Jump to content

Mouse Problem

george71442169179

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,πριν 3-4 μηνες το mouse που ειχα για 3 χρονια αρχισε να μην ανταποκρινεται,ξερετε,μια εσβηνε το φωτακι,μια αναβε...τελικα καποια στιγμη αυτο το αναβοσβημα εγινε ολο και πιο συχνο και το αλλαξα με ενα mouse των ~10Ε.To καινουργιο mouse δουλευε κανονικοτατα μεχρι που χθες μου παρουσιασε το προβλημα του αρχικου!Το δοκιμασα και στις 2 θυρες usb αλλα τπτ..Οι θυρες ξερω οτι δεν εχουν προβλημα γιατι ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα και στις 2(αδσλ μοντεμ,κ.τ.λ)Το αποτελεσμα?Το καινουργιο ποντικι τωρα δε λειτουργει καθολου(!) ενω το παλιο που αντικατεστησα, με παρα πολυ συχνες διακοπες...(!)Τι προτεινετε ρε παιδια??Μηπως φταιει τπτ με τη τροφοδοσια ρευματος??

Δεν ξέρω αν έχεις ήδη, αλλά δοκίμασε με έναν αντάπτορα USB>PS2 να συνδέσεις τα ποντίκια στην παραδοσιακή τους ps2 θύρα.

Έχω βρει αυτή τη σύνδεση αρκετά πιό ανθεκτική σε τέτοιου είδους προβλήματα.

Και εγω εχω λυσει προβλημα παρομοιο οπως λεει ο KMPcTec. Δοκιμασε το

Μήπως έχεις κάποιο joystick ή άλλη συσκευή I/O τέτοιας μορφής στο σύστημα; Ρωτάω μήπως έχει να κάνει με κάποιο driver conflict αυτή η συμπεριφορά των ποντικιών σου...

Άλλη μία πατέντα που προτείνω πάντα είναι δοκιμή με κάποιο Linux Live CD. Τουλάχιστον για να δεις αν είναι hardware το πρόβλημα, ή απλά κάποια παραξενιά των Windows.

Δοκίμασε PCLinuxOs, Ubuntu κτλ, υπάρχουν πολλές επιλογές...

Στα Windows για να δοκιμάσεις ένα λειτουργικό πρέπει να το εγκαταστήσεις,με κίνδυνο να καταστρέψεις το κανινικό σου λειτουργικό, να μην μπορείς εύκολα να το απεγκαταστήσεις κτλ.

Στο Linux σου παρέχεται η δυνατότητα να "τρέξεις" από το CD λειτουργικό, χωρίς να εγκαταστήσεις τίποτα στον σκληρό σου, οπότε χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο.

Αυτά τα cd λέγονται συνήθως Live CD, για αυτό ακριβώς το λόγο, επειδή μπορείς μα τα τρέξεις επί τόπου, "ζωντανά" χωρίς εγκατάσταση.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάψεις το iso που θα κατεβάσεις σε ένα CD και μετά να κάνεις boot από αυτό. Στο menu που θα σου βγάλει επιλέγεις LIVE ή κάτι αντίστοιχο και μετά το μηχάνημα μπουτάρει κανονικά σε Linux.

Έπίσης επειδή κατά 99% θα έχεις και Internet κατευθείαν, το όλο πακέτο είναι αρκετά λειτουργικό για hardware και software troubleshooting.

Επίαης τα περισσότερα Live CDs σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις και πλήρη εγκατάσταση του Linux στο σκληρό αν θες, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει τώρα.

Αν θές δοκίμασε PcLinuxOS που το θεωρώ αρκετά εύκολο. http://www.pclinuxos.com/

Και περισσότερες επιλογές εδώ http://www.frozentech.com/content/livecd.php

Δουλευαν ρε συ στην αρχη...και τα δυο καηκαν??ΤΕΛΙΚΑ εχω βαλει το πρωτο πρωτο και κανω τη δουλεια μου(που και που αναβοσβηνει ομως)το καινουργιο που λειτουργουσε 3 μηνες κανονικοτατα τα εφτυσε...Πολυ περιεργα πραγματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.