Jump to content

Σύνδεση PC με TV

daospi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θέλω να συνδέσω τo PC μου με την τηλεόραση-προσωρινά- και δε ξέρω πως.

Γίνεται να το συνδέσω μέσω της DVI της κάρτας γραφικών με τη θύρα DVI της τηλεόρασης;;;

Χρειάζεται τίποτα άλλο;Η TV θα λειτουργεί δηλαδή σαν οθόνη για το PC;Θα έχει διαφορά στις επειδόσεις;

Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι τιποτ' αλλο. Εγω ειχα συνδεσει την δικη μου τηλεοραση (daewoo) μεσο scart αλλα ποιοτητα αστο απο χαλια εως πολυ χαλια για χρηση ως οθωνη υπολογιστη. Δεν ξερω για κανενα dvd. Ελπιζω να εχεις καμια καλη τηλεορασουλα. καλη επιτυχια.

ε για να έχει dvi καλή θα είναι!

τη βάζεις σαν οθόνη υπολογιστή.

κανένα πρόβλημα.

αν δε σου πιάσει την ανάλυση (σε περίπτωση π.χ. 854*480)

βάλε powerstrip

Η κάρτα γραφικών θα ζορίζεται ή δεν έχει σχέση το μέγεθος της τηλεόρασης σε ίντσες;;;

Αν πάνε όλα καλά πιστεύω πως αύριο ή μεθαύριο θα είναι έτοιμο.

δεν νομίζω να έχεις κάποια ιδέα με το τι γίνεται σε αυτά που έχεις αλλά δεν πειράζει, το παν είναι να τα χαίρεσαι:D

δεν έχει πρόβλημα, απλά βάλτο:)

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 00:48]

δεν νομίζω να έχεις κάποια ιδέα με το τι γίνεται σε αυτά που έχεις αλλά δεν πειράζει, το παν είναι να τα χαίρεσαι:D

δεν έχει πρόβλημα, απλά βάλτο:)

Δίκιο έχεις.Έτσι στα ξεκάρφωτα μου ήρθε και μιας και περιμένω καινούργια οθόνη για το pc και βαριέμαι να περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα,είπα να το ψάξω λίγο.Μη κάνω και καμιά βλακεία και τρέχω:tomato:

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Αν εχεις και αλλα προβληματα οπως με χρωματα δοκιμασε και το tvtool.

Φοβερο εργαλειο.

Όντως τρομερό εργαλείο, εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.