαφορετικές ημερομηνίες, και διαφορετικά μοντέλα, ΟΛΑ έβγαλαν το ίδιο πρόβλημα... Το Ricoh μου που το έχω αγοράσει πριν το 1ο Plextor παίζει ακόμα άψογα στο 3ο pc μου...!Απλά προς ενημέρωση, αλλά έχω μια εντύπωση πως η Plextor δεν είναι αυτή που ήταν.
melissa_virus Αύγουστος 18, 2007 #5 Αύγουστος 18, 2007 Ναι κάνεις RMA και έρχεται ο courier κατ' οίκον. Εγγύηση 2 χρόνια δίνουν αν θυμάμαι καλάΑπό εμπειρία με plextor έχω ένα cd/r το έχω λιώσει 5 χρόνια τώρα και ακόμα λειτουργεί μια χαρά. dvd-rw μετά την αποτυχημένη αγορά(τσιγκουνεύτηκα να πάρω plextor...) ενός Pioneer(την μια κάηκε, την άλλη έγραφε με πολλά errors...) πήρα πάλι Plextor και δεν το μετάνιωσα.
Candyman1442169163 Αύγουστος 18, 2007 #6 Αύγουστος 18, 2007 Να ξεκαθαρίσω κάτι.. Τα δικά μου πλέξτορ, δεν βγάλανε πρόβλημα τέτοιου είδους. Και στα τρία είχαμε την κλασσική βλάβη του να μην κάνει eject το tray. Και επειδή τα δύο ήταν δικά μου (το τρίτο ενός φίλου), σας διαβεβαιώ πως ποτέ δεν αγγίχτηκε το πορτάκι, πάντα άνοιγε και έκλεινε από τον διακόπτη.melissa_virus: Τα ίδια ακριβώς προβλήματα είχε φίλος μου με Pioneer, δεν θυμάμαι μοντέλο, αλλά ήταν χωρίς tray ("ρούφαγε" το δισκάκι). Ήταν πριν πολλά χρόνια πάντως.
melissa_virus Αύγουστος 18, 2007 #7 Αύγουστος 18, 2007 Να ξεκαθαρίσω κάτι.. Τα δικά μου πλέξτορ, δεν βγάλανε πρόβλημα τέτοιου είδους. Και στα τρία είχαμε την κλασσική βλάβη του να μην κάνει eject το tray. Και επειδή τα δύο ήταν δικά μου, σας διαβεβαιώ πως ποτέ δεν αγγίχτηκε το πορτάκι, πάντα άνοιγε και έκλεινε από τον διακόπτη.melissa_virus: Τα ίδια ακριβώς προβλήματα είχε φίλος μου με Pioneer, δεν θυμάμαι μοντέλο, αλλά ήταν χωρίς tray ("ρούφαγε" το δισκάκι). Ήταν πριν πολλά χρόνια πάντως.Πριν 1,5 , 2 χρόνια κάπου είχα πάρει το Pioneer, dvd αντιγραφικό ήταν. Το πρώτο κάηκε σε 2μήνες 109D δεν ξέρω αυτό το όνομα θυμάμαι μπορεί να ήταν και άλλο μοντέλο. Μετά μου στείλανε άλλο, νεότερο αλλά και το νεότερο…Το χάρισα σε μια φίλη μου που δεν είχε καθόλου. Απογοητεύτηκα γιατί την Pioneer την είχα κάπως ψηλά στην λίστα μου, για τα ποιοτικά cd,dvd-rw. Δεν ξέρω αν τώρα έχουν βελτιωθεί. Τώρα που είπες για την βλάβη που σου κάνανε τα Plextor, το παλιό 5 χρονών το έχω στον downloader, σήμερα που το σύνδεσα (το είχα εκτός power) δεν ανοίγει το πορτάκι. Δεν μου το είχε ξανακάνει… Θα πέσει χειρουργείο… (το έχω κλείσει πολλές φορές στον παρελθόν σπρώχνοντας το…έχω αυτό το κακό συνήθειο)
Hemispasm1442169066 Αύγουστος 18, 2007 #8 Αύγουστος 18, 2007 Θελω να ξερω τι παιζει με την εγγυηση...2 years on site, με παραδοση κατοικον με κουριερ σε διαστημα 10 ημερων μαξ, πλεον δεν παραδιδεις ουτε καν τo ελλατωματικο drive.
Artist_ Αύγουστος 18, 2007 #9 Αύγουστος 18, 2007 Πρίν απο 5 χρόνια που ήταν ακριβά και σαν όνομα έγραφε η plextor, άξιζε.Τώρα δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα για να πάρεις plextor γιατί με το ίδιο ποσόν αγοράζεις 2.Και εγώ plextor έχω αγορασμένο πριν 2,5 χρόνια περίπου και σε τιμή 120 ευρώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.