Jump to content

Μπορώ να εισάγω βίντεο με την PixelView 6600GT;

planetman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παίδες. Πρόσφατα πήρα μία PixelView 6600GT. Επειδή έχω την υποψία ότι έχει μία έξοδο η οποία είναι video in? video out? θέλω να ρωτήσω το εξής:

Μπορώ με την συγκεκριμένη κάρτα να εισάγω βίντεο από βιντεοκασέτα και να το κάνω DVD π.χ.; Αν ναι, πώς ακριβώς; Με ποιό πρόγραμμα;;)

Αν δεν κάνω λάθος οι 6600GT δεν έχουν video in.Αρα δε μπορείς.Μόνο αν έχεις κάρτα σύλληψης video ή εάν έχεις συσκευή video grabber

Μα καλα αυτο που ρωτας δεν το γραφει στα spes της καρτας;

Δεν ξερω για αλλες 6600 αλα η msi εχει video in

Έχει μία που λέει video. Σίγουρα βασικά είναι έξοδος. Απλά αναρωτιέμαι μήπως είναι και είσοδος συγχρόνως. Ή μήπως λέω ********;

δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα στην πρωην GF4200 Ti μου αν θυμαμαι καλα το video οut το χρησιμοποιουσαμε και για video in για να παιζουμε gran turismo απο ps2 τωρα αν ειχε και αλλη για video in και το βαζαμε εκει δεν θυμαμαι . για δοκιμασε να συνδεσεις καμια καμερα και πηγαινε στο windos movie maker να δεις τι παιζει

αν και εχω την εντυπωση οτι απο τεχνικης και μονο αποψης ειναι λιγο δυσκολο ενα video in να το εχουν να λειτουργει και ως video out

ένα μαύρο με πολλά Pins είναι το s-video out

ένα κίτρινο rca είναι το composite out (δεν θυμάμαι αν έχει η συγκεκριμένη)

3 rca (κόκκινο-μπλε-πράσινο) στη σειρά είναι το component (συνιστώσες) out (για μεγάλες τηλεοράσεις και προβολείς)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.