milou_37 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 Για σας παιδες!!!Ο επεξεργαστης μου ειναι ο intel core 2 quad Q6600.Πριν απο λιγες μερες πηρα την scythe infinity εχωντας πιστη απο αυτα ποθ εχω διαβασει οτι θα καταφερω να νικησω τις θερμοκρασιες,αλλα δεν νομιζω οτι το πετυχα!!Σε κανονικη κατασταση ειναι στους 45 βαθμους και full load στους 55.Εδω λοιπον θελω τις γνωσεις σας.Με αυτον τον επεξεργαστη ποσο θα επρεπε να ειναι η θερμοκρασια?Μηπως φταιει το οτι ειναι καλοκαιρι?Μηπως εχω κανει εγω καμια μαμακια?Μηπως επειδη ο επεξεργαστης ειναι τετραπηρυνος?Περιμενω την γνωμη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Αύγουστος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Νομίζω ότι είσαι κανονικά... είναι και καλοκαίρι άλοστε.. Δεν έχεις κάνει O/C σωστά ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Αύγουστος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Μια χαρά είσαι! Με αυτή την ζέστη τις τελευταίες μέρες μου φαίνεται λογικό. Τι θερμαπαγωγική πάστα έβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milou_37 Αύγουστος 14, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 oxι δεν εχω κανει Ο/C. H παστα που εβαλα ειναι η silver 5 απο το πλαισιο.Ρε παιδια σε κατι αλλα thread διαβασα για 21-25 βαθμους,αρκετα κατο απο τους δικους μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Μαλλον αυτοι που εχουν τετοιες θερμοκρασιες εχουν και τελειως αλλη ψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Μη ξεχνάς ότι παίζει ρόλο το stepping του επεξεργαστή και η συνολική ροή αέρα του κουτιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Αύγουστος 14, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Για ποια περίοδο του χρόνου μιλάμε? Μήπως αναφέρονται σε άλλες εξωτερικές θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 15, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 Κοιτα παιζει ρολο και η θερμοκρασια του δωματιου.Αν ο αλλος ειχει μεσα air codition και το κουτι ανοιχτω στο πλα΄ι' τοτε λογικο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.