Cain Inc. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Γεια σε ολους Πηρα αποφαση τελικα να παρω την πρωτη μου Asus για να δω τη λενε.Επελεξα την Commando.Ομολογουμενως η πρωτη επαφη στο στησιμο δινει βολικοτητα και εργονομια.Καλα ολα αυτα αλλα:1.Που ειναι οι υποδοχες οεο!! για να ενωθει το μπροστινο panel του κουτιου με τις usb firewire ;Εγω παντως δεν τις βρηκα αν καποιος τις εχει ανακαληψει ας μου το πει.2.Τη συνδεση για τα headphones και mic του front panel τα βαζουμε στη supreme fx :081: να υποθεσω ενεργοποιοντας απο το bios το σχετικο field;Παντως ηχος απο τα ακουστικα δεν ακουγεται ασχετα αν αναγνωριζονται.Καποια ιδεα;3.Προς το παρον καλη και σταθερη αλλα βαζοντας εναν sata controller που και που κολλαει.(Ολα τα irq assignments ειναι σε pci).4.Πρεπει να βαλω το driver του jmicron υποχρεωτικα; (Δε θα το ηθελα αυτο) Οποιαδηποτε υποδειξη θα ηταν πολυτιμη απο εσας που ειτε ειστε κατοχοι ειτε εχει περασει απο τα χερια σας ειτε γνωριζετε τις Asus καλα.Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Αύγουστος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Τι ήθελες και έμπλεξες με δαύτες;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain Inc. Αύγουστος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Γιατι ;Ξερεις κατι που δεν ξερω;Αν ναι πες μου μπας και καταφερω να την αλλαξω.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Αύγουστος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 ΌΟοοοοοχι, είναι προσωπική άποψη. Δεν τις προτιμώ τις Asus... (αυτή που έχω στο 2ο pc ήρθε από.. σπόντα). Eλπίζω να τα λύσεις τα προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Αύγουστος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 1. Στο manual αν δεις, δείχνει που βρίσκονται οι άλλες USB θέσεις στο mobo. Πήγαινε στην σελίδα 2-29.3. Όταν λες sata controller, ποιον ακριβώς θες να βάλεις;4. Αν υπάρχει άγνωστη συσκευή, έχεις και μειωμένες επιδώσεις (ειδικά αν δεν έχεις περάσει ούτε drivers για το chipset) αν δεν τον θες τον Jmicron, κάνε τον disable απλά από το BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain Inc. Αύγουστος 17, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Ευχαριστω για την απαντηση.1.Οι connectors στη σελ 2-29 αν δεν κανω λαθος ειναι για το πισω usb bracket το οποιο δινεται με τη μητρικη με τη βοηθεια του Q connector.Δοκιμασα να βαλω τα καλωδια usb του front panel σε εναν απο αυτους τους connectors αλλα χωρις αποτελεσμα.Μηπως κανω κατι λαθος; Εσυ πως τα εχεις εγκαταστησει;2.Ο sata controller εχει τσιπακι της sillicon image το 3512 .Τον χρησιμοποιω για τα dvd drives οποτε δεν εχω στησει καποιο raid.Παντως το συγκεκριμενο προβλημα μου το εμφανιζε και στην προηγουμενη μητρικη.4.Σχετικα με τον jmicron αν τον απενεργοποιησω το bios και τα xp δε βλεπουν το dvd drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.