Jump to content



crt τρεμούλιασμα..


VBMAN1442169213

Recommended Posts

παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα με την οθόνη μου. τρεμοπαίζει στα δεξιά... είναι η philips 105B CRT ... όλα άρχισαν σήμερα μόλις την άνοιξα... :022: παίζει κάτι για να την διορθώσω?

:033: μάλλον θα κατάλαβε ότι θέω να την αλλάξω:063:

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς :

1.Πόσο καιρό την έχεις την οθόνη;

2.Αυτό που λες έγινε από τότε που την αγόρασες η τώρα τελευταία το είδες και όσο πάει χειροτερεύει;

Αν τα ηχεία είναι αυτοενυσχυόμενα τότε αυτά μπορεί να κάνουν παρεμβολές. Καθάρισε επίσης και το γραφείο σου(αν τυχόν είναι γεμάτο πράγματα)

Link to comment
Share on other sites

Από το μοντέλο μοιάζει για 5 και βάλε χρόνια.

Πολύ πιθανό να είναι πρόβλημα τροφοδοσίας.

Κάποιος πυκνωτής σου λέει :039:

ΥΓ: Μήνυμα από την κεντρική μονάδα επεξεργασίας εικόνας: "Ξέρω ότι θες να με αλλάξεις. Καιρός ήταν. ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ..." :nopity: :051:

Link to comment
Share on other sites

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=105B11/05&scy=GB&slg=EN&grp=PC_PRODUCTS_GR_GB_CONSUMER&cat=CRT_MONITORS_CA_GB_CONSUMER&sct=CRT_MONITORS_15_17_SU_GB_CONSUMER

Με 98-125€ παίρνω καινούρια με εγγύηση CRT 17’.

Αυτή που έχεις είναι 15’ 5 ετών, μέχρι 25€ μπορεί να πιάσει, και 30€ αν είναι 100% σαν καινούρια(χωρίς να έχει πέσει το φως η να έχει χαλάσει η ευκρίνεια).

[off topic]το pc στην υπογραφή σου, έχω ένα περίπου ίδιο ως κατεβαστήρι(απλά είναι A64 3500+ και 320GB σε EIDE)[/off topic]:p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.