Jump to content

Πρόβλημα με γραφικά

warezuser

Recommended Posts

Αν θες, φέρε την κάρτα σε εμένα για δοκιμές, έχουμε το ίδιο σχεδόν σύστημα και μπορούμε να ψάξουμε αν όντως η κάρτα θέλει αλλαγή η φταίει κάτι άλλο. Η ΑΤΙ η συγκεκριμένη που έχεις είναι ότι πρέπει για εφαρμογές CAD/OpenGL σε αυτά υπερέχει με σχέση την ανάλογη NVIDIA, οπότε καλώς που την πήρες ;)

Διπλές κάρτες δεν νομίζω για την ώρα να αξίζει να βάλεις, εκτός αν έχεις καμιά τρελή οθόνη με ανάλυση 1600χ1200++

Crossfire σε SLI μητρική δεν ξέρω αν έχουν βγει τέτοιοι πειραγμένοι drivers..

Αν θες, φέρε την κάρτα σε εμένα για δοκιμές, έχουμε το ίδιο σχεδόν σύστημα και μπορούμε να ψάξουμε αν όντως η κάρτα θέλει αλλαγή η φταίει κάτι άλλο. Η ΑΤΙ η συγκεκριμένη που έχεις είναι ότι πρέπει για εφαρμογές CAD/OpenGL σε αυτά υπερέχει με σχέση την ανάλογη NVIDIA, οπότε καλώς που την πήρες ;)

Διπλές κάρτες δεν νομίζω για την ώρα να αξίζει να βάλεις, εκτός αν έχεις καμιά τρελή οθόνη με ανάλυση 1600χ1200++

Crossfire σε SLI μητρική δεν ξέρω αν έχουν βγει τέτοιοι πειραγμένοι drivers..

σημερα σκευτομαι να την παω πισω για αντικατασταση, αυτο που λεω μπορει να αφειλεται και στην μητρικη? γιατι συνεχεια μου κολαει η συνδεση του internet, ενω φενεται οτι λειτοργει κανονικα,

Μητρική μου φαίνεται λίγο δύσκολο, δοκίμασε και τον official driver. Αν σου κάνει πάλι τα ίδια και ο router σου είσαι σίγουρος ότι δουλεύει τότε μπορεί να είναι η μητρική(η onboard κάρτα δικτύου).

δεν ειναι router ειναι απλο μοντεμακι, το θεμα οτι στο παλιο pc δεν μου ειχε παρουσιασει κατι τετοιο.

οποτε αδικα θα βαλω τους drivers!

Το amd cool & quiet το εχεισ ενεργοποιημένο ακόμα? Διότι για να παιξει χρειάζετει συγκεκριμένο driver από AMD.

Το amd cool & quiet το εχεισ ενεργοποιημένο ακόμα? Διότι για να παιξει χρειάζετει συγκεκριμένο driver από AMD.

οχι απο την αρχη το εχω απενεργοποιημενο!

τελικα αλλαξα την γραφικων και το προβλημα συνεχιζει και το εμφανιζει...ελεος ποια! τη μπορει να φταει!

καλησπερα και παλι! ειμαι σε απογνωση με το μηχανιμα μου... απο την μερα που το πειρα μου εμφανιζει στην επιφανεια εργασιας σπασμενα γραφικα! στην αρχη δοκιμασα μηπως ειναι η drivers, τελικα το προβλημα δεν ηταν απο εκει! δοκιμασα να κανω test στης μνημες και στην γραφικων, με τα προγραμματα artifacttester5,Memtest,orthos, ετρεξε και το 3dmark06. και ολα δεν εντοπισαν κανενα προβλημα! τα παιχνιδια wow, warcraft3, dirt, τα παιζει ολα με full χωρις κανενα προβλημα! τελικα σημερα το πρωι την πηγα πισω την καρτα γραφικων και μου ειπαν οτι τελικα ειχε προβλημα και μου εδωσαν καινουργια. εβαλα τελικα την αλλη καρτα! δεν εχω κανει format στο pc, και μου παρουσιαζει παλι τα σπασμενα γραφικα στην οθονη! στην γραφικων εγω βαλει το ενα 6πινο που δινει η καρτα και το αλλο απο το τροφοδοτικο που λεει pci-e, στην mobo εχει την κλασσικη τροφοδοσια και το 2πινο και ενα προστατευτικο που βγαινει για 4πινι τροφοδοσια! οποιος μπορει ας βοηθησει..

ευχαριστο..

post-7643-1442174744,7663_thumb.jpg

Παντελώς απίθανο αλλά.. μήπως το τροφοδοτικό να μην φτάνει;

Βγάλε τους drivers που έχεις και βάλε τον catalyst 7.8

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html

Τώρα ποιους έχεις εγκατεστημένους;

BTW σε άλλη PCI-E θύρα δοκίμασες να την βάλεις;

Παντελώς απίθανο αλλά.. μήπως το τροφοδοτικό να μην φτάνει;

Βγάλε τους drivers που έχεις και βάλε τον catalyst 7.8

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html

Τώρα ποιους έχεις εγκατεστημένους;

BTW σε άλλη PCI-E θύρα δοκίμασες να την βάλεις;

οχι δεν το εχω δοκιμασει... το psu ειναι 620.. ενω η γραφικων θελει 550..

τους 7.8. παιζει να το κανει αν δεν εχει γινει σωστην εγκαταστση των drivers?

Και από ΙΕ το ίδιο σου κάνει;

Μήπως έχεις βάλει κανέναν proxy server στις ρυθμίσεις του IE ή του Firefox ?

Λέω εγώ τώρα το καλώδιο της οθόνης το τσέκαρες?

δεν ειναι θεμα οθονης γιατι με refresh φευγουν και δεν θα φενοταν στο capture, δεν ειναι μονημο αλλα το πεταει και ειναι κουραστηκο...

Και από ΙΕ το ίδιο σου κάνει;

Μήπως έχεις βάλει κανέναν proxy server στις ρυθμίσεις του IE ή του Firefox ?

οχι δεν εχω βαλει proxy, το σκευτικα και εγω μηπως φταει ο firefox αλλα το κανει και με τον IE...

Αυτό μάλλον για πρόβλημα μνήμης κάρτας γραφικών μου μυρίζει... Κάτι τέτοια έβλεπα και εγώ με μιά 9500 που της είχα αλλάξει τα πρέκια στο OCing.

Αυτό μάλλον για πρόβλημα μνήμης κάρτας γραφικών μου μυρίζει... Κάτι τέτοια έβλεπα και εγώ με μιά 9500 που της είχα αλλάξει τα πρέκεια στο OCing.

το pc ειναι ολο καινουργιο, εκτος απο το dvd( λετε να κανεις αυτο την ζημια επιδη περνει το psu δινει ρευμα dvd και γραφικων και οχι κατευθειαν στην s.vga)

σημερα την αλλαξα την γραφικων, δεν νομιζω να εχει και αυτη προβλημα!

Με τι κάρτα την άλλαξες, πάλι με ίδια και της ίδιας εταιρίας;

Γιατί δεν την άλλαζες με μια nvidia να τελείωνε η ιστορία.

μου δωσανε αλλη καρτα, αλλα ακριβος την ιδια! τελικα εκανα format και το προβλημα λυθηκε! λογικα μπορει να φταινε η drivers γιατι μου κανει μικρα κολληματακια στα games.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.