Jump to content

crt τρεμούλιασμα..

VBMAN1442169213

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα με την οθόνη μου. τρεμοπαίζει στα δεξιά... είναι η philips 105B CRT ... όλα άρχισαν σήμερα μόλις την άνοιξα... :022: παίζει κάτι για να την διορθώσω?

:033: μάλλον θα κατάλαβε ότι θέω να την αλλάξω:063:

Αν και δεν πρεπει να παιζει αυτο τσεκαρε το refresh rate να ειναι ρυθμισμενο στην υψηλοτερη τιμη που μπορει να σηκωσει η οθονη.

είναι ένα laptop δίπλα που φορτίζει ... δεν νομίζω να φταίει αυτό.. τί άλλο να φταίει? η κεντρική μονάδα? τα ηχεία ? (ο καφές? -> πλάκα κάνω)

καμιά λύση?

Το είχες πρίν δίπλα;

Πολλές φορές οι AC Adaptors (φορτιστες) των laptops, κάνουν τέτοιες βλακείες αν δεν δουλεύουν σωστά.

τον αποσύνδεσα το φορτιστή του laptop, όμως και πάλι τα ίδια.... άλλη ιδέα ? λές να έχει καεί τίποτα? ή να είναι έτοιμο να καεί?

Καταρχάς :

1.Πόσο καιρό την έχεις την οθόνη;

2.Αυτό που λες έγινε από τότε που την αγόρασες η τώρα τελευταία το είδες και όσο πάει χειροτερεύει;

Αν τα ηχεία είναι αυτοενυσχυόμενα τότε αυτά μπορεί να κάνουν παρεμβολές. Καθάρισε επίσης και το γραφείο σου(αν τυχόν είναι γεμάτο πράγματα)

Από το μοντέλο μοιάζει για 5 και βάλε χρόνια.

Πολύ πιθανό να είναι πρόβλημα τροφοδοσίας.

Κάποιος πυκνωτής σου λέει :039:

ΥΓ: Μήνυμα από την κεντρική μονάδα επεξεργασίας εικόνας: "Ξέρω ότι θες να με αλλάξεις. Καιρός ήταν. ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ..." :nopity: :051:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=105B11/05&scy=GB&slg=EN&grp=PC_PRODUCTS_GR_GB_CONSUMER&cat=CRT_MONITORS_CA_GB_CONSUMER&sct=CRT_MONITORS_15_17_SU_GB_CONSUMER

Με 98-125€ παίρνω καινούρια με εγγύηση CRT 17’.

Αυτή που έχεις είναι 15’ 5 ετών, μέχρι 25€ μπορεί να πιάσει, και 30€ αν είναι 100% σαν καινούρια(χωρίς να έχει πέσει το φως η να έχει χαλάσει η ευκρίνεια).

[off topic]το pc στην υπογραφή σου, έχω ένα περίπου ίδιο ως κατεβαστήρι(απλά είναι A64 3500+ και 320GB σε EIDE)[/off topic]:p

παιδιά, αν θέλω να την πουλήσω πόσο λέτε να ποιάνει? αυτή είναι 87755_87292.jpg ...

Bασικα, χαρισε τη..... Δεν αξιζει δυστηχως μια πλεον.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.