Jump to content

Πρόβλημα με γραφικά

warezuser

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αυτες η "επιλογες" τι ακριβως ειναι... στο bios ειναι απενεργοποιημενες, αν τις ενεργοποιησω θα δω διαφορα προς το καλυτερο...Απο σημερα το πρωι στην επιφανεια εργασιας, μονο εκει μου το εχει παρουσιασει, εμφανιζει σε μερικα κομματια στην οθονη σπασμενα χρωματα. οταν κανω refresh εξαφανιζωνται.. σκευτομαι οτι μπορει να ειναι η γραφικων αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να παγωνει το συστημα οταν θα το εμφανιζε, και καπου καπου κολαει η συνδεση του ιντερνετ, δινχει οτι ειναι συνδεμενη αλλα ειναι σαν να ειναι αποσυνδεμενο δεν μπορει να ανοιξει σελιδες και ενω το pc λειτουργη κανονικα επανερχεται μονο με reset, χθες καποιος μου πρωτινε να βαλω το Dual Core Optimaze, το απεγκατεστησα και περασα τους καινουργιους drivers & ccc...

post-7643-1442174744,3116_thumb.jpg

Το cool and quiet είναι τεχνολογία που κατεβάζει τη συχνότητα του επεξεργαστή όταν είναι Idle για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.

Τα σπασίματα που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με αυτό.

Τρέξε ένα 3dmark06 να δεις αν πετάει artifacts. Αν ναι τσεκάρεις τις θερμοκρασίες της κάρτας σου και κυρίως των μνημών της.

Πρώτον και κυριότερον (καλοκαιριάτικα) άσε το overclocking, το μηχάνημά σου είναι πολύ καλό και με default ρυθμίσεις. Βάλε τις default επιλογές στο BIOS και στο ATI Panel και κοίταξε το airflow του κουτιού σου μήπως ανεβάζει θερμοκρασία όπως είπε και ο dellman.

Όταν η κάρτα γραφικών υπερθερμαίνεται ή έχει πρόβλημα στο λέει στην οθόνη με τα περίεργα που βλέπεις.

Πρώτον και κυριότερον (καλοκαιριάτικα) άσε το overclocking, το μηχάνημά σου είναι πολύ καλό και με default ρυθμίσεις. Βάλε τις default επιλογές στο BIOS και στο ATI Panel και κοίταξε το airflow του κουτιού σου μήπως ανεβάζει θερμοκρασία όπως είπε και ο dellman.

Όταν η κάρτα γραφικών υπερθερμαίνεται ή έχει πρόβλημα στο λέει στην οθόνη με τα περίεργα που βλέπεις.

ολα default τα εχω αφησει χορις oc... cpu στους 50c. mobo στους 45c και καρτα στα 60c

μπορει να ειναι απο τους drivers?

Το cool and quiet είναι τεχνολογία που κατεβάζει τη συχνότητα του επεξεργαστή όταν είναι Idle για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.

Τα σπασίματα που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με αυτό.

Τρέξε ένα 3dmark06 να δεις αν πετάει artifacts. Αν ναι τσεκάρεις τις θερμοκρασίες της κάρτας σου και κυρίως των μνημών της.

δοκιμασα για artifacts και δεν βρεικε τιποτα.. της μνημες πως μπορω να τις τσεκαρο?

Δηλαδή πόσες ώρες το έτρεξες?

δεν το αφησα 8 ωρες που λεει για stabily τις cpu, αλλα ετρεξε τις επιλογες hardcore για τιν γραφικων...

Βιος update δοκίμασες? ή downgrade (δεν ξέρω τι βιος παίρνει η δικιά σου)

Έχω μια m2n sli dlx και με bios της μάνας του είχε λιιιιιγο παραπάνω θερμοκρασία.

Βιος update δοκίμασες? ή downgrade (δεν ξέρω τι βιος παίρνει η δικιά σου)

Έχω μια m2n sli dlx και με bios της μάνας του είχε λιιιιιγο παραπάνω θερμοκρασία.

χθες προσπαθησα να του κανω αλλα μου παρουσιαζε καποια προβληματα με τους server και να κανεις to update, θα δοκιμασο και σημερα.

Οι θερμοκρασίες που έχεις είναι καλές. θα σου πρότεινα πρώτα να δοκιμάσεις την VGA σε άλλο μηχάνημα, αν είναι εύκολο, και μετά να κάνεις ένα clean install στο σύστημά σου και αν σου ξαναβγάλει περίεργα άλλαξέ την και πάρε nVidia.

Οι θερμοκρασίες που έχεις είναι καλές. θα σου πρότεινα πρώτα να δοκιμάσεις την VGA σε άλλο μηχάνημα, αν είναι εύκολο, και μετά να κάνεις ένα clean install στο σύστημά σου και αν σου ξαναβγάλει περίεργα άλλαξέ την και πάρε nVidia.

τοσο καιρο ειχα nvidia και ειπα να κανω αλλαγη και να παρω ati, μιας και διαφορα συγκριτικα τεστ που ειχα διαβαση σε διαφορα περιοδικα εδειχναν την 2900xt πολυ καλυτερη απο την nvidia.. λιγο δυσκολο να την δοκιμασο σε αλλο pc, λογικα αν ειχε προβλημα η γραφικων δεν θα το εκανε και στα games. στο colin mc rey dirt με ολα full το παιζει μια χαρα. λογικα μιας και ειναι παιχνιδη με απαιτησης δεν θα παρουσιαζε προβληματα?

Την αλλάζεις.

πως μπορω να το βεβαιωσο οτι οντος εχει προβλημα στα 2d, μιας και εδω και αρκετη ωρα δεν εχει παρουσιασει κατι τετοιο... απο το 3dmark06 μπορω να το δω?

Το 3DMark06 όπως λέει και το όνομά του κάνει test σε 3D.

Αν σου βγάζει περίεργα σε τυχαία διαστήματα στο desktop σε αρχεία κειμένου και οτιδήποτε άλλο εκτός παιχνιδιών και προγραμμάτων 3D Rendering τότε δεν θέλεις κάτι άλλο για να το βεβαιώσεις.

Εγώ παλιά είχα το ίδιο πρόβλημα με GF4-440 και όταν την άλλαξα με ίδια άλλης εταιρίας δεν είχα προβλήματα.

Στην περίπτωσή σου λόγω μητρικής (μπορεί να παίζει και ασυμβατότητα αν και χλωμό) άλλαξέ την με nVidia για να έχεις αργότερα την δυνατότητα SLI.

χθες προσπαθησα να του κανω αλλα μου παρουσιαζε καποια προβληματα με τους server και να κανεις to update, θα δοκιμασο και σημερα.

Ελπίζω να Μην κάνεις update με το εργαλείο της Asus και ειδικά την επιλογή update from the internet.

Kατέβασε το νέο bios, κάφτο σε ένα cd και περνα το απο το EZ flash στο βιος.

Ελπίζω να Μην κάνεις update με το εργαλείο της Asus και ειδικά την επιλογή update from the internet.

Kατέβασε το νέο bios, κάφτο σε ένα cd και περνα το απο το EZ flash στο βιος.

μολις εκανα το update, θα περιμενω να δω μπας και μου παρουσιασει τιποτα, στην ιδιοτητες του υπολογιστη διχνει κανονικα ολα τα στοιχεια τις cpu. ενω πριν ελεγε AMD processor model unknown, για μελοντικα σκευτομαι ATI CrossFire... υπαρχει καποιο διαγνωστικο σε 2d?

post-7643-1442174744,3579_thumb.jpg

post-7643-1442174744,3987_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.