tebelakos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 ψαχνω κουτι σαν αυτο,αλλα σε πυραμιδα μεγαληhttp://www.voidedwarranty.com/reviews_nuke/hardware/cases/snbm_clracr/images/case-clr_1.jpg .αν δεν υπαρχει τοτε κατι φασμαγορικο κουτι και τρελο με διαφανες βεβαια
Candyman1442169163 Αύγουστος 18, 2007 #2 Αύγουστος 18, 2007 Επειδή το έχω βάλει το συγκεκριμένο Sunbeam σε έναν φίλο, σε ενημερώνω πως το κουτί αυτό δεν είναι πρακτικό, ενώ η σκόνη που θα μαζευτεί θα είναι ορατή από όλες τις πλευρές και θα σε εκνευρίζει. Ακόμα και το πλαινό καπάκι αν θες να βγάλεις ξεβιδώνεις ένα σωρό βίδες.Απλά πληροφοριακά...
stabill1442169214 Αύγουστος 24, 2007 #3 Αύγουστος 24, 2007 Λοιπον, αυτο ειναι το κουτι μου!!! :033: Το προβλημα του δεν ειναι η σκονη που θα φαινεται (αυτο το ξερεις απο την αρχη, οταν αποφασισεις να παρεις κατι τετοιο, το ανοιγεις και το καθαριζεις που και που), ουτε οι πολλες βιδες (βγαινουν πανευκολα). Ξερεις τι ειναι σπαστικο εως επικινδυνο; Το γεγονος οτι η m/b βιδωνει πανω στο αριστερο πλαινο και αν θελησεις να το ανοιξεις απο αυτη τη μερια για να ξεβιδωσεις π.χ. εναν δισκο μπορεις να κανεις ζημια στην m/b, μια και θα "τεντωθει" πολυ ενω ακουμπαει στο πισω μερος του κουτιου... :087: Επισης θα σου παρει χρονο να το συναρμολογησεις, μια και εγω το πηρα απο το e-shop κομματιασμενο :021: Κατα τα αλλα, ειναι εντυπωσιακο, αν του βαλεις χρωματιστα ανεμιστηρακια και οτι αλλο γουσταρεις, θα τους τρελλανεις ολους!!! Μην το κανεις ομως τσιρκο!!! Και κατι τελευταιο... Να αφησεις χωρο μεσα για μια σκελιδα σκορδο, γιατι αν το παρεις τελικα, θα στο ματιασουν, να εισαι σιγουρος!!! :109:
didicola Αύγουστος 24, 2007 #4 Αύγουστος 24, 2007 να ρωτήσω κάτι απλό που με βασανίζει εμένα?γείωση που έχει αυτό το κουτί? τα φορτία που πηγαίνουν?
Candyman1442169163 Αύγουστος 24, 2007 #5 Αύγουστος 24, 2007 Σωστός ο stabil, αλλά εγώ επαναλαμβάνω, το κουτί αυτό δεν είναι πρακτικό. Σίγουρα έχει potentials για modding, αλλά...Didicola: Είναι ιδανικό για modders καθώς μπορείς να του κάνεις πολλά πραγματάκια, αλλά εμένα κατά την συναρμολόγηση μου ΕΣΠΑΣΕ τα νεύρα (και το επισημαίνει και ο stabill), και επίσης δεν μου άρεσε ούτε το σύστημα με τα πλαστικά καλύματα στις 5,25" θύρες, και γενικώς μου δίνει μια εντύπωση ότι ο Ταϊβανέζος το κατασκέυασε για να μας.. βασανίζει.Όσο για την γείωση, αυτή γίνεται μέσω του τροφοδοτικού. Γι'αυτό σου λένε όταν βγάζεις το τροφοδοτικό από την πρίζα να "γειωθείς" πριν αγγίξεις κάτι μέσα στο pc, γιατί πλέον γείωση δεν υπάρχει και οι.. βρωμερές χερούκλες μας είναι τίγκα στον στατικό, αφού το κουτί συνήθως ακουμπάει το έδαφος ΜΟΝΟ με τα ελαστικά "ποδαράκια" του.http://en.wikipedia.org/wiki/Domestic_AC_power_plugs_and_sockets#Earth.2FGround
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.